Jdi na obsah Jdi na menu

Já Jsem - RAMIEL - strážný anděl jasu

25. 3. 2017

 

 

 

Pro všechny kteří potřebují objasnit svou současnou situaci, jsou zavření ve zdech životních úkolů a nevidí jasně sebe ani svou cestu je zde pomoc strážného anděla jasu jménem Ramiel. 

Uvolňuje zamlžení situace, umožňuje nadhled nad situací a průhled do jasnosti jádra problému. Jako vždy jsou překážkou hradby myšlenek, kterými se necháme škubat na kusy a zastřít jasné vědění a cítění sebe sama. Andělské světlo Ramielovo působí jako meziúrovňový propojovací článek od vás ke kolektivnímu vědomí.

Jak s ním pracovat?

Se zavřenýma očima se podívejte dolů doprostřed hrudníku, setrvejte ve středu hrudi, ve svém vnitřním Srdci a vizualizujte křišťálově zlatá písmena RAMIEL a požádejte vlastními slovy s pocitem lásky o uvolnění a projasnění situace. 

Nebo: na papír namalujte slovo RAMIEL, uprostřed papíru namalujte kruh a přejte si, aby vám pomohl v projasnění situace, napište na papír svou žádost o projasnění situace, přejte si pouze dobré věci. Papír přitiskněte písmeny k hrudi na své vnitřní srdce a přejte si, aby vaše srdce přání přečetlo. Setrvejte v pohroužení dovnitř alespoň 5 minut a nenechte myšlenky se rozbíhat jiným směrem, vracejte je ke svému přání.

Nebo: Ztotožněte se s Ramielem slovy dovnitř hrudníku: Já Jsem Ramiel.


Hledáte touhu svého srdce zamlženou povinnostmi a okolnostmi, které jste nechali přijít příliš blízko a ovládnout celé pole vnímání. Ramiel je anděl naděje, odpovědný za božské vize a vedení duší do nebe. Je současně i andělem hromu - RAMI EL znamená Hrom Boží.