Ohýbání reality  

Slunce v kvadratuře na Jupitera přináší pocit nedostatku, nespokojenosti a přehlcenosti. Vidíte ten rozpor? Něčeho máme málo a něčeho jsme přehlceni. Jupiter ve Štíru dynamickým aspektem stahuje Slunce ve Vodnáři dolů na zem až do temných chodeb sklepení. Vytahují se pozemské nedokonalosti lidské psyché. Rozpor mezi ideálem a skutečným životem. Nedokonalost, nízkost člověka. Do toho se přidává Merkur, který začíná vytvářet konjunkci se Sluncem, potřeba komunikovat, sdílet, vzdělávat se, porozumět. Neharmonický aspekt od Jupitera podpoří zahlcenost a přehlcenost. Už víte, čeho jsme přehlcení? Matrixem, různými hrami, mentálními vzorci, informacemi, které jsme se naučili v dětství a překrývají naše Pravé Já. Máme nasazenou masku, která má zabezpečit přijetí, lásku, ocenění a odměnu. Zkoušíme různé hry, které na druhé zabírají, abychom získali to, o co nám jde. Jde nám o emoce – pocit, být šťastný. Jenže tomu, kdo není pravdivý, je maska stržena. Maska, iluze, mentální hry – jsou to naučené formy jednání k získávání pozornosti od druhých, abychom byli přijati, oceňováni, přijímáni a milováni. V určité fázi je nevidíme, si je neuvědomujeme. Až když „maska“ přestane na druhé lidi fungovat, je nám stržena a my buď vytvoříme a použijeme jinou masku nebo projevíme vnitřní pravdu, svoji skutečnost. Ukazujeme tak svou pravou tvář a projevujeme své Pravé Já. K tomu je ale potřeba hodně odvahy. Odhalit se ve své podstatě, jako když se člověk odhalí v celé své nahotě! Takový jsem já.

Mars ve Střelci je v kvadratuře na Neptuna do 25. 2. - aspekt lží, podvodů a falešnosti. Ten, kdo lže, ale sám těmto lžím věří. Lže sám sobě. Je to bujná fantazie, pokřivený pohled na situace, na život. Je to podvod a klam. Bez vědomí si sám sebe, se člověk bez vymyšlených historek či vlastností cítí bezvýznamný a obyčejný, lásky nehodný.
Buďte proto opatrní na podvodníky a lháře. A opatrně i na své lži. Většinou se to obrátí proti vám.

Nebezpečím této kvadratury je závislost na alkoholu, aby život byl zábavnější, lehčí, zajímavější. Rozpustit vztek, skutečnost, která se nepřijímá. Útěk z reality! Většinou se při tomto aspektu rozpustí iluze, očekávání a tím se projeví zklamání. Pocit, že jste byli podvedeni. Kde lžeme a podvádíte sami sebe? V této době prostě nebudete vědět, čemu vlastně máte věřit. A budete pochybovat i o sobě.

Mars symbolizuje Mužský princip, vůli, rozhodnost, ego, soud. Neptun rozpouští. Muži se nám nějak „rozpliznou“, ztratí svou konkrétnost, rozhodnost, ztratí svou pevnost a bojovnost. Jak se nebudou cítit ve své síle, použijí nějakou lest, klam, místo přímosti a rozhodnosti. Nebo zůstanou v pocitu oběti a rozpustí to v alkoholu.

Ženy na to budou silně reagovat, protože i jejich vnitřní muž, bude fungovat na stejném principu. Vůle nebude mít pohon konat, objeví se pasivita a fyzicky velká únava.

Teď si asi kladete otázku, „Je zde něco pozitivního?“

Ano, Uran v sextilu na Venuši, následně na Slunce a pak na Merkura podporuje, abyste přes ohýbání - pokřivení reality uviděli PRAVDU! To, co je ve lži, se ukáže, bude to viditelné. Můžete se tedy osvobodit a být pravdiví.

Je to záměr celého tohoto dění! Naučit nás vidět Pravdu a být pravdivý, protože pravda zůstane stále stejná. Lež mění kabáty, a hlavně si nepamatuje, co se řeklo a komu. Uvidíte své mentální programy, své masky, které můžete opustit. Když se rozhodujete rozumem, hledáte nejsnadnější a nejvýhodnější cestu pro sebe, jednáte z vypočítavosti a takové rozhodnutí nemůže nikdy dopadnout dobře.

Když žijete pravdu, projdete zdeformovanými zrcadly jako bludištěm na Petříně. Víte, že jste v zrcadlovém bludišti, které ohýbá realitu a vy zůstanete věrní svému Pravému Já. Víte, kým jste, neztotožníte se z mentálním program, s obrazem v zrcadle!!

S láskou, Petra Nel


 

Horoskop na období 29. 1. – 4. 2. 2018

 

Cesta lásky – Láska je cesta

Merkur v neharmonickém aspektu na Urana symbolizuje zmatek a chaos v mysli a v každodenních záležitostech. Je přetížený nervový systém. Vytváří to mnoho negativních pocitů, myšlenek a následně reakcí. Můžete se dostávat do pocitů zoufalství, do pocitů, že vše směřuje ke konci. Proces umírání je zde velmi silný. Stará forma v nás umírá, starý mentální program a naše postoje v nás umírají. Když nejste ochotni přijmout nové podněty, můžete mít pocit, že se zblázníte. Pokud se tento proces budete snažit zahnat prací, alkoholem, prášky, věnováním své pozornosti někam ven, je to jen utíkání od sebe a okolnosti vás hodí do situací, kdy už před sebou neutečete.

Buď ochoten za sebou nechat starý způsob života a najdi v sobě lásku a radosti k tvoření si nového života. Slunce v konjunkci s Venuší na Mínusovém uzlu je cestou nalezení své ztracené lásky v sobě. Bez ní nelze touto dobou projít, aby se prošla bez bolesti. Slunce symbolizuje cestu, světlo, seberealizaci, vědomí svého Já a ve spojení s Venuší je ukázáno, že tam kde je láska, tam vede cesta, řešení, možné naplnění. Kde láska není, tam již není cesta, tam je jen trápení. Láska pomáhá překonat pozemské těžkosti, bolesti a strasti. Láska dokáže rozpouštět a měnit. Když máte v sobě lásku a děláte věci s láskou, tak jsou obohacující a dokážete překonat jakoukoliv překážku. Dokážete milovat přes všechno, co se děje. Když lásku v sobě nemáte, není nic, co by vám pomohlo. Jste zavření a nemůže k vám proudit božská láska, aby vám pomáhala nést a unést lidské strasti. Jste odpojeni od zdroje světla a lásky. Když milujeme, jsme otevření a necháváme se obohacovat od vnějšího. Jsme ochotni dělat změny a zlepšovat se sami v sobě. Když láska není, nejsme ochotni něco změnit, obětovat, něco dát.

Procházíme smrtí mentálního programu, objevte lásku v sobě. Uzavírají se, umírají programy naší mysli, které nám brání cítit lásku. Srdce, láska, tedy podstata bytí je věčná, nikdy neumírá.

Merkur 31. 1. v odpoledních hodinách přejde do znamení Vodnáře a pomalu začne slábnout neharmonický vliv Urana. Merkur ve Vodnáři pomůže nadhledu, objektivitě a odpoutání se od velké přízemnosti a zkostnatělosti. Merkur vytvoří harmonický aspekt k Marsu a myšlenky dostanou rychlost a schopnost je realizovat. Diskuze budou živé a nápady schopné k okamžitému zrealizování.

31. 1. ve 14: 26 hodin nastává úplněk, druhý úplněk v měsíci lednu. Úplné zatmění měsíce, které bude viditelné nad Pacifikem, přinese možné „restartování“ paměti duše. Je možné z minulosti něco překročit, pochopit, uvolnit, odpustit. Merkur v tvé chvíli bude stát na posledním stupni a minutě v Kozorohu a ve 14:39 vstupuje do Vodnáře. Prožitek smrti a znovuzrození v mysli, éteru. Napojení se na nový mentální program, který byl stvořen nejdříve v jemnohmotné éterické rovině. Je to velmi zásadní doba pro nový počátek, který prostě nastane!

Nastává naplnění novoluní, ukáže se, jaký je váš vrchol, čeho jste dosáhli.

Novoluní 17. 1. ve 3:17 hodin, kdy Slunce bylo v konjunkci s Lunou, Venuší a tato trojkonjunkce byla v disharmonickém aspektu na Urana a v harmonickém aspektu na Marse a Jupitera.

