Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na období 9. – 14. 5. 2017

8. 5. 2017

 

img_0958.jpg

Horoskop na období 9. – 14. 5. 2017



Sundávání masek


V tomto týdnu máme vrchol konjunkce (10. 5.) vyšší a nižší mysli, což přinese rozřešení. Mentální vzorce vaší mysli jsou rozbořeny vyšším vědomím, rozšířeným vědomím. Objevují se proto silné bolesti hlavy. Naplní se to, co se z vyššího vědomí naplnit má, co je prospěšné pro váš vývoj, aby došlo k posunutí se vpřed. Pokud se budete snažit dělat stále stejné věci, bez pochopení a nových možností, bude s vámi tak zatřeseno, že se vám vše sesype. Je to o rozhodnutí jít novou cestou, nové možnosti, které máte realizovat. Když vy sami nebudete aplikovat potřebné změny, přijdou situace zvenku a bude vám změněno. A pozor – možná, že ne podle vašich představ. Uran symbolizuje pravdu, proto jsou zviditelněny informace, jak se věci mají. Někdy to může přinést informace a situace až šokující. Někdy si můžete myslet, že se svět zbláznil nebo jste zbláznili vy. Nejdůležitější je být pravdiví sami před sebou. Sobě si přiznat pravdu, jak se věci mají, co cítíte, co prožíváte. Nasazujeme si masky, které nám mají zaručit lásku a přijetí od druhých lidí. Již v dětství jsme byli vedeni k podmiňované lásce – budeme milováni, když … . Naučili jsme se způsoby, jak si říkat o pozornost, o lásku, jak druhého manipulovat, abychom získali to, co chceme. Naučili jsme se strategie (- promyšlený plán k dosažení cíle), místo toho, abychom byli pravdiví, upřímní, sami sebou. Proč se nezeptám přímo, či neprojevím své skutečné city? Protože se bojíme zostuzení, odmítnutí, nepochopení, zesměšnění, odsouzení… Strategie používáme ze strachu. Je načase je zrušit, vystoupit, rozbořit. Pokud používáte strategii, vrátí se vám zpátky jako bumerang a budete zraněni, odmítnuti atd. Stane se vám to, proč používáte svoji strategii, čemu jste se chtěli vyhnout, vás potká.

Umíte být upřímný sami před sebou? Umíte být k druhému upřímní a pravdiví? Zažili jste svobodného člověka, který je přímý, pravdivý a otevřený? Být v přítomnosti takového člověka, pomáhá nalézt schopnost být sám sebou, bez masek, strategií, falešných her ega a nevědomých her.

Je zajímavé, že člověk, který používá strategie, druhé odpuzuje a pravdivý druhé přitahuje.

V tomto týdnu též vrcholí kvadratura Marse a Neptuna – falešná realita, nebo také projevení toho, co bylo ve lži, manipulace a různé fabulace. Stále je důležitá bdělost před zloději, podvodníky, nevěrníky a manipulací s kolektivním vědomím.

Pozitivní je, že Mars se dostává do harmonického aspektu s retrográdním Jupiterem ve Vahách – z minulosti se může navrátit a zviditelnit, co bylo nepochopeno, nevyřešeno, v nezralosti, v oblasti vztahů, práva a politiky. Zároveň to přinese příliv energie, nadšení, oživení a optimismu.

Slunce v harmonickém aspektu s Plutem přináší sílu a odvahu. Síla vědomí zasahuje. :-) V sobě můžete odhalit nové síly, schopnosti, co které jsme od sebe nečekali. Můžeme překvapit sami sebe a poznat, kým jsme ve svém středu, ve svém Světle, ve své síle. Přesto buďte stále pokorní. Tato energie se snadno může zvrtnout do pozice moci. Kdo se ale staví na nejvyšší pozici i nad Universum – Božské vědomí, toho čeká pád.
Úplněk nastává v podvečer 10. 5. a zviditelní téma novoluní z 26. 4. Co jsme nechali v sobě zemřít a co nového se zrodilo a budeme ukotvovat do 24. 5.

Novoluní v Býku 26. 4. na sabiánském symbolu: Žena ze Samaří u staré studny. Klíčová myšlenka: Setkání tradiční minulosti s tvůrčím duchem, mířící do budoucnosti.

Nejvyšší se setkává s nejnižším tehdy, když je tento nejnižší osvobozen od pout tradice a otevřen lásce. Tvořivá budoucnost začíná tam, kde nastal chaos. Starý řád se nikdy neotevírá novému Zjevení, dokud neakceptuje chaos ve jménu té Moci, která zahrnuje všechny formy řádu Lásky. Tím je zjevena nová kvalita bytí, a činí stará schémata zbytečnými.

To se děje i uvnitř nás. Stará přesvědčení a schémata „musí“ padnout. Téma novoluní potrvá do 24. 5.
Venuše v Beranu se dostává do harmonického aspektu s Černou lunou ve Střelci 10. – 17. 5. Nastává silné působení ženského principu tvoření. Skrze ženy bude působeno a tvořeno. Ženský princip je spojen se zhmotňováním, „určuje“ co je života schopné a co není. Ženy někdy mají problém říci NE, protože uvnitř vnitru ví, že tím nastává konec. Ženský princip cítí, co stojí za to „živit, nosit, tvořit, podporovat“ a co ne. Projeví se síla lásky. Ženy jsou ve své síle, spojeni se svou Bohyní a chrámem lásky. Tady je důležité neplýtvat energií ve své prostopášnosti a „nízkosti“. Uvědomte si sílu své lásky a schopnosti tvoření. Čemu dávám svou lásku, to podporuji. Venuše v Beranu ukazuje na to, že se to týká především lásky sama k sobě a Černá luna ve Střelci podporuje duchovní poznání své lásky. Jak zacházet s láskou. Láska je nejsilnější síla ženského principu.

Venuše se dostává do opozice s retrográdním Jupiterem 13. – 24. 5., to předznamenává nespokojenost v lásce. Pocit – teď mám málo, chci ještě něco víc. Tato opozice ukazuje na větší potřebu si zaplňovat svůj nedostatek lásky skrze jídlo, sladkosti, nakupování a sexualitu. Objevuje se lehkomyslnost, smyslnost, rozmrzelost, nespokojenost, nenaplněnost a prázdnota. Konzumnost ve vztazích, je to o nekonečných možnostech, stále znova a znova čekat na „lepší model“, který přinese uspokojení zvenku. Nepřinese. Dokud neprocítíte vděčnost za to, co máte, nikdy nepřijde pocit naplnění. Nalézt v sobě schopnosti milovat.

Díky retrográdnímu Jupiteru si můžete uvědomit, že jste v minulosti promarnili příležitost, kde bylo mnoho dobrého, naplněného, ale vy jste tenkrát chtěli ještě víc. Nyní poznáním prázdnoty si uvědomíte, že v minulosti bylo zcela naplněno.

Opatrně na finanční záležitosti, investice, utrácení peněz. Touha po luxusu. Někdy jsou to splněná přání, která zkazí člověka. Zjevně se může ukazovat jako štěstí, ale posléze se projeví jako neúspěch.

V této době se tak nové vztahy mohou jevit jako ideální, úžasné, ale časem se ukáží, jak jsou povrchní a přinášející nespokojenost.
Přeji Vám osvobozující týden. S láskou Petra Nel

 

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ... 

 

... průvodce Vaší transformací 

 

Náhledy fotografií ze složky Beglik Taš - Primorsk - BG