Projevení milosti  

Slunce v Blížencích v harmonii s Marsem ve Vodnáři je přílivem energie, odvahy a posílení vůle.

Stále působící kvadratura s Uranem, která byla již popsaná v minulém týdnu, je v tomto týdnu již snadněji zvládnutelná. Projev je stále stejný, jen my jsme si na energii zvykli a nenecháváme se tolik rozhodit případnými extrémy či změnami. Tento aspekt přišel podpořit odlehčení a odložení všeho, čeho jsme se nechtěli pustit, i když už nám to bylo k ničemu nebo dokonce nás to zatěžovalo.

Hlavní a velmi krásnou konstelací, která začala působit již o víkendu, je Venuše v Raku v harmonii s Neptunem v Rybách a Jupiterem ve Štíru. Vytváří konfiguraci Velký trigon, který symbolizuje požehnání v citech, v lásce, blaženosti, a především projevení milosti. Lidská láska se spojuje s bezpodmínečnou láskou, proto si můžete zažívat nové pocity v prožívání vztahů, jak k sobě, tak k druhým, netýká se to jen partnerské lásky. Vytváří se intenzivní vazby, které jsou požehnány nebem.

Neptun v Rybách stojí na sabiánském symbolu: Velikonoční procesí – a retrográdní Jupiter vytváří přesný harmonický aspekt. Značí to možnost navrácení se do hlubin své duše, minulosti, aby mohlo být něco „opraveno“, vyléčeno, odpuštěno, smířeno a s milostí odebráno.

Když dokážete vystoupit z pocitu křivdy, strachu, pochybností a prožijete důvěru, že o vše je postaráno a vůči vám je vše spravedlivé, může vám být projevena milost. Milost – láska je zákon Ducha, spravedlnost je zákonem hmoty. Zákon Ducha je nad zákonem hmoty, proto může být ve skutečnosti proměněno jen na základě Ducha – milosti, který promění pozemské podmínky.

Projevením milosti je, že, i když se nám stane něco problematického a my dokážeme zůstat v důvěře milosti, ve víře, situace se „zázračně zjednoduší“ a důsledky situace jsou mírné. Je to přirozené učení se, jak si natrénovat žití v hluboké víře a důvěře v boží ochranu. Tím, že ve hmotném světe má každý nějaké bolestivé, citlivé místo a stále ho v životě řeší. A když se toto citlivé místo projeví, místo paniky, strachu atd. se naučíme prožívat přítomnost milosti a ochrany, které jsou vnesení do každodenního života a žití v božské přítomnosti. Život se stane zázrakem, kouzlem a radostí. Budete si vědomi péče a podpory, která je vám dávána, protože v pravý okamžik se objeví to, co potřebujete. Odevzdání se a nechání pracovat milost ve vašem životě je o tom být přesto aktivní a zároveň nelpět na tom, jak se to musí udát a jaký má výsledek.

Nastává úplněk 29. 5. v 16: 20 hodin a zviditelní téma novoluní ,,Díky představivosti je znovu nabyto ztracené příležitosti.“

Klíčová myšlenka: Revize postoje a vnitřní přehodnocení.  Co se k vám vrátilo, aby bylo přehodnoceno a lépe využito? Už víte, co k vám bylo navráceno?

Úplněk podporuje uvědomění, rozhodnutí a vydání se na cestu svého určení. Je to počátek zrození odvahy, svého směru a volby. Máte všechno potřebné. Co k vám patří, vám bylo vráceno, ukázáno, nabídnuto a zároveň vám bylo zviditelněno, co již u sebe nemáte držet.

Je to o vaší volbě a použití své vůle.

Merkur 30. 5. vstupuje do svého znamení Blíženců a bude vytvářet konjunkci se Sluncem do 12. 6. Merkur se nejdříve dostane do harmonického aspektu na Marse, tedy živost komunikace, sbírání informací a schopnosti být velmi mentálně aktivní. Podpoří to kreativitu, dobré nápady, úspěšná jednání a skládání zkoušek. Budeme zvídaví a budeme mít potřebnou dávku humoru a lehkosti.

Vzhledem tomu, že planety Slunce, Merkura a Marse jsou ve vzdušných znamení budeme hodně rozlítaní a trochu povrchní. Díky velkému trigonu ve vodním znamení Venuše, Jupitera a Neptuna se vyrovná velká emotivnost, protože prožíváme své city hluboce a intenzivně a bude potřeba trochu nadhledu.

Krásná kombinace planet, štěstí, radost, hojnost, naplnění a požehnání přeje vztahům, lásce, umění, tvořivosti, zkrášlování sebe, domovů a nákupu oblečení. Je to radost ze života a prožívání plnosti života. Venuše s Neptunem propojují vyšší a nižší oktávu lásky. Lidská láska je propojena s bezpodmínečnou láskou. V této době je podpořena energie Bohyně, přichází energie Panny Marie.

Slunce v konjunkci s Merkurem v Blížencích se dostává do kvadratury s Neptunem slabé působení začne od 1. 6. a až v dalším týdnu nabere plnou sílu působení - 11. 6. přinese nejasnosti, neuchopitelnost a rozostřenost. V té nejvíce hrubohmotné formě se to projeví jako lži, podvody, skandály a krádeže. Podvodníci a zloději budou velmi aktivní. Alkohol, drogy budou mít větší vliv. Jsme citlivější a vnímavější, více vstřebáváme, a proto alkohol a léky budou mít větší vliv.

Duševně to budeme prožívat jako zmatenost, možnou apatii a pochybnosti o sobě. 

Ten, kdo již umí pracovat sám sebou a je schopen vidět propojenosti života, snadněji projde dobou, která vypadá, že je zmatená, nekonkrétní a je zamlžena nějakým oparem. Proto v této době je důležitá bdělost a vědomí, že první dojem je klam a zdání. Ano, zdání klame a je dobré vyčkat, jak se vše projeví. Bude přicházet velmi mnoho energie z roviny, kterou ještě neumíme plně chápat, prožívat a vědomě s ní pracovat. Proto důvěra, že vše je v pořádku, je důležitá. Omyly se budou dít, aby byla oblouzněna mysl, která by člověka vedla cestou vypočítavosti či kalkulu. Pokud se tak stane, přijde omyl, zapomnění, aby se tak nestalo.

Využijte pozitivní týden krásných příležitostí. Dovolte, aby k vám mohla vstoupit radost, láska, milost a požehnání.

S láskou Petra Nel

 


 

 

Horoskop na období 21. 5. – 27. 5. 2018

Přijde k vám to, co u vás má být, a neudržíte to, co k vám nepatří.

Slunce vstoupilo do znamení Blíženců a vytvořilo harmonický aspekt s Marsem ve Vodnáři. Přináší to příliv energie, nadšení, aktivity a odvahy s radostí jednat. Slunce v Blížencích podporuje sbírání možností, informací a různých pohledů. Chceme se více rozlétnout a rozprostřít. Potřebujeme více volnosti a lehkosti, proto se budeme snažit shodit určité okovy, které nás zatěžují. Přichází i více odolnosti pro tělo a zlepšení fyzického stavu.

Stále působící kvadratura Marse s Uranem je tlak, chaos a neustálé změny. Je tak rozvířená energie, že je vytvořen všude neuchopitelný chaos. Nic není jasné, konkrétní a když se něco ujasní, zjistíte, že to má být jinak. Lidé jsou v napětí, podráždění a především nesoustředění, což vytváří chyby, omyly a nepřesnosti. Velmi snadno něco přehlédnete a pak jste šokováni, když se to zjistí. Můžete vnímat vnitřní třes a snadné podléhání stresu. Známkou silné energie jsou otřesy půdy a vyvěrání lávy ze středu země. Uvnitř zemského jádra probíhají procesy, které se dostávají na povrch. Je to zrcadlení, a i uvnitř nás se dějí procesy, které jsou bouřlivé a vyvěrají ven na povrch.

Některé věci se řeší samy a vypadá, že „náhodou“ a s některými věcmi nelze pohnout. Tyto situace nás vedou do stresu, protože máme nějakou představu, jak to má být. Dokud nepustíme svůj postoj z ega a neotevřeme se i jiným možnostem, třeba i tomu, že se toho vzdám, nic se nepohne. Přijde k vám to, co u vás má být, a neudržíte to, co k vám nepatří.

Stále působí konjunkce Pluto s Černou lunou a budu se odvolávat na předešlé dva horoskopy. Procházíme osudovým obdobím. Velmi často je velmi zatíženo tělo, které zviditelňuje slabá místa. Pokud se objevují horečky a záněty, spalují s vnitřním ohněm nečistoty v nitru.