Sabiánský symbol novoluní: Poutníci stoupají po strmých schodech, které vedou ke svatyni na hoře. Klíčová myšlenka: Vzestup individualizovaného vědomí k tomu nejvyššímu, čeho dosáhli duchovní vůdci příslušné kultury. Dobývání vrcholu!

Potřeba odhodit vše staré, zatěžující a nepodstatné věci, očekávání, programy. Zaměření se a skrze osvobození se od staré struktury, můžeme dosáhnout svého vlastního vrcholu v sobě a ve svém životě. Může přežít, a u vás zůstane jen to, co je v čisté lásce, to, co milujete. To je to, co k vám přirozeně patří. Tak, aby impulz a zhmotnění vytvořily lásku, harmonii, vyrovnání, přijetí. Aby vědomí a nevědomí se propojila v záměru Lásky a harmonie. Aby spojení Slunce – muže a Luny – ženy bylo spojeno Láskou – láskou, která nelpí, nevlastní. Láskou, kterou nosíte v srdci a tím to k vám patří, je to vaší součástí. To vám nikdo nemůže vzít. Vše ostatní nechte být, odevzdej, pusťte: Jestli to k vám patří, přijde to samo. Vydejte se ke svému vrcholu, vrcholu Lásky k sobě.

Ukazuje se, co je ve vašem živote v Lásce, co je vaší podstatou a co k vám neoddělitelně patří. Jak jste schopni tvořit, plodit a zhmotňovat ve své realitě. Naplnění.

Hromnice 2. 2. zviditelňují zasvěcení. Do Chrámu Páně Marie přinesla Ježíše, aby ho zasvětila Bohu. Je to symbol, zrod nového v nás se má zasvětit Světlu, pro slávu Lásky a světla, aby ve jménu Lásky bylo konáno a naplňováno to, co se v nás nového zrodilo.

Je to velmi důležitý týden. Tak, jak vnímám své klienty, okolí, blízké i sebe, procházíme hlubokým vnitřním procesem přerozování se, kdy nejdříve vychází na povrch bolesti, které byly dlouho uložené v paměti duše. Již nastala správná doba k uzrání, kdy jsme dostatečně silní projít vědomě těmito bolestmi a přiznat, že i toto je součástí života. Za tím vším leží velký dar poznání a osvobození se.

Představte si, že je to velká louže emocí, kterou procházíte. Vy nejste ta bolest, ty emoce. Vy jste božské Já projevené ve hmotě! Emoce je jen zkušenost, která vede k poznání a k sebeuvědomění.

Opatrně na své představy a očekávání (Venuše v neharmonii s Jupiterem), na nereálné očekávání, které by přineslo nenaplnění. Zabránilo by vám procítit, uvědomit si bohatost tohoto týdne. Tento týden je velmi silný a důležitý, přesto pozor na přeceňování, zůstaňte ve vděčnosti a pokoře k tomu, co se děje.

Někdy poznání, osvobození, štěstí, bohatství a láska chodí jinými cestami, okolnostmi, než si my představujeme.

S láskou vás objímám, Nel

 


 

Horoskop na období 22. 1. – 28. 1. 2018

Představa versus realita  

V tomto týdnu budeme hledat nové cesty, nové možnosti a nové řešení toho, co bylo zbořeno v minulém týdnu. Slunce v konjunkci s Venuší ve Vodnáři ukazuje, že potřebujeme vše přijmout s láskou, rozhodnout se s citem, srdcem a harmonií v sobě. To, co jsme v minulém týdnu ztratili, bylo nám sebráno, zrušeno, abychom přijali s láskou, radostí. To, co máme nově vytvořit, nalézt, že vede k naší větší svobodě a harmonii. Můžeme načerpat trochu radosti a lehkosti, pokud příliš nepodlehneme destruktivní mysli a využijeme transformační aspekt, aby naše staré názory, představy a postoje mohly zemřít. Byly to jen představy a ne realita. Nyní se střetávají představy a realita. V mysli jsme si něco vymysleli, naplánovali a nyní prochází tato mentální forma hloubkovou kontrolou Pluta, co je reálné, a hlavně osudem dovolené! Často slýchám, přej si a vesmír ti všechno dá. Zapomíná se však na zákon karmy a nedostanete nic, co vám nepatří! Vesmírný řád je zákon harmonie a rovnováhy, proto jsme „pod dohledem“ tohoto zákonu a vždy dostáváme spravedlivě k tomu, co a jak žijeme. Nemůžeme dostat nic navíc, ale také se nemusíte bát, že vám bude něco upřeno! Pokud z vůle světských zákonů vám někdo škodí, či bere to, co vám patří, věřte, že prozřetelnost zasáhne a nedovolí, abyste byli poškozeni.

