Jdi na obsah Jdi na menu

K TERAPIÍM 09/2013

19. 9. 2013

OTÁZKA: 


Dobrý den,

pane magistře, díky Vám za včerejší terapii. Skutečně se cítím velmi dobře a jen se modlím, aby mi to co nejdéle vydrželo:-)

Prosím Vás, můžete mi ještě poslat nějaké to "zaklínadlo", jak jsme se bavili pro můj běžný den, ev. mi dát tip na nějakou literaturu? Ještě poslední věc,prosím Vás, jak se to tak vůbec stane, že se mi zmenší má ženská energie a dá se tomu zabránit?

Mějte se hezky, ........  .......... .

 

ODPOVĚĎ:

 

Dobrý den,

posílám afirmaci, nedávejte ji dál, je specifická, k opakování zpočátku několikrát, alespoň dvakrát denně,později podle naladění a Vašeho pocitu, neukazovat moc cizím lidem, kteří neocení, snižuje Vám to pak přijetí obsahu a práci na sobě - ale je to na Vás.....

 

...............

 

To, co je silně, je k opakování trvalejšímu, to, co je slaběji, opakujte zpočátku tak dlouho, dokud budete cítit odezvu a smysl těchto slov, poté je vynechte, můžete se k nim kdykoli vrátit, pokud byste to tak cítila.

 

Vaše ženská síla se zeslabí, pokud máte na levé straně těla blokády, ty jsou nyní odstraněny, alespoň ty, které bezprostředně souvisely s přítomností a nejbližší dobou. Nebo se oslabí tím, že máte nadstandartně rozvinutou mužskou složku, princip je v tom, aby spolupracovaly, nebojovaly a neuhýbaly si a milovaly se. Ono je to živé. Udržujte se otevřená spolupráci s partnerem a nechte mu jeho mužskou stránku věcí, aby mohl prokázat své schopnosti. Jakýkoli strach, že něco pokazí a že si věci můžete lépe udělat sama, je tam dříve, než nastane skutečná situace. Ceňte si sama sebe zhloubky, a nepřeceňujte ani sebe ani druhého. Jste spolu proto, abyste se vyvážili, když změníte sama sebe a vyrovnáte svoje vnitřní energie, muž půjde s Vašimi změnami, pokud se nerozhodne jinak. Bude to pro něj ta nejlepší možná cesta, ale nemusí se pro ni rozhodnout. Staňte se nezávislou v tom smyslu, že budete naslouchat rytmu svého srdce a necháte se vést svými pocity, kamkoli povedou - tohle by mělo být prioritní. Pokud budete sama sebou v lásce- ve smyslu naplněná láskou a milující-muž o Vás bude stát pro Vás samu, pro tu lásku, ne proto, že jste žena jeho dítěte. Představte si, že dojde k rozchodu (ale představu poté rozpusťte a neudržujte ji při životě, je to cvičná situace): opět vše zvládnete a nakonec se znovu otevřete. Nemějte z toho strach, strach přitahuje negativní průběh. Staňte se vnitřně silnou a nezavislou a milující, dávejte svému partnerovi prostor, a dejte mu současně na vědomí, že o něj stojíte, je třeba to vyvážit. Jak? V každé situaci najdete možnost, jen ji uchopit, začněte hned. Všímejte si, co a jak se Vám stává a ptejte se do srdce, proč se to stává, hledejte u sebe a neviňte se. Je to proces, způsob života. Úsilí se vyplatí a bohatě se vrátí. ....

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář