Jdi na obsah Jdi na menu

Týdenní horoskop na období 10. 10. - 16. 10. 2016

13. 10. 2016

 


 


Horoskop na období 10. 10. - 16. 10. 2016   VZDOR



hand-944306_640

V počátku týdne stále působí aspekt z minulého týdne, Slunce v neharmonii s Plutem. K tomu se přidává Slunce v opozici s Uranem 10. 10. - 21. 10.
 
Připravte se na velké turbulence energie, zvratů, změn a prozření. Opozice přináší možnost buď se vzájemně obohatit, nebo se odpuzovat. Slunce má Uranu dát vřelost a lidskost, protože samotný Uran je studený, neosobní, neutrální. Uran je pravdivý, vizionářský, přímočarý, ale bez citu a ohledu. Uran má Slunci, nyní ve Vahách, dát více svobody a nezávislosti. Schopnosti udržet si sám sebe a přitom být citlivý, otevřený ke spolupráci a vztahům. Pokud se projeví odpuzování, objeví se na jedné straně velkou závislostí (Slunce ve Vahách – „nechci udělat změnu“) a na druhé nezávislostí (Uran v Beranu – „já to chci jen po svém“). Uran symbolizuje revoltu, tato jeho danost „vyhraje“, zvolíme svobodu, nezávislost, nepřizpůsobivost.
 
Budeme chtít vše jinak. Když dostaneme kávu, budeme chtít čaj, když dostaneme čaj, budeme chtít kávu. Vzdor. Nevědomě se potřebujeme vymezovat za každou cenu a nemůžeme s nikým souhlasit. Pokud vám někdo bude říkat, co máte dělat a jak to máte dělat, dostanete se do vzdoru a naschvál to neuděláte, i když si tím uškodíte. Přece vám nebude nikdo radit! Potřebujete si na vše přijít sami a sami se rozhodnout.
Z tohoto asi i vám je jasné, že v tomto období není přáno vztahům. Objeví se nervozita, nespavost, podrážděnost, výbušnost a hysterie. Pohár přeteče. Díky tomu uděláte rychlé rozhodnutí.
 
Opatrně na afektovanost a zbrklost. Opatrně také na cestách. Rychlá jízda a riskování taktéž je symbolizován neklidným Uranem, který se potřebuje dostat velmi rychle dopředu, i za cenu riskování.
 
V okolnostech se objeví rychlé nečekané změny, nemůžete se na nic spolehnout, věci se obrátí na ruby. Zrychlí se čas, objeví se zmatek, chaos, nervozita a napětí, což povede k nehodám, úrazům a přírodním katastrofám.
Nyní jsem uransky přímá! ;-)
 
 
K čemu to vše slouží? Ke změnám. Pokud stojíte na místě, přijdou změny a vše bude jinak. Rozpadá se staré Status quo a nastává chaos, aby se v chaosu mohlo stvořit nové.
 
Mars se dostává do konjunkce s Plutem (12. - 27. 10). To je velmi transformační proces skrze ego, vůli, tělo, vztek, agresivitu, sexualitu, mocenský princip. Touha ovládat, mít moc nad vším a nad všemi. Sami na sebe vytvoříte takový tlak, že ho neudržíte a všeho se budete muset pustit. Velmi silně se objeví pud sebezáchovy, vnitřní zvíře, které je instinktivní. Objeví se proto agresivita, násilí a manipulace.
V počátku týdne ještě můžete využít konjunkci Merkura s Jupiterem, optimistickou a moudrou mysl, plnou naděje.
 
Ve čtvrtek začne působit Merkur v kvadratuře s Marsem a Plutem (13. - 19. 10.). To přináší mysl, která je pod velkým tlakem, se sklonem k hádkám a pesimismu. Ve společnosti se objeví velmi náročné a bouřlivé období. Mars je v harmonii na Neptuna. Důvěřujte tedy více intuici, vnitřnímu hlasu, snům. Nechte svou vůli vést vyšší moudrostí. "Ať mé činy jsou vedeny Láskou a Světlem."
 
Úplněk nastává 16. 10., kdy se Luna dostane do konjunkce s Uranem. Již večer v sobotu budeme cítit jeho vliv plný napětí. Úplněk nastává ráno v neděli. Zviditelní se téma novoluní.
 
Novoluní nastalo krátce po půlnoci 1. 10. na sabiánském symbolu: “Staří Mistři” vystaveni ve zvláštním oddělení galerie. 
 
Klíčová myšlenka: V čase zmateného hledání nových hodnot v chaotické společnosti je potřeba se vrátit k pramenům.
Je potřeba se navrátit k čistému Zdroji. K jednoduché pravdě, k přirozenosti.
A to je  návod na následujících 14 dní, co s tím vším. Navrátit se k přirozenosti a čistému Zdroji. Uvnitř, ve středu víru, je klid. Zůstávejte ve svém středu, uprostřed hrudi. Zaměřujte tam pozornost.
 
Proč je horoskop tak přímočarý a bez obalu? Aby byla na světlo vynesena náročnost doby a nemusely se turbulence energií tak silně odžívat. Když vám zviditelním nejextrémnější možnosti, budete mile překvapeni, jak plodný a občerstvující týden to byl.
Kráčejte s klidem a mírem v srdci.
S láskou Petra Nel
 
Velice si vážím a děkuji  podporovatelům článků. Děkuji. 
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789
Děkuji. Petra Nel a realizační tým.
Upozornění:
Text na této stránce (tzn. horoskop včetně toto upozornění a zdroje) je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.
autor článku: Petra Nel Smolová - www.astrologiepetranel.cz
 

 
 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

CHCI PRÁCI

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací

 

 

sebeleceni-tarot.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?