Jdi na obsah Jdi na menu

1.Magie, reiki 07/2013

22. 7. 2013

Dotaz - paní J :

 


...ta karma, to je pro mě jako karmická zátěž novinka a když tak přemýšlím!!! Opravdu i u mě se vše do detailů minulosti plní (matka nemluvila s dcerou, jako babička s mamkou a teď nemluví mamka se mnou, atd... to mě v životě nenapadlo, že to takhle funguje!!)

někde na internetu jsem našla i výpočty karmy, ale je tam opravdu moc málo informací!! nemyslím si, že je něco špatného o tomto nehmatatelném psát, proč?? ať si to lidi přeberou jak chtějí!! Vždyť by na světě bylo krásně, kdyby lidé uvěřili v to co říkáte!! o lásce, o energii atd...

... mám po zasvěcení několik zážitků, od mala jsem měla k paranorm.jevům blízko, viděla jsem několikrát ufo, duchy, sny co se plnily a nevysvětlitelné zážitky, mohu Vám poslat nějaké zážitky po zasvěcení a budu ráda za jakoukoliv odpověď, zda jsem blázen nebo se to opravdu může dít??? Vy také zasvěcujete a zda máte nějaké zkušenosti...


 

cernobila.jpg

Dojmy paní J 2 dny po zasvěcení do reiki (u jiného mistra-ženy):

...
 

Alergický záchvat, alergii jsem trpěla asi 10let, pak dlouho nic a najednou alergie!!! reikovala jsem se , ale stejně jsem letěla do lékárny cca po 4hod. nezadržitelného pšikání pro prášky, jeden jsem si dala a další dny nic, zřejmě to bude čištění organismu, kdy se projevují stará onemocnění jak se tvrdí během 21 denní očisty po zasvěcení. kdy se nesmí pít alkohol, kafé, jíst maso.

A co se mi dále stalo? 

 

Jela jsem v tramvaji a vedle mě seděla holka cítila jsem,že jí nenávidím, prostě se mi tohle nestalo, nenáviděla jsem ji a nesnášela jsem ji, najednou hrozná migréna!! po chvíli se na mě otočila a říká, měla jsem migrénu a už ji nemám a já ji říkám, no ale já ji mám a máš žízeň , dala by sis magnesii že? ona že ano, ale ani jednu z nás nepřekvapilo, že máme stejné myšlenky. pak jsem pochopila proč jí nenávidím, sdělila mi, že pracuje s energiemi a že dnes cítí silné vibrace a že má mezi rukama energetickou kouli (o ní jsem četla a slyšela od tatínka když mi bylo tak 17let a po pár hodinách jsem tu kouli v rukách cítila také, prý ji po někom hodíš a prokleješ ho a on zemře třeba na rakovinu a tak naopak)dělá také něco s energiemi ale je zasvěcena u někoho , koho vůbec neznám něco jako handží nebo cosi takového a ona spí s holkama i klukama v rámci té energie, že orgasmus s cizími bytostmi ju takto nabíjí, pořád se usmívala a asi ji každý musí milovat, ale já ji nenáviděla, je možné, že tohle vše je v rámci zasvěcení možné???



Tak před spaním jsem se dívala na takový obrázek co byl na počítači někde na magii foru na netu jak trenovat auru a zda aura je podvrh, atd... já sama osobně auru trénuji skoro denně, ale vidím stále bílé zářící paprsky, u někoho nic, nebo zelené, prý je to jen jedna vrstva té aury a tréninkem uvidím další barvičky. Byl to obrázek bílo černý na který člověk musel koukat cca 2minuty a pak se podívat třeba na stěnu a uvidí obličej Ježíše Kriste. Jedna holka psala, že z obrázku cítí strašně moc negativní energie a nějaké kluk se jí na tom foru smál , že nepochopila princip, že jde o obrázek a optický klam stejný jako u pozorování aury a tím auru popírá!!!

