Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 2.6 – 8.6.2014

3. 6. 2014

 Horoskop na období 2.6 – 8.6.2014


BÝT SÁM SEBOU

 

69595_495382293838075_1839369229_n.jpg

Slunce v sextilu s Uranem symbolizuje novou cestu, nové vidění, nové možnosti. Potřeby větší svobody a volnosti. Doba přeje změnám a vývoji. Uran symbolizuje „blázna“, který je pravdivý, upřímný, sám sebou, bez potřeb her ega. Uran požaduje vývoj, on nikdy nestojí na místě, stále jde kupředu a hledá, nalézá a přináší nové vědomí, vize, možnosti. Vzhledem k tomu, že Uran stojí ve znamení Berana, což je „Já“, vede jeho vliv k sebeuvědomění. Slunce harmonicky ozařuje Urana, tím se aktivuje téma projevení se skrze slovo, sdílení, projevení pravdy, přirozenost, která bývá bez jakýkoliv příkras.

Přichází nové cesty, uvolňuje cesta vpřed, k posunutí se dopředu. To, co dlouho stagnovalo, se dostane k vývoji díky jasnému a konkrétnímu rozhodnutí. Vše se zrychluje, a tím se to projeví v lehkosti a rychlosti. Najednou pocítíte, uvidíte, že jsou věci jinak a možná ani nebudete vědět, jak se to vlastně stalo.

Aktivuje se uvnitř nás naše podstata, pravda a přirozenost k projevení svého pravého Já. Tím padnou ochranné masky, které si lidé nasazují.

V druhé polovině týdne se zviditelní Achillova pata každého z nás. Pochopením tohoto bolestivého, zranitelného místa můžete získat důležité poznání o sobě, které povede k posunu v sebepoznání, k duchovnímu prozření ve svém vývoji na své cestě.

Stále můžeme využívat příliv energie od Marse.

Působení Marse s Černou Lunou je až do 11.6.viz horoskop minulý týden.

Velký vodní trigon Jupiter, Saturn, Chiron působí do 10.6.viz horoskop minulý týden.

Venuše v Býku v harmonickém aspektu na Neptuna a Pluta symbolizuje prohloubení citů. Pluto dodává vášeň, intenzitu až osudovost. Venuše symbolizuje též hodnoty, harmonii a krásu. I v těchto oblastech dojde k prohloubení. Opěrný bod je hloubka stabilních citů, pevné hodnoty. V této době se potřebujeme o své pevné hodnoty opřít, pak snadněji si určíme, jaké nové možnosti využijeme.

Pokud známe své priority a hodnoty, jakákoliv rozmanitost, chaos či zmatek nás ponechá v klidu.

Přeji vám slunečný týden.

Petra Nel Smolová

 

 

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


 

 NA ČERVEN - KLIKNĚTE : 

HEILIGERSTEIN 7.6.2014 - JEDNODENNÍ CESTA ZA LÉČIVÝMI ENERGIEMI - 8,00-18H ODJEZD BRNO, JANÁČKOVO DIVADLO

 

 

PRAVIDELNÉ SETKÁNÍ S MEDITACÍ NA JAKUBSKÉM SOBOTA 21.6.2014

 

 

 

 

M.RONGE: LÉČIVÉ ENERGIE KVĚTNICE U TIŠNOVA - NE 22.6. 2014 9-17H

 

Náhledy fotografií ze složky Adršpašské a Teplické skály