Merkur je plod vůle a tvoření, které nyní prochází přerodem. Váš výsledek bude požehnán nebo vám bude pomoženo, aby byl přetvořen k obrazu spravedlnosti vaší rovnováhy, (Merkur v konjunkci s Plutem 21. – 29. 1.) Koncem týdne se Merkur dostává do kvadratury s Uranem 26. – 31. 1., zažijeme si turbulence změn v myšlení a chaos „Matrixu“. Nečekané události, především v informacích, komunikaci a nových šokujících poznatků. Tyto informace slouží k tomu, abyste se dostali k podstatě věci, pravdě a osvobodili se od toho, co musíte a nesmíte.

Mars vstupuje do znamení Střelce 26. 1. po 14. hodině. Naše rozhodnost a schopnost realizovat dostane určitou lehkost a objeví se několik možností kudy se vydat. Tady je důležité se rozhodnout pro směr, který následuje jasně určený cíl! Přitom být otevřený k impulsům znamení a intuice. Při aspektu Merkura a Urana je dobré dát na intuici, schopnost vidět širší fokus událostí a zůstat v nadhledu.

Jupiter příznivě působí na Merkura, to podporuje optimismus, schopnost vidět pozitiva ve všem, co se děje. Rozvíjí se naše schopnost milosti, milosrdenství, moudrosti a vede nás to více k důvěře. Bez víry, že to vše má nějaký přesah, hlubší význam, který nevidíme, by to vše vedlo k pocitu marnosti.

Včera jsem slyšela takové hezké přirovnání, aby mohlo vzniknout něco nového, musí jablko uzrát a spadnout na zem, kde musí tlít, aby semínko mohlo vypadnout, dostat se do kontaktu se zemí a mohl začít růst nový strom, nová duševní éra. Je to přirozený koloběh přírody, vývoj, kterým procházíme po staletí. A nyní jsme v době rozpadu jablka, kdy už je ale semínko nového na světě.

Krásný požehnaný týden. S láskou Petra Nel

 


 

Horoskop na období 15. 1. – 21. 1. 2018

 

Dobývání vrcholu 

V tomto týdnu nastává konjunkce Merkura s Černou lunou do 19. 1. a je potřeba dávat si pozor na své myšlenky a slova. Necháváme se velmi ovlivnit a mysl má tendenci vše vidět černěji, než ve skutečnosti je. Hledání problémů nebo spíše zaměření pozornosti na problémy a tím pak nevidíme i to dobré. Když vás popadnou neodbytné negativní myšlenky, nechte je projít jako chodce před svým domem. Nezastavujte chodce, nechte ho jen projít.

Tato konjunkce vede i k potřebě mlčet, nechuti mluvit, něco vysvětlovat. Někdy je lepší mlčet, než si v sobě uděláte jasno. V této době můžeme mít pocit, že naše rozhodnutí jsou zásadní a osudová. Nepřeceňujte své myšlenky, svá rozhodnutí a zároveň je neponižujte, že nejsou důležitá. Realita je taková, jaká je a je to pravda tohoto okamžiku.

Slunce v konjunkci s Venuší v kvadratuře na Urana symbolizuje schopnost opustit staré zvyklosti, reakce. Rychlost událostí a vytvořený chaos povede k ráznému a rychlému rozhodnutí. Tak a dost! A tím můžete udělat rychlé změny. Doba je to velmi rychlá, hektická a chaotická. To vše vede k tomu, abyste těžké a někdy zkostnatělé energie (energie Kozoroha) mohli rozbořit. Přijdou nečekané změny a v tomto týdnu je potřeba počítat s tím, že vše bude jinak. Náhlá rozhodnutí a změny jsou v naprostém v pořádku. Konjunkce Slunce a Venuše je v harmonickém aspektu na Marse, a to dává schopnost situace zvládnout a realizovat svá rozhodnutí. Přichází příliv energie, odhodlání a akce!

Novoluní nastává 17. 1. ve 3:17 hodin – Slunce v konjunkci s Lunou, Venuší a tato trojkonjunkce je v disharmonickém aspektu na Urana a v harmonickém aspektu na Marse a Jupitera.

Sabiánský symbol, na kterém stojí novoluní ukazuje: Poutníci stoupají po strmých schodech, které vedou ke svatyni na hoře. Klíčová myšlenka: Vzestup individualizovaného vědomí k tomu nejvyššímu, čeho dosáhli duchovní vůdci příslušné kultury. Dobývání vrcholu!

Potřeba odhodit vše staré, zatěžující a nepodstatné věci, očekávání, programy. Zaměření se a skrze osvobození se od staré struktury, můžeme dosáhnout svého vlastního vrcholu v sobě a ve svém životě. Může přežít, a u vás zůstane jen to, co je v čisté lásce, to, co milujete. To je to, co k vám přirozeně patří. Tak, aby impulz a zhmotnění vytvořily lásku, harmonii, vyrovnání, přijetí. Aby vědomí a nevědomí se propojila v záměru Lásky a harmonie. Aby spojení Slunce – muže a Luny – ženy bylo spojeno Láskou – láskou, která nelpí, nevlastní. Láskou, kterou nosíte v srdci a tím to k vám patří, je to vaší součástí. To vám nikdo nemůže vzít. Vše ostatní nechte být, odevzdej, pusťte: Jestli to k vám patří, přijde to samo. Vydejte se ke svému vrcholu, vrcholu Lásky k sobě.

Do doby úplňku 31. 1. v 14:26 hodin, kdy v lednu nastává druhý úplněk, se naplní, ukáže, co je ve vašem životě v Lásce, co je vaší podstatou a co k vám neoddělitelně patří. Jak jste schopni tvořit, plodit a zhmotňovat ve své realitě. Požehnaný čas k naplnění.

Chiron v harmonickém aspektu na Marse, Slunce, Venuše symbolizuje léčení vůle, ega, odvahy, mužské síly. Mohou se objevit mystické prožitky skrze přijetí svého ega, vůle a soudu. Prochází léčením city, prožívání a vztahy. Přijetí sama sebe a své seberealizace.

Venuše nad ránem 18. 1. vstupuje do znamení Vodnáře a láska dostává větší svobodu a rozlet. Venuše shodí těžké okovy Kozoroha a rozlétne se do života. Následně Slunce vstoupí do Vodnáře v brzkých ranních hodinách 20. 1. Ucítíme úlevu, odlehčení a uvidíme nové možnost a řešení. Slunce stále vytváří konjunkci s Venuší, toužíme po harmonii, kráse a lásce. Potřebujeme si pustit více radosti do života. Důvěřovat, že láska existuje a uvědomovat si ji v sobě. Co dělám s radostí a hravostí? Kde konám z povinnosti a bez radosti?

Přeji Vám bohatý a požehnaný týden. S láskou Nel

 


 

Horoskop na období 8. 1. – 14. 1. 2018

 

 

Odstředivá síla

V počátku týdne vrcholí zásadní konjunkce Slunce, Venuše, Pluta v Kozorohu (do 13. 1.). Procházíme dobou bouřlivých emocí, které vedou do sklepení, kde jsou schované potlačené emoce. Procházíme bolestí, prázdnotou, možná necitlivělostí, ztrátou pocitu radosti a naplnění. Kde je to vše, co mi činilo radost a spokojenost? Stojíte v prázdnu a tmě. Halooó, je tady někdo? Procházíme emocionální, hodnotovou, vztahovou „smrtí“, vše bolestivé, zatěžující má shořet na popel. Máte pocit, že tyto bolestivé emoce tak dobře znáte, jste znova u nich. Zase jsem tady! Na stejném místě! Jak to? Nic se nezměnilo a tolik jsem toho vykonal! Může se proto objevit pocit zoufalství. Ano, jsi na stejném místě se stejnou bolestí, vidíš ji a můžeš ji jen uznat. Vím o tobě, jsi součástí mého nastavení. Jsi ale už v jiném postavení vůči svým bolestem, stojíš zde svobodně a pozoruješ své emoce a niterné procesy. Ano, a tím je můžeš proměnit. Máš svobodnou volbu, jak na ně zareaguješ a jak vědomě změníš své chování. Nemusíš padat do bolesti a propadat ji, můžeš ji vidět, uznat a zareagovat jinak. Objeví se pocity žárlivosti, lpění, vlastnění, touhy mít vše pod kontrolou a na druhé straně pocit prázdnoty. Procházíme zralostí v oblasti citů.

Příznivá konstelace od Jupitera a Marse ve Štíru dává podporu ke schopnosti – v prázdnotě a bolesti objevit nové impulzy a dojít k harmonii. V prázdnotě a bolesti se rodí něco nového, hlubšího a ryzího. Konjunkce Marse a Jupitera vrcholí a podporuje příliv energie, tvoření a pohybu vpřed. Nezůstane kámen na kameni.

Merkur vstupuje do Kozoroha 11. 1. a vytváří konjunkci se Saturnem. Mysl dostane více zemité energie praktičnosti, trpělivosti a rozvahy. Více se zklidníme a dokážeme přemýšlet s větší moudrostí a zralostí. Dokážeme zvolit strategii nebo spíše schopnost, jak dosáhnout cíle. Praktické konání krok za krokem, aby se došlo k cíli. Můžete cítit hodně povinností a nechat se zahltit strachem, pokud nemáte v sobě dostatek víry a přijatou zodpovědnost. Pokud se někde vyhýbáte zodpovědnosti, dožene vás. O víkendu pomalu začne působit konjunkce s Černou lunou, a proto buďte opatrní na svá slova. Držte svou mysl v bdělosti a optimismu.

Silné obsazení ve znamení Kozoroha, kde je Slunce, Venuše, Saturn, Pluto, Merkur, Černá luna, je náročné postavení a můžete vnímat velkou únavu. Objevují se bolesti těla, vyčerpanost, oslabenost fyzické odolnosti. Tělo, které je energeticky nejhmotnější, a proto nejpomalejší, prochází procesem procedění a tím vytlačením zápisů v buňkách. Což je velmi náročný proces, který přináší velkou zátěž pro tělo. Je dobré proto hodně odpočívat a spát.

Slunce s Venuší se vzdalují od Pluta, více se zviditelňuje harmonie a láska. Tato konjunkce se dostává do harmonického sextilu s Chironem, kdy projdeme léčením lásky v sobě a léčením vztahů, 11. 1. – 17.1. Můžete prožít hluboké stavy lásky, sebe přijetí, pochopení sama sebe a díky tomu i druhých. Sebe přijetí se v lásce a v harmonii.

Konjunkce ještě přichází 10. 1. – 20. 1. do kvadratury s Uranem, objeví se hodně zvratů a změn. Proběhnou rychlé turbulence rozhodnutí, emocí a velkých extrémů. Můžete mít pocit, že během týdne se vše obrátí na ruby. Roztříští se na tisíc kousků, vytvoří se chaos a zmatek, že nebudete vědět, ani jak se jmenujete. Rychlost změn a událostí nestihnete pozorovat, natož na to nějak reagovat. Na ničem nelpěte a pozorujte běh věcí se schopností pozorovatele, který cítí uvnitř sebe pevnost, jistotu a víru, že vše se děje pro vaše dobro. Věřím!!! Zůstane jen zdravé jádro a vše ostatní bude rozbořeno, zničeno, odděleno od jádra.

Harmonické působení Jupitera, planety štěstí a hojnosti, podporuje pozitivní vývoj. Mars dodává odvahu a sílu procesem projít. Konjunkce početí – Jupiter v harmonii se Sluncem a Venuší, přináší počátek zrodu nového v našem nitru.

Přeji Vám plodný a tvořivý týden. S láskou Nel

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: č. účtu: 8274212621/5500, IBAN: CZ 1755 0000 0000 8274212621, Raiffeisen bank, a. s., SWIFT: RZBCCZPP, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

 

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem. autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 


 

 

pyramidy-bosna-visoko.jpg 

 

Bosenské údolí pyramid - 5 míst volných od 14. 3. do 18. 3. 2018

 

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací