Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 15. – 21. 12. 2014

16. 12. 2014

 

 

Horoskop na období 15. – 21. 12. 2014

 

Zrychlení

 

rotunda-dlazba-230820122173.jpg

Přetrvávají aspekty z minulého týdne: Slunce s Jupiterem a Venuše s Neptunem.

Přidává se Mars v harmonickém aspektu s Uranem do 26. 12., který přináší větší zrychlení. Už se zdálo, že to není více možné. Díky tomu zvolíme opravdu jen to podstatné. Jinak tento aspekt přinese rozhodnost, odvahu, upřímnost a pravdivost, která může být až „krutá“.

Pozor na přílišný individualismus, tvrdohlavost a nezávislost. Pokud budete mít potřebu se za každou cenu prosadit, mít pravdu, soupeřit s druhými, být všude první, u všeho být a všechno stihnout, pak jste se dostali do opačného směru, než máte být. Jen ten, kdo nezná sám sebe, nemá sebeuvědomění, potřebuje dokazovat a soupeřit s druhými.

V tento čas je naopak potřeba spolupracovat, opustit boj a nalézat sounáležitost s druhými. Energie spojení Marse s Uranem se pak využije konstruktivně a pro blaho celku, firmy, rodiny…

Opatrně na riskování a rychlé jízdy. V této době je potřeba i hodně fyzického pohybu, aby elektrizující energie mohla projít. Tyto vánoční svátky rozhodně nebudou klidné ale akční. Stále nás bude „něco“ nutit dělat.

Venuše se 16. 12. dostává do konjunkce s Plutem v kvadratuře s Uranem v Beranu, Dračí hlavou ve Vahách a ocasem v Beranu.

Láska, hodnoty a tvořivost procházejí přerodem – smrtí a znovuzrozením. Nastává potřeba opustit individualismus, sobectví, bezohlednost a dát přednost partnerství, spolupráci, harmonii a oboustrannému vítězství. Opustit hru na oběť a viníka – v základním archetypu Kaina a Abela. Opusťte pocity viny a křivdy.

V partnerství projde vlna vynesení žárlivosti, majetnictví, manipulace, nečekaných zvratů, závislosti, vášně, osudovosti a hlubokých citů, které nejdou tajit. To, co partnerství dusí, vyjde na povrch, aby mohlo projít smrtí a znovuzrozením, které povede k prohloubení vztahu. I zde je potřeba opustit hru na oběť a viníka. Je potřeba nastolit rovnováhu mezi mužem a ženou. Uznat, že jeden bez druhého nemůže tvořit svět…

22. 12. v 00:10 hodin nastává zimní slunovrat. Slunce vstupuje do znamení Kozoroha a ve 02:30 hodin nastává novoluní, tím pádem to zásadně ovlivní již neděli.

Téma novoluní a slunovratu je stát se zralou autoritou vůči sobě samému. Stát se MisOD NEDĚLE 21.12Otrem sebe sama.

Krásný adventní čas.

Petra Nel Smolová

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

 

Horoskop na období 8. – 14. 12. 2014

 

Vlna štěstí a expanze

 

 

 

Slunce v konjunkci s Merkurem v počátku týdne, stále v harmonickém aspektu na Urana – přetrvává působení z minulého týdne.

Slunce a Merkur se dostávají do harmonického aspektu s Jupiterem ve Lvu (Slunce zůstane v harmonickém aspektu do 20. 12.). Přichází vývoj, naděje, podpora, expanze, štěstí. Lehká a radostná energie podporuje spokojenost a optimismus, který přitahuje stejnou energii, a proto se bude dařit. Tam, kde nebylo řešení, se nalezne,. Lidé jsou otevřenější a vřelejší, více ochotní spolupracovat a vycházet vstříc. Nalezá se vnitřní pravda, víra a důvěra. Doba je příznivá pro nový začátek, podepisování smluv, jednání s úřady, právníky, soudy, obchodování, skládání zkoušek. Velká podpora k rozvíjení své moudrosti, poznání a duchovního růstu.

Venuše vstupuje 10. 12. v podvečer do znamení Kozoroha a vytváří harmonický aspekt s Neptunem (do 18.12.). Venuše – láska, tvoření, hodnoty, ženskost – to vše se dostává do harmonie s vyšší oktávou Lásky, bezpodmínečné lásky, milosti, odpuštění a oddání se. City jsou prožívány hluboce, intenzivně. Objeví se „láska z vyšší vůle“, která k sobě přivede duše, které k sobě patří. Vztahy, které přinesou souznění na všech úrovních. Na toto spojení je těžké hledat slova, protože hluboký prožitek nelze dát do slov.

Uvnitř nás se „samo“ od sebe odehraje: prožitek odpuštění, milosti a bezpodmínečné lásky. Jsou podporováni umělci, tvůrci hudby, a vše, co se zabývá harmonii a krásou.

Větší potřeba vytvořit kolem sebe harmonii, mír a laskavé prostředí. Tím, že Venuše je v Kozorohu, tak láska a tvořivost se projevují zemsky, není tendence „ulítnout“. Energie se dá do praktického života, pomáhání druhým, pomoc, podpora, ukotvování nových matric skrze praktikování.

Venuše v harmonickém aspektu s Černou Lunou 10. – 14. 12. ukazuje na navrácení se do přirozenosti v ženství. Velká podpora . „Matka Země, Božská Matka, ženy projeví svou láskou, sílu, uznání, stabilitu a moudrost.“

Krásný adventní čas.

Petra Nel Smolová

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

 


 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY


M. Ronge: Vánoční Křtiny - průvodce Santiniho chrámem Neděle 21.12.2014 13 - 15 200,-

  _mg_4841-krtiny-50-let.jpg

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Adršpašské a Teplické skály