Pokud vyjdou na povrch pocity, které jsou zátěžové a došli jste k rozhodnutí „mám na to“, tak je přijměte jako se přijímá bolavé, nešťastné dítě, které přichází s pláčem či se vztekem. Udělejte výměnu, nejprve je přijměte a poté za bolest vraťte pochopení, soucit a lásku. Tato zátěž vám nese dar, abyste rozvinuli schopnost více soucítit, milovat a chápat. Pokud vám někdo ublížil, dívejte se na něj stejně. Je to dar, jak v sobě rozvinout více soucítění a lásky.

Ten, kdo se chce setkávat jen s vědomými, šťastnými lidmi, nemůže růst a rozvíjet se. Ježíš Kristus záměrně chodil mezi hříšné, nemocné a nevědomé lidi, kde dělal výměnu. Bral na sebe jejich hříchy a za to jim dal svou lásku, soucítění a pochopení. Prožitkem, že je někdo přijímá a miluje, dal lidem poznat, jaké to je – být milovaný takový, jaký jsem. Tento prožitek lásky člověka promění. Uvěří, že může, tak příjemný pocit žít. (Stejně máme zacházet i sami se sebou a pocity.)

Je důležité být ve své síle a vědomí sebe sama, abyste se mezi hříšnými či bolestnými pocity neztratili. Stále být světlem, láskou, která soucítí a vyvarovat se pocitu být nevědomým zachráncem. Tím zbytečně převezmete zodpovědnost, která vám nepatří. Je nebezpečí ztratit se, topit se s tonoucím.

Merkur v Býku se od Saturna, který vede k moudrosti, praktičnosti a selskému rozumu, přemístí 23. – 26. 5. do aspektu s Plutem a Černou lunou. Je to harmonický aspekt, kde můžeme využít sílu pochopení, sílu poznání a prohlédnutí osudu. Tak, aby byla mysl v jednotě s Duchem – vyšším vědomím v nás. Objeví se zásadní informace, nápady, rozhodnutí, které pomáhají k naplnění cesty. Lidé a jejich vědomí se mohou dotknout prožitku, že jejich vůle je plně odevzdaná božské vůli a cítí absolutní jednotu. Prožitkem se můžeme dostat do situace, jako když Kristus navštěvoval „hříšné“ a oni si prožili bezpodmínečnou lásku uvnitř sebe.

Jinak se projeví velmi silná mysl, která si umí své myšlenky zhmotňovat, přijde tak silný impuls, že nás to může v okamžiku změnit. Snadno se nám bude komunikovat, sdílet a obohacovat druhé svými poznatky. Přesto pozor na slova, protože to, co nyní vyřknete, bude mít větší sílu než kdykoliv jindy.

A na počátku bylo slovo!

Čeká nás, i přes aspekty napětí, velmi požehnaný a bohatý čas. Toto požehnání trvá do 31. 5. Kdo je otevřen, schopen vnímat, být v sebereflexi a pokoře, je požehnán velkou milostí a silou prozřetelnosti. Tak, aby jeho život byl nasměrován správným směrem. Lidé, kteří ještě neumějí vnímat znamení a naslouchat intuici, jsou vedeni tak, že bude rozhodnuto. Důvěřujte, že v této době se objevuje to, co ve svém životě potřebujete, je to pro vaše dobro a vaše vysvobození ze starostí.

Nyní se dostáváme do přílivu síly, odvahy a možnosti prosadit se. Jak používat svou sílu, vůli a nespadnout do ega. Postačí záměr: „Ať vůle má je vedena vůlí Moudrosti, Lásky a Pravdy.“

Krásný a radostný týden. S láskou, Nel

 


 

 

Horoskop na období 14. 5. – 20. 5. 2018

Přerod osudu

Na počátku týdne se objevuje napětí v mysli. Nesoustředěnost, nespokojenost, roztěkanost a extrémnost. Můžete vnímat chaos v myšlenkách a zmatek. Čas se zrychluje a hektičnost podporují časté změny. Na poslední chvíli je něco zrušeno, přeloženo a je těžké udržet nějaký směr. Neharmonickým aspektem od Marse zesiluje hádavost, bojovnost a potřeba mít poslední slovo. Komunikace mezi lidmi je náročná, někdy až nemožná. Je to odraz svého vnitřního rozpoložení, které je pod vnitřním rozporem, nespokojeností. Uvnitř nás se děje bouřlivý proces, který je pro nás nepochopitelný a někdy bezpříčinný.

Stále působící konjunkce Černé luny s Plutem, kterou jsem popisovala v minulém horoskopu. Nyní je v nejsilnějším působení.

Z hlubin nevědomí se do emocionální roviny dostávají potlačené negativní emoce, které zanášejí emoce a mysl. Představte si, že máme prostor, kam odkládáme odpad, to, co je v té době nezpracovatelné. A nyní nastala vhodná doba, abyste ten odpad využili a použili ho k dalšímu zpracování, abyste z něho dostali další zdroj a tím zvětšili svou kapacitu. Aby nevědomí se zmenšilo a zvětšilo se vědomí. Aby se toto mohlo stát, musí z nevědomí být vyneseno do vědomí to, co bylo dříve těžce zpracovatelné. Pozor, nemusí to znamenat jen negativní emoce, mohou se objevit prožitky – dary, které jste dříve nebyli schopni unést a nyní se objeví. V minulosti jste mohli vnímat, že je to zátěžové a nepoužitelné, a proto jste to „vyhodili.“ Máme v sobě velký zdroj síly, ale umíme zpracovávat jen velmi malé možností. Podle otevřeného vědomí člověka se využívá potenciál zdroje. Je to stejné, jako když stát využívá a zpracovává své nerostné bohatství a komunální odpad. Záleží, zda o těchto složkách ví, jak s nimi zachází a k čemu je využívá.

Je obtížné vědomě zaházet se svými zdroji, proto jsem vytvořila seminář s názvem ALCHYMIE ŽIVOTA, 18. – 20. 5., kde se budeme zabývat, jak se svými zdroji pracovat. Tím, že je toto téma aktuální, tak má člověk otevřené dveře do svého nevědomí a má možnost vědomě přetvořit své nevědomé zápisy.

To, co se v nás děje, přináší i velkou fyzickou i psychickou únavu. Čím si můžete pomoci? Běžte ven a nechte se Sluncem prozářit nebo si Slunce představte a řekněte nahlas: „Ať všechny mé buňky jsou zmagnetizovány, oživeny a vzkříšeny světlem, pro radostné tvoření.“

V úterý 15. 5. nastává novoluní v Býku na sabiánském symbolu: „Velký veřejný park.“ Klíčová myšlenka: Kultivace přírodních energií pro kolektivní užití a vzpruhu. Symbol nám ukazuje, že přijde odlehčení a úleva, když budeme využívat přírodní zdroje a umět je používat ku prospěchu společnosti. Pak přijde čas na odpočinek, který se zviditelní v době úplňku 29. 5. Máme poslední dny Slunce v Býku, kdy vše prochází do hmoty a formy, proto můžeme mít pocit tíhy. Jak Slunce přejde do znamení Blíženců ucítíme velkou úlevu.

Mars 16. 5. vstupuje do znamení Vodnáře, což přinese více odvážnosti a rozhodnosti dělat rychle změny. Uran 15. 5. vstupuje do Býka a vytvoří kvadraturu s Marsem. Napětí a neklid, který jsme vnímali, se nyní přesouvá do jiných znamení a tím projevení bude trochu jiné. Není tak zážehové – povrchní, ale rozhodnutí a změna vycházejí z hlubin nitra, kde dozrálo rozhodnutí, které se projeví sice razantně, rychle a odvážně, ale zato trvale. Fixní znamení – Býk, Lev, Štír a Vodnář jsou symbolem čtyř tváří Boha. Symbolizují kříž osudu, základních kamenů naší individuality. Když se objeví v těchto fixních znameních tak zásadní postavení planet, dají se předpokládat hluboké vnitřní změny, které se projeví v osudu člověka. Kvadraturou Marse a Urana se může osvobodit vnitřní blokace, uvolnit se nový potenciál. Sice vnitřní napětí, podrážděnost, nespavost a neklid není příjemný, ale rozbořením starého musí nastat chaos, nejistota, určitá ztráta a stav prázdna.

Mars je v harmonickém aspektu na Chirona, léčivé síla, léčivá vůle, léčení těla. Mužský princip čerpá z duchovního napojení. Uznání sám sebe, přijetí své individuality. Jsem, který jsem.

Slunce v harmonii s Marsem v druhé polovině týdne přinese příliv energie a v plné harmonické síle se tato konjunkce projeví 21. 5., kdy Slunce vstoupí do Blíženců.