Tak asi 2x jsem se na obrázek podívala a přesvědčila se že jsem Ježíše viděla. Jelikož o meditaci nic nevím, tak jsem si jen našla cvik meditační na otvírání čakry 3.oka a to jest myslet na fialovou barvu, usínala jsem a před spaním jsem na fialovou barvu myslela, dále se 3.oko otvírá ametystem , myslela jsem na ten ametyst /jelikož ještě nemám tady v pronájmu kameny/ a po chvíli se mi rozbušilo srdce a skutečně jsem uviděla fialové kolo ale barvy jako kámen sugilit, taková jiná fialová jak ametyst!! pak jsem tedy s rozbušeným srdcem strachy pokračovala dále a začaly se postupně jevit další barevné kola, nevím už postup oranžové, žluté... usínala jsem u toho...a reikovala si pak sen, protože se mi zdál divný sen předešlou noc o kozách jako ženách, žena nahá s prsy a rohy na hlavě, ležel mě v hlavě celý den.

Vím, že se mi zdál nějaký sen, ale přesně nevím o co šlo, jen mě probudilo bušení srdce, strach a pocit v levé ruce strašně moc energie, vím, že to byl sen, že do mě uhodila negativní energie!! stejné pocity co měl partner když jsem mu sen posílala přes reiki posledně já, muselo být tak 4:13h.  vím jen z toho snu, že nějaký strop , nebo most a dost energie negativní. měla jsem strach, levou ruku jsem měla úplně jako by mravenčení, prostě energii v ní a pak jsem cítila v místnosti jako by dusno, jakoby plno špatné energie, byla plná šedých mraků, šlo by to krájet, prý kdo je zasvěcen do reiki se nemusí bát paranorm.jevů ale já se bála, jako by šustili věci na policích, hrozně jsem se bála, vůbec mě nenapadlo sáhnout, nebo vzbudit partnera, jako by tam nebyl, ... pak už to vymizelo, ale trvalo to asi 30minut!!! dívala jsem se na auru svých ruk a zářili bíle, plné energie, jak jsem cítila (je zajímavé,že poslední dny poznám zda je člověk parchant nebo šťastnej, ne u přítele, ale ten den jsem byla s kamarádkou a její kamarádkou a cítila jsem u ní jak je šťastná a byla!!! seznámila se s přítelem, je katolička, sice se viděli 2x ale v říjnu plánují svatbu:)) no podívala jsem se na mobil a bylo 4:44h a partner se vzbudil a vše bylo pryč. 

 

 

Nevím komu to napsat a tak mě napadlo, že buď se nemá zahrávat s 3.okem(jak jste říkal o tom., že někdo skončil v blázinci) nebo opravdu tohle po zasvěcení se stalo cca 14dnech je to možné?? mistryně reiki tvrdí, že andělé jsou ty barevné kola, že se jí také zjevují a že mě chránili při té negativní energii.


 

Odpovědi:

 

J...,

dělejte, co myslíte, že je správné a co cítíte dobře. Z mé zkušenosti je třeba si dát pozor na přetažení hlavy-během dne ji hodně používáme, jenže bychom měli víc cítit srdcem a používat jej ve vyvážení-více soustředění do srdce, méně do hlavy. Takže když se soustřeďujete na vidění aury, přetahujete soustředění do hlavy, pokud to přeženete, nebude to dobré. Můžete pak zažít psychický pád. Je třeba přenést myšlení do srdce a vybírat si své myšlenky a tříbit charakter, nesoudit, nechat lidem jejich životy takové, jaké je chtějí a mají žít. Nebýt lhostejná, ale do hloubky chápat, že každý má svůj vývoj a má právo svobodné vůle. Soustředit se přednostně  na své nevyváženosti a opravovat je tak dlouho, dokud nebude stav uspokojivý a neustávat ani pak. Pokud budete zvyšovat tok energie ve svém těle bez změny kvality svých myšlenek a svého vnitřního nastavení, zesílit mohou, v závislosti na kvalitě vašeho vnitřního nastavení, i negativní části vaší mysli a může dojít místo ke zjemnění energie ke zhrubnutí. Síla a kvalita jsou dvě složky, jedna bez druhé mnoho nedokáže a jedna v konfliktu s druhou rovněž. Je to ale na vás, vaše rozhodnutí jsou podstatná. Pokud chcete dát na mou radu, pracujte na odevzdání do srdce a nezabývejte se magickými technikami přespříliš, nevyváženost čaker je po dosažení určité úrovně energie velmi kritický stav. Nechci, abyste se čehokoli obávala a žádný strach nechci ve vás vyvolat, strachy se mají rozpouštět v lásce srdce, ale když se mne ptáte, je mou povinností říci svůj názor. Některé propady týkající se tohoto tématu jsem osobně prožil a dnes jsem rád, že žiji svůj denní bohatý život. V době těchto krizí to bylo velmi neuspokojivé vnitřně. Těším se, až se zase uvidíme  MR

--
Martin Ronge
Personální biodynamika


 

 

Děkuji za odpověď, kdy mě nesoudíte! Včera jsem byla opět na zasvěcení reiki I a paní říkala, že když si s někým nesednu, že mi tím chce něco říct....



zdravím,

máte pravdu, radila jsem se s mistryní z prvního zasvěcení /hledám pomoc kde se dá/ a řekla mi že to bude duch mrtvého či prapředek co mě pronásleduje a ne spánková paralýza.

od dětství mě provází nějaká bytost či více bytostí duchovních, mě děsí, od mládí a také se mi uvolňuje duše a nemůže se vrátit do svého těla, myslela jsem , že je to spánková paralýza, či něco jako klinická smrt, nebo návštěva mimozemšťana, teď nedávno mi poradila mistryně reiki, že to může být nějaký prapředek, je velice zajímavé, že do nedávna jsem tento problém nedokázala popsat, nechápala jsem to, co jsem se nechala zasvětit do reiki I po druhé vše se mi ukázalo ve snu, probudím se v noci a straší mě bílá hlava, duše se lekne a letí do pokoje do vedlejšího pokoje říct to rodičům. to se mi stávalo asi 15let, teď se mi to zdálo, kdy jsem dospělá a bydlím s přítelem v pronájmu, já vím, že já jsem ta duše a vidím své spící tělo. jsem bohužel z B..., mistryně reiki mi radí požádat anděly ať se můj prapředek nebo ta duše vrátí za světlem, já požádala anděly ať se duše odlepí ode mě, ale co kdyby mi něco chtěla říct??? děláte také nějaké terapie  jako dělají šamani, že se jim duše uvolní do vesmíru a tam hledají?? je možné, že tohle řešení je to které hledám celý život?? že reiki byla pro mě ta cesta pochopení tohoto??

jsem sama zmatená se svých pocitů ,  je to tak neuchopitelné a tak těžko to říkám a píšu, vždyť se mi to dělo celý život a pořád jen trhaně a teď jsem to prožila a dokáži to popsat, co člověk, to jiná rada...kde mám hledat pomoc, opravdu nevím...


dobrý večer, viděla jsem na vašich stránkách, že provádíte zasvěcení do reiki zdarma již pro zasvěcené, mohl byste mě znovu zasvětit do reiki I, jinak jsem si dala tu práci a oslovila a požádala asi 8 šamanek co jsem našla na internetu a víte jak jsem se rozesmála, jak všichni co odepsali (ne ti co odepsali, přijďte a pak uvidíme) ale skutečně odepsali, že se shodují v jednom a tom, že je na mě upoutaná bytost z rodiny!! že nějaký alkoholik sdělila jedna šamanka a všechny se shodují na moji dětinskou duši a stále dětinská jsem z prožitých traumat z dětství, které opravdu bylo traumatizující. prý ani jedna mistryně reiki u které jsem byla mě správně nezasvětila !!! mi napsalo více šamanek a dostala a obdržela jsem jeden léčivý obrázek na pomoc proti duchům, vše jen probíhalo po emailu z mého jména, datumu narození a místa narození. budu se těšit na vaši odpověď :) a setkání. J...


 

Odpovědi:

 

V Brně 8/2013

 

 

 

J...,

pocity, které máte, nejsou tuctové, ale to, že jsou zvláštní, není důvodem se cítit nedostatečně.

