Jdi na obsah Jdi na menu

RADY PRO VÁŠ ŽIVOT

4. 9. 2013

Rady pro Váš život

Milí přátelé,

      chceme Vám radami pomoci od bolestí, stresu i starostí z této uspěchané doby, proto jsme pro vás připravili osvědčené rady a recepty:

 

- Když onemocní duše, onemocní tělo. Když Vás nikdo nechválí, pochvalte se sami a pohlaďte se, alespoň jednou denně :)

- Rada pro ženy: "Udělejte ze svého muže autoritu a budete nejšťastnější rodina."

- Rada pro rodiny s dětmi: "Hádky řešte před dětmi formou zpěvu, dětem to tak neubližuje ve správném vývoji" (při zpěvu se vlastně nedá hádat :)

- Když si alespoň 3x denně zazpíváte, uvolníte se, přinese vám to radost (neboť nastupuje hormon radosti a pocitu štěstí), a budete správně dýchat.

- Pozitivní myšlení je nejlepší lék, duše je přece nesmrtelná přece.

- Nejlevnější metoda na hubnutí: nejíst nebo omezit hovězí, vepřové, hlavně uzeniny, jíst hodně zeleniny, ryby, drůbež a dodržovat pitný režim a denní vycházky. 

(za měsíc jsem shodil 10kg).

- Bylinky jsou na prevenci a regeneraci organismu a v případě užívání se po 3 týdnech udělá týdenní pauza..

- Denně ujít minimálně 5km, při sedavé práci min. 2x do hodiny si stoupnout a projít se pokud to jde, lepší pracovat chvíli ve stoje, pokud to jde.

- Při správném nádechu, (hluboký nádech hrudním košem), játra dostávají potřebnou 50% dávku vzduchu.

- Zdrojem vápníku jsou také nudle s mákem.

- Zdrojem železa je také melasa, je vhodná i na zácpu (stačí lžička)

- Na nadýmání je dobrý mátový čaj, který se má pít jen při křečích!

- Na spánek, nervy  je dobrý čaj z meduňky.

- Chilli papričky posilují srdce a čistí vnitřnosti

- Na nedoslýchavost nebo šumění v uších jsou výborné ušní svíce nebo kapky energy Audiron 30 ml (na noc kápnout do ucha 3kapky dát vatu a prostřídávat)

  (Já po 40 letech konečně slyším...)

- Ryby se pokapávají citrónem, protože to zvyšuje učinek jódu.

- Spát se doporučuje úplné tmě (rolety, závěsy), protože potom se vytváří dostatek melaninu, který Vás přes den chrání před UV zářením, prostě mládnete :).

- Dodržovat pitný režim!  Nejlepší vypít minimálně 1,5l vody dopoledne a odpoledne stačí 1l, navečer se nemá toliko pít,

protože se potom budíte v noci na toaletu a tím narušíte, relaxační a čistící proces. Dále dodržováním pitného režimu nebudete potřebovat krémy na vrásky :)

- 2x týdně jíst ryby v jakékoliv podobě, protože nejen čistí plíce (ne ale uzené), ale dodávají potřebné látky a vitamíny (80% onkologických pacientů veganů a vegetariánů umírá na rakovinu plic !!!) protože nejí ryby!

- V podzimních a zimních měsících jíst vepřové maso a v létě je omezit. (Zabíjačky přece naši předkové dělali v zimě, protože v mase nebylo tolik močoviny)

- Nejíst nebo alespoň omezit (především v období nemoci konzumaci uzenin, např. jeden uzený párek je jako 20 cigaret !!!

- Při bolesti v krku, dávat hadr (urino) (jako Priesnitz) na krk a nechat obklad na krku až do rána (močovina působí dezinfekčně a vytáhne zánět z krku).trvá to tak 3-5dnů.

- Při horečkách balit nohy do gázy namočené ve vodě s octem. (octové ponožky), pít malinovou štávu, lipový čaj.

- Pupínky (akné) na obličeji po pubertě tj. do 18 let nejsou pokračující pubertou, ale hlásí se játra na vyčistění. Řepík lékařský je vhodný na čistění formou čaje.

- Astmatici by neměli jíst často vepřové a uzené, dodržovat dietu a jíst ryby, drůbež.

- Kojící maminky by neměli zapomínat, že mlíčko pro děti nestačí na žízen, děti potřebují i pít čaj.

- Maminky v těhotenství by si měli zpívat, pomáhá to harmonickému vývoji dítěte.

- Muži  nevzdávejte to, pomůže Vám čaj z vrbovky růžové, věřte nebo nevěřte, ale 90% účinnost na zvýšení pohybu spermií :) mno a potom bude miminko...

- Manželé by měli na své budoucí potomky myslet a pročistit organismus, minimálně před milováním nepít alkohol a nekouřit, potom eliminujete budoucí problémy...

- Maminky jakmile zjistíte že čekáte miminko, hned s ním mluvte, dávejte mu najevo lásku a tatínkové by se měli připojit, kdo hledá zázrak tak to je ono :), předčítejte mu, dodržujte pitný režim a další doporučené co Vám poradí Váš gynekolog, hlavně žádný stres..a vy muži hlavu vzhůru a pomáhejte s láskou.

- Dříve těhotné maminky měli všude výhody, každý je pustil sednout, smál se na ně, i cizí babičky a dědečkové radili, v cukrárně měli zadarmo zmrzlinu atd..

Přeji Vám, ať se vrátí úcta a bezmezná láska mezi všechny lidi.

s láskou Philipe.

 

těším se na Vaše odpovědi. info@bylinky-pro-zdravi.cz

http://bylinky-pro-zdravi.cz/

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář