Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na období 17. - 23. 10. 2016

20. 10. 2016

 


Horoskop na období 17. - 23. 10. 2016

 

ODPOJENÍ MATRIXU

odpojeni-matrixu.jpg


V tomto týdnu nám do 21. 10. doznívá opozice Slunce a Urana, která přináší zrychlení, chaotické situace, překvapení, možnost změny a osvobození se. Ke Slunci se přidává Merkur a též vytvoří opozici s Uranem. Potřebujeme více všemu porozumět, pochopit a komunikovat. Vliv Urana je v napětí, je to o nepozornosti, nesoustředěnosti. Toto se projeví, když se budete snažit vše uchopit myslí, logikou a „dotlačit“ to do harmonie. V mysli se tím vytvoří rozpor a chaos. Pokud se podaří otevřít mysl nové inspiraci a důvěřovat, že dokážeme vnímat i to, co je za slovy a informacemi, přinese to pozitivní změnu v odrazu naší projekce na svět. My vše filtrujeme skrze svou mysl a ta vytváří odraz toho, co vidíme. Není to skutečná realita. V tomto týdnu je možnost osvobodit svou mysl od svých projekcí a uvidět, jak a čím si tvořím vlastní odraz ve svém životě. Jak si tvořím svou realitu. Realitou to nazývám a vnímám do té doby, než prohlédnu, že je to vytvořená projekce mysli. Tím můžete vystoupit z her mysli – Matrixu a udělat změnu.

Objeví se mnoho prozření, rozuzlení, projasnění, které povedou k pravdivosti. Nejdříve je potřeba být pravdivý sám k sobě a pak lze být k druhým. Často potřebujeme pohled někoho jiného, aby nám pomohl nahlédnout za náš odraz. Naslouchejte proto druhým a nechte se inspirovat.

Na hmotné úrovni se objeví nehody, úrazy a technické závady. Elektronika a internet budou poruchové. Mohou se objevit velké bolesti hlavy, což značí o uzavření a odmítání, nechat skrze sebe projít novou energii. Když se za každou cenu budete snažit vše pochopit, též se objeví bolesti hlavy, nervozita, nespavost a podrážděnost.

Přichází velký přísun informací. Přinese to zmatek a chaos, který způsobí, že najednou můžete zůstat bez názoru a ve stavu NEVÍM. Dovolte si NEVÍM. Je to důležitá část procesu změny mentálního nastavení. Je to odpojení Matrixu.

Jinak zůstanete v neustálé analýze, na vše budete mít názor a ten budete mít potřebu stále prezentovat. Tím k vám nic nového nepřijde a vy zůstanete ve svých starých mentálních vzorcích.

Mars v konjunkci s Plutem v Kozorohu v harmonii s Černou lunou přináší proces transformace marsovské síly - vůle, ego, rozhodnost, čin. Mars symbolizuje pud sebezáchovy, vztek, agresivitu, sexualitu, sílu, odvahu a vůli přežít. V archetypech je to vnitřní zvíře, bojovník, lovec a ochránce.

Muži jsou nyní vystavováni transformaci ve využívání marsovské síly. V mužích něco starého z mužské síly zemře, aby to mohla nahradit zralejší - vyspělejší formu využívání své mužské síly. Důležitý je proces v oblasti muži mezi sebou. Je to vnější svět, kde se muži realizují. Soupeření či respektování. Druhá oblast je, jak se muž cítí mužem vedle ženy. Ženy mohou mužům zrcadlit jejich vnímání mužské síly, co přijímají či odmítají.

Také ženy mají v sobě svého vnitřního muže, proto je to důležitý proces i pro ženy. Transformace vnímání a postoje k mužské síle. Ženy si mají vytvořit nový postoj k mužům, ale nejdříve se potřebují podívat na své staré zkušenosti, které je potřeba opustit.

Zároveň se objevuje to, jak využíváme, používáme svou vůli k získání moci. Když se propadne touze po moci, síla se využívá manipulativně, účelově, kdy je člověk zahlcen svým egem a chce získat moc nad druhými. Proces probíhá 12. - 27. 10., může se objevovat prosazování svých egoistických zájmů, sobectví, bezohlednost a bezcitnost. Je to projevený strach z neznámého.

Pluto je síla Ducha, která pracuje z pozemským "materiálem". Je to proces smrti a znovu zrození ve hmotě, v těle DNA, ega, v paměti duše a mysli.

Vzhledem k tomu, že jsme po úplňku, jsme vedeni k dokončování započatého. Do nového novoluní, které nastává 30. 10., by mělo být hotovo.

Slunce vstupuje do znamení Štíra 23. 10. v 1:50 hodin. Dle alegorie Martina Schulmana, když Bůh předstoupil před svých dvanáct dětí a do každého vložil sémě lidského života:

,,Tobě, Štíre, dávám velmi obtížný úkol. Budeš mít schopnost vidět do lidských myslí, ale nedovoluji ti mluvit o svých objevech. Často tě bude to, co uvidíš bolet a ve své bolesti se ode Mne odvrátíš. Zapomeneš, že to nejsem já, ale pokřivení Mé ideje, co ti způsobuje bolest. Budeš tak vidět do lidí, že v nich poznáš zvířata a budeš tak bojovat se zvířecími instinkty ve svém nitru, že sejdeš z cesty. Až se však ke mně nakonec vrátíš, Štíre, budu pro tebe mít velký dar Cílevědomosti.“

Všichni máme v sobě všechna znamení, některá prožíváme intenzivněji, některá méně, ale všechna znamení jsou naší součástí.

Když Slunce prochází určitým znamením, ozáří v našem nitru určitou energii aktuálního znamení a my si můžeme uvědomit, jak prožíváme a využíváme danou energii znamení.

Přeji vám klidný týden. Nel

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.

Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění:

Text na této stránce (tzn. horoskop včetně toto upozornění a zdroje) je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová - www.astrologiepetranel.cz

 

oko-zeme.jpg

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

CHCI PRÁCI

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací

 


 

Připomínáme, že je stále pár volných míst na cestu do Bosny za pyramidálními energiemi poblíž Sarajeva od 28. 10. do 1. 11. 2016. Přihlášení je možné co nejdříve na tel. 728 216 735, provází mgr. Martin Ronge.

 

visoko---bosenska-pyramida-slunce.jpg

Stejně tak je pár míst na únorové a březnové lyžování s meditacemi v Itálii - neváhejte )

 

pohled-na-luscharisberg-par-pensionu-a-kostel.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?