Usilujete vlastně o to, abyste byla dostatečná nebo jiná, výjimečná, neuspokojuje Vás tento svět, méně si jej všímáte a raději prahnete po nadsmyslovém vnímání. Nevážíte si dostatečně sebe sama, nemilujete se tou pravou láskou. Máte všechno v hlavě, ale neovládáte to, neovládáte svoje myšlenky a představy a chcete si otevřít dveře do jiných prostorů. Ty dveře jsou zavřené z dobrých důvodů.

Představte si, že byste vycestovala do Afriky, se svými současnými znalostmi a představou o africké divočině(nechci podceňovat,ale zřejmě nedostatečnými), našla si opravdu část země, která se hemží divokými zvířaty, svlékla se donaha, vystoupila z auta a odeslala jej na měsíc pryč, že si chcete vyzkoušet, jaké to je, že už Vás to v Evropě přestává bavit. Jak dlouho byste přežila? Půl dne? Den ? Týden ? Vypadá to jako nadsázka, ve skutečnosti jste ale ve stejné situaci.

Jak to myslím? Naše fyzické tělo je na určité úrovni omezením, ale v jiném pohledu pevnost, která odděluje světy, v nichž bychom bez vybavení neobstáli ani velmi krátkou dobu- byli bychom napadeni a sežráni.

 

Naše tělo je samozřejmě přirozeným pokračováním všech energií, které tu jsou, ale současně je tou pevností, přes jejíž hradby se téměř nic nedostane. Chrání nás to, že neusilujeme o proražení hranice mezi světy, že setrváváme v denním životě a přetváříme se skrze něj a vážíme si každého okamžiku svého života.V jiných, sousedních, úrovních jsou také dravci, i býložravci a ti predátoři jsou opravdu účinní. Myslíte si, že kornatění tepen a naše věková hranice je tak nízká jen proto, že jíme nezdravě? Na mentální úrovni našimi myšlenkami mohou manipulovat a živit se právě některé z těchto bytostí. Nejsou mimo nás. Jsou to naše výtvory a programy, bytosti, které k sobě pustíme. Jak se Vám líbí představa být ovládaná něčím, co si z Vás udělá něco jako dojnou krávu, nebo se chová jako mravenec ke mšici?

Samozřejmě, že to je jen jedna část reality, na jiných se stýkáme se světlými a zářivými energiemi, nicméně jedna i druhá strana k životu nedílně patří.

Proto, když se snažíte dosáhnout paranormálních vlastností a usilujete o magickou cestu, což děláte, důrazně Vás varuji před pokračováním, pokud nezpracujete své vědomí a charakterové vlastnosti natolik, abyste měla šanci. Riskujete život. Bezpečná cesta vede například skrze odevzdání srdcem a není fádní, je plná života jako každá jiná.
Ptala jste se na reiki-tento nástroj je bezpečný, pokud jej používáte správně, zase jako lásku ze srdce, s naprostou důvěrou a odevzdáním srdci. Je to chráněné spojení, je to láska sama. Neodevzdáte li se ale správně, se správným nastavením a odevzdáním se do srdce, můžete (ale nemusíte-závisí to na tom, jak vysokou frekvenci a jakou stabilitu svého vyzařování jste schopna udržet) se připojit na jiné energie, o nichž si jen můžete myslet, že je to reiki- a ty mohou posilovat protichůdné tendence ve Vašem vývoji, například i Vaši temnou stránku. Klíčem ke všemu je strach-máte-li obavy přílišné, strhnou Vás dolů, nemáte-li zdravý respekt a necítíte rizika, neprojdete rovněž.Je třeba stát nohama pevně na Zemi.

Postupně je třeba získat vnitřní jistotu, sblížit se s fyzickým životem, přijmout omezení fyzické existence a partnerství, zpracovat své dětství, minulost, přítomnost, sblížit se s lidmi a vším, co patří do všedního dne. Prostě to, co je obtížné, projít středem. Vy se hluboce bojíte podívat do dětství, na vztahy rodičů, na vztahy lidí. Cesta vede středem, ale nikoli silou, smířením.

Jak byste chtěla žít bez fyzického těla, odděleně od něj, jen mezi hvězdami? K tomu, abyste život a fyzické tělo přijala, jej musíte milovat nesobecky, stejně jako lidi kolem sebe, jako Kristus (nebo-jste žena-třeba Marie Magdalena)- pak se Vám otevře nebe, když stojíte nohama pevně na Zemi. Vaše sebeláska je branou k lásce k druhým. Odsuzujeme-li druhé lidi, odsuzujeme sebe, protože nepřijímáme zrcadla vztahů-a to je jedno z reálných vodítek.

Nepotřebujete vnějšího vůdce, stačí se naučit odezírat ze života, co máte dělat-a to je víc než důstojný úkol. Naučte se být opravdu hluboce šťastná, že tu jste, bez útěků. Je to jedna z nejtěžších věcí. Naučte se ovládnout své světlo i tmu, smiřte je a dokonale zpracujte. Naučte se cítit své srdce a ovládněte myšlenky-tohle patří na první místo. Všechno ostatní Vám bude přidáno. K tomu, abyste byla duchovní, nepotřebujete vize, potřebujete procítit život. Život sám je duchovní, to lidé jej rozdělují. Když vize přijdou-tak dobře, jsou tu. Jsou možným prostředkem, ne cílem, jak je to v současnosti u Vás. Musíte pak ještě cítit, jestli jsou pravé a jestli Vás nezavádějí na zcestí. Modlete se do srdce.


Prostě žijte, jako byste žila poprvé. S plným zaujetím pro sebe, partnera, své dítě, přátele, známé, práci-tohle je opravdu těžké-vyvážit život ke štěstí, vyrovnávat disproporce, přetvářet se postupně k lepšímu. Tohle vás podrží v krizích.Nebýt naivní, ale prostě dobrá. Napsal jsem toho hodně, ale poslouží to svému účelu, proto zeširoka. Zdravím Vás a přeju úspěch ve všem,co podniknete

Martin Ronge

 

P.S.:Zasvěcení do reiki můžete znovu absolvovat, tak, jak je to uvedeno na webu, i když Vás zasvětil do reiki někdo jiný, pokud chcete být znovu ve vysoké frekvenci vědomí.

Každé správně provedené zasvěcení ve své podstatě odstraní některé závoje mezi srdcem a hlavou, mezi citem a rozumovou osobností. Následkem toho proudí velmi jemná energie do struktur naší bytosti a vyplavuje naše blokády. Pokud na nich člověk vědomě chce pracovat, ustojí je a tato práce jej pozvedne.

Zasvěcení tedy přiblíží ten stav, který už dávno máte, ale nechcete jej zatím úplně otevřít. Všechno jsou Vaše energie. Záleží na tom, které upřednostníte.

Dáte-li přednost temné stránce, potlačení, hněvu, nenávist a válce v sobě i navenek, cesta bývá bolestná, ale i to postupně vede k prozření. Dáte-li přednost světlu v sobě, lásce, radosti, štěstí, milosrdenství, celý život se také přikloní k těmto vlastnostem. Ani jedna cesta není lehká, spíše jsou to dvě části jedné. Aby člověk pochopil, kudy ne, většinou to vyzkouší. Má-li štěstí a Boží podporu, přežije. Reiki Vám nezaručí, jaký budete člověk-to je na Vás, jak se rozhodnete a budete rozhodovat v celém svém životě. Není to jednorázový vklad, po němž už není třeba na sobě pracovat-je to začátek Cesty, jeden z možných.

Ovládne-li Vás pýcha a nadřazenost, reiki příliš neuplatníte. Ale pro člověka upřímně hledajícího je to velká pomoc, světlo. Mikao Usui, který symboly reiki znovu předal lidstvu, byl křesťanským duchovním. Kristus po cestě do Egypta a po zasvěceních do mysterií rovněž pracoval se stejnou láskou, když uzdravoval nemocné, a jako dokonale probuzený člověk to činil na velmi vysoké úrovni. Reiki není samospasitelná, je to dobrý nástroj, úctyhodný způsob života. Staneme-li se fanatickými, všechny nástroje se stávají zbraněmi a klidný život se stává bojem, většinou ve jménu dobra. MR

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář