Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na období 25. – 31. 5. 2015

26. 5. 2015

 


Horoskop na období 25. – 31. 5. 2015


 

srdce-v-hrudi.jpg


Nevím


Slunce se pomalu vzdaluje z opozice se Saturnem, zpomalování a komplikace začnou slábnout. Slunce v Blížencích se dostává do konjunkce s Merkurem a Marsem. To přináší velký příliv energie, mentální aktivity, potřebu konat. Je to hektický a rychlý čas. Vliv Marse se v této konjunkci projeví potřebou prosazením si svého, proto se objeví tlak, útoky, hádavost, sklon k bojům a soupeření, ať už v nás či od druhých. Bude použito citového vydírání, manipulace skrze výčitky…

Vzhledem k tomu, že Merkur v Blížencích je retrográdní (do 11. 6.), objevují se nedorozumění a překrucování v komunikaci a na hmotné úrovni se objevují poruchy mobilů. Zmatek v informacích, nejasnosti a nekonkrétnosti. Vzhledem k tomu, že celá konjunkce je v kvadratuře s Neptunem, tento týden se nedorozumění, klam, závoj a hlavně nejasnost a nekonkrétnost více zviditelní. Lidská mysl prochází velkým působením „božského vědomí“, které rozpouští staré mentální formy, přestává fungovat to, na co jste byli zvyklí, a tím se dostáváte do nejistoty a nevíte jak jinak. Dostáváte se do situací, kde hledáte nová řešení, pochopení a uvědomění. Můžete mít pocit, že ničemu nerozumíte, nechápete. Dovolte si NEVÍM. V nevím se právě rodí něco nového, a když si prožijete s důvěrou tento stav, využijete veškerý potenciál.

Každý máme ve svém životě nějakou hru (máme své „hračky“)- systém života, a ten systém přestal fungovat. Byli vám vaše hračky sebrány….a co teď? Proto se můžeme cítit, že jsme zmatení, co a jak dál? Čím více budete lpět na svém starém chování, přístupu k životu, tím větší zmatek a zklamání pocítíte.

Neptun je v neharmonickém aspektu na Slunce, Marse a Merkura, proto se objeví nevědomé hry, které používáme vůči ostatním, vůči sobě. Pokud mě ovládá nevědomí, nejsem schopen tyto hry vidět a v této době se vše jen zesílí, zintenzivní. Je tady velký rozpor mezi myslí a nevědomím. Nezralá mysl chce velet a kontrolovat. Nevědomé hry a hluboké poznání – božské vědomí (které si v sobě neuvědomujeme, proto je skryto v nevědomí) se chtělo ovlivnit nezralou myslí. Proto se objeví velký vnitřní rozpor mezi egem a vyšším vědomím.

Ve skutečnosti to vše vede k větší harmonii.

Hezký týden. Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY  

 

 

floweroflife.jpeg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kruhy v obilí