Harmonický aspekt mezi Merkurem v Býku a Saturnem v Kozorohu přinese více moudrosti a zralosti ve zpracovávání informací a rozhodování. Naše jednání povede k praktičnosti a stabilitě.

Přeji Vám požehnaný týden. S láskou, Petra Nel


 

Horoskop na období 30. 4. – 13. 5. 2018

Působení skrytých sil

Úplněk v pondělí 30. 4. nad ránem zviditelnil téma novoluní: „Díky představivosti je znovu nabyto ztracené příležitosti.“ Klíčová myšlenka: Revize postoje a vnitřní přehodnocení. Co se k vám vrátilo, aby bylo přehodnoceno a lépe využito?

Dnešní noc, z 30. 4. na 1. 5., je tajemná a zároveň požehnána. Můžete objevovat svá bohatství, překonat své strachy a oslavovat život.

Slunce v harmonii se Saturnem je na vrcholu působení harmonického aspektu. Přináší stabilitu, houževnatost, pracovitost a trvalost. Vše, co se koná, má střízlivý základ, praktičnost a odolnost. Co se vybuduje ve hmotě, bude mít dlouhověké působení. Do 6. 5. můžete toto působení využívat.

Mars se pomalu vzdaluje od Pluta a můžeme ucítit úlevu, především v zatížení na těle, které se projevovalo ve zdraví. Do 6. 5. je dobré mít na paměti vliv této konjunkce z minulého týdne, i když je ve fázi uvolnění. Zejména proto, že se do kvadratury s Černou lunou, Plutem, Marsem v Kozorohu přidá 3. – 10. 5. Merkur.

Snadno podlehneme pesimismu, negativnímu pohledu a vnímání toho horšího, i když realita nebude tak černá. Bude záměrně vytvářen šedý a těžký mrak beznaděje, marnosti a pesimismu. V éteru bude hodně informací, které budou uměle vytvořeny. Jsou falešné, lživé a manipulující. Je potřeba bdělosti, od koho informace přijímáte a uvědomovat si, jestli se necháváte ovlivňovat informacemi zvenku a jak umíte rozlišovat. Myšlenka, slovo, informace budou mít velkou moc. Má moc na někoho, kdo si nedělá závěry bez kritického myšlení, nepřemýšlí odkud a kdo informace pouští a s jakým záměrem. Tak zůstanete více svobodní k vnímání informací, které k vám přicházejí.

Když se vám v mysli objeví negativní myšlenky, obrazy…, tak si představte, že jste v letním kině, kde se promítají na několika místech filmy, které jsou negativní, pesimistické, programující, s manipulativními slovy – informacemi a vy chodíte mezi těmito projekcemi. Záleží na vás, jestli se u nějaké projekce příběhu zastavíte a ponoříte se do něho anebo jenom projdete kolem. Slyšíte veškerá slova a je samozřejmé, pokud máte v sobě nějaké pochybnosti nebo strachy, o kterých přemýšlíte, že vás to ovlivní. Rozvibrují se i vaše staré myšlenky, které jste někam zasunuly a zahnaly nebo přijmete nějakou pochybnost. Není proto potřeba vše vnímat a zabývat se tím či trénovat, jak si udržet čistou mysl.

Objeví se hodně neklidu, nespokojenosti, sarkasmu, ironie, výčitek a hádek. Komunikace mezi lidmi bude náročná, útočná a vypočítavá. Vyhněte se vtažení do slovních her. Chcete mít pravdu, poslední slovo nebo být šťastní?  Udržujte svou mysl v čistotě, optimismu a otevřenosti k hledání nových způsobů. Pokud to nejde postaru, udělejte to jinak.

Příznivě působí a velkou podporou je do 12. 5. Slunce v Býku v harmonii na Neptuna. Dejte více na pocit, intuici a ohleduplnost. Vypočítavá mysl bude vymýšlet, jak něco získat, ale srdce cítí, co je důležitější a hodnotnější. Čisté svědomí.

Pluto se dostává do konjunkce s Černou lunou 1. 5. – 3. 6., během této doby Černá luna přejde skrze Pluta. Pluto symbolizuje smrt, transformaci, přerození, temné a tajemné síly, které vycházejí z té nejhlubší podstaty. Ať chceme nebo ne, ve svém nitru si projdeme, že něco v nás zemře. Čím více se budeme bránit udělat změnu, pustit to, co již není života schopné, tím bouřlivější projevy to bude mít. Setkání se svým stínem, pojmenováním ho a díky přijetí, se může rozplynout a přestat působit negativně. Naopak získáte nový zdroj síly, nové zkušenosti, schopnosti.

Snadno člověka může zahltit pocit touhy po moci, ovládání a kontrole nebo naopak oběti a bezmocnosti. Budou vylézat stíny a vzpomínky z minulosti. Pojmenujte, poděkujte a jděte dál. Vyhněte se obviňování a souzení. Teď je potřeba přijmout, poučit se a jít dopředu. Žádné pocity viny, lítosti a obviňování, ani k sobě ani k druhým.

Uvidíte-li kolem sebe těžké a osudové okolnosti, zůstaňte v důvěře, že vše je v souladu s vyšším řádem. Neznáme celý příběh, svůj ani ostatních lidí. Zůstávejte v pokoře a udržujte se uprostřed mezi bezmocí – Oběť a touhou mít to v moci – Viník. Co je uprostřed? Střed je být jedno s Bohem. Být vírou, nadějí, soucitem. Ne vůle má, ale vůle Tvá se staň, Pane. Pro dobro všech zúčastněných.

Vše může probíhat velmi jemnou formou, dle vědomí a svědomí člověka. Skrze sen, příběh, nějakou maličkost, která by jinak mohla být náročnější. Nevíme, co vše nás mohlo potkat, a proto postačí důvěra, že jsme pod ochranou a vše se děje pro dobro nás všech. Pak můžeme vidět zázraky a zásahy Milosti. Vše pracuje pro Světlo a když si to udržíte ve vědomí, prosvětlí vám to pohled a můžete ihned na první pohled prohlédnout tmu.

 Slunce v Býku v harmonii na Černou lunu, Pluto 5. – 16. 5., přináší sílu vědomí, odhodlání a osudovost. Naplní se schopnost proměnit a realizovat dlouho připravované. Tento aspekt symbolizuje tak velkou sílu moci, své vůle, abyste mohli použít sílu svého Ducha. Tato síla je vedena k harmonickému projevení, k odhodlání projevit sebe sama v plné síle.

Mars v Kozorohu v kvadratuře s Uranem v Beranu 3. – 15. 5. je aspekt rychlosti, dynamičnosti, blesku nebo zkratu. Tato energie roztočí kola událostí do velké rychlosti změn, které přinesou chaos, napětí a zmatek. Když se příliš dlouho držíme starého a nemáme sílu něco změnit, je nám pomoženo. Bude změněno. Velký tlak – výbuch, třesk, zemětřesení, úraz je projevení přetlaku.

Velké napětí, které v sobě držíme, už bude neudržitelné a snadno se může projevit zkrat, hysterie, vztek a násilí. Na cestách velmi opatrně, protože toto je aspekt autonehod, úrazů a řezných ran, technických poruch, zkratů elektriky, mobilních sítí. A právě síla našeho vědomí sebe sama projeví, jak tuto dynamickou energii využijeme. Jestli destruktivně nebo k zásadním změnám či k budování ve svém životě. Je správné energii využít. Když ucítíte napětí a podráždění, využijte ho k fyzické práci či posilování. Energii je potřeba někam nasměrovat.

Stále zůstává retrográdní Jupiter v harmonii s Černou lunou, Plutem a Neptunem. Jste pod ochranou a ten, kdo má v sobě silnou víru a naději, vidí zázraky a milosti kolem sebe.

V podvečer 13. 5. nastává Luna v konjunkci s Uranem, Merkurem, buďte opatrní při cestách. Na cestách se objevuje velké napětí a chaos. Buďte bdělí a pozorní.

Uran v podvečer 15. 5. vstupuje do znamení Býka a Mars do Vodnáře, ale dynamický aspekt napětí zůstává do 3. 6. ve fixních znameních, bude vysvětleno v následujícím horoskopu.

Slunce v Býku harmonii s Marsem v Kozorohu od 11. 5. přináší příliv energie, fyzickou odolnost, aktivitu, přirozenou činorodost, tvoření, radost, rozhodnost a akci.

Přeji Vám, ať v sobě udržíte světlo a lásku ve svém srdci a bdělou mysl. Petra Nel

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: IBAN: CZ 95201 0000 000 2201383115, SWIFT/BIC: FIOBCZPPXXX, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

 

Upozornění:  Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz


 

martin-martinek-emma--2-.jpg

 

 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací