Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop od 25.11.2013 do 1.12.2013

25. 11. 2013

 

Horoskop od 25.11.2013 do 1.12.2013

VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVÍ

 

Slunce se pomalu odpoutává od aspektu Neptuna, nejasností, pasivních až apatických pocitů. Stále se na úrovni nevědomí dějí hluboké a zásadní proměny. Silnějším aspektem v tomto týdnu je Slunce v trigonu s Uranem. Otevírá se nová cesta, nové poznání, vědomí. Začíná vše plynout v rychlosti, svobodě a lehkosti. Uran podporuje změnu, daleké cesty, nové projekty, nové plány, pravdu, vize, spontánnost a svobodu. Otevírá se nové uvědomění, rychlý úsudek, prožití nové pravdy, které promění v budoucnosti vaši realitu. Nyní se to ukazuje v oblasti impulsu nových vizí. Objeví se více odvahy, optimismu, přímosti a svobody.

I když může Merkur v konjunkci se Saturnem ve Štíru podněcovat pesimismus a tíhu života, jak se projevilo minulý týden, tak právě aspekt Slunce a Urana odlehčí a uvolní více naděje. A konjunkce bude využita více prakticky a systematicky.

Silné spojení konjunkce Merkura a Saturna s harmonickým aspektem Jupitera s Černou Lunou, která symbolizuje zkoušku víry, důvěry a pravdy. Budeme si klást otázku: „Jaký to má smysl? Čemu vlastně věřím?“ Objeví se pochybnosti, abyste si mohli uvědomit, čemu věříte. Díky těmto aspektům se upevní vaše víra, důvěra a uvědomění si podstatného: to, co pro vás má hodnotu a smysl. Bez důvěry a víry ztrácí člověk pocit bezpečí a smysl. ,,Víra Tvá Tě uzdraví.“ Je zde přítomna harmonie mezi stabilitou a růstem. Hmotný i duchovní růst.

Vše, co se začne a bude konat, má pevný a stabilní základ. Dobře půjdou obchody s nemovitostmi, opravy nemovitostí, investice peněz a zakládání nového.
Merkur v harmonii s Černou Lunou a Jupiterem dává sílu myšlenky, slova, víry a důvěry. Na počátku byla myšlenka, pak slovo…. Vše, začíná impulsem v mysli, myšlenkou….

Venuše v trigonu s Marsem podporuje harmonii v lásce, partnerství, spolupráci a navazování nových vztahů. Venuše a Mars je přitažlivost, jiskření, tvořivost, hravost a radost. Obě planety stojí v zemských znameních, což značí, že tvořivost a láska bude smyslná, zralá, praktická, pevná a stabilní.

Venuše v opozici s Jupiterem a Černou Lunou přinese hodně smyslnosti, osudovosti a probuzení ženskosti a síly v ženách. Ženy si budou procházet důležitým obdobím, kdy se mají možnost dotknout své ženské síly tvořivosti a své „moci“. Láska a přijetí sama sebe. Přijetí toho, jaká žena je, přinese osvobození od sebeodsuzování. Pokud se objeví pocity odmítání – ať uvnitř sama sebe nebo zvenku – přetvořte to v lásku a něhu. Tam leží největší síla ženy – v lásce a něze.

Díky tomuto procesu v ženě se muži budou otevírat a nalézat svou sílu, odvahu a jedinečnost. Muži budou silně reagovat na podněty a inspiraci od žen.

1.12. nastává první adventní neděle. Advent má být o rozjímání, obrácení pozornosti k sobě, do svého nitra a pomalu se připravit na přichod zrození nového.
Luna ve Štíru v tento den symbolizuje hluboký, emocionálně intenzivní den plný důvěry a naplnění.

Přeji vám krásný týden a adventní čas.
Petra Nel Smolová

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Horoskop

Horoskop od 18.11.2013 do 24.11.2013 

Neviditelné nitky nevědomí

 

Lesík

Slunce prochází posledními stupni Štíra a 22.11. vstupuje do znamení Střelce. Slunce se odpoutává od Jupitera a vytváří neharmonický aspekt k Neptunu, který symbolizuje pasivitu, přecitlivělost, nejasnosti a zklamání. Nastává týden klidu až apatie. Je to tak v pořádku, potřebují se rozpustit falešné představy, iluze a očekávání. Ukáže se vše, co není pravdivé, aby se další týden mohla otevřít nová vize, nová cesta.

Venuše v Kozorohu v kvadratuře – dynamický aspekt s Uranem 10.11.-23.11. ukazuje na zásadní změny v lásce a v hodnotách. Venuše se dostává do konjunkce s Plutem ve stejném čase jako nastává kvadratura s Uranem. Láska, radost, hodnoty, hmota procházejí přerodem. Něco starého v nás zemře a zrodí se nové. Měli bychom se odpoutat od bolesti. Pluto podporuje vynesení z podvědomí vše bolestivé, co kdy bylo zasunuto, odmítnuto, popřeno, nepřiznáno – vše, co se týká citů, lásky a hodnot.

Důležité jsou formy, představy, které nás velmi omezují a zabraňují skutečnému prožívání radosti a naplnění. V této době je možnost tyto formy rozbít a to velmi náhle. Může přijít z čistého nebe blesk, který způsobí změnu.

Merkur se dostává do konjunkce se Saturnem během 20.11., a tím se objeví trudomyslnost. Sklon příliš vše kontrolovat, být pod strachem, obavami. Je to zbytečné, raději využijte konstruktivnost Saturna a věnujte se práci, úklidu – jak v sobě tak kolem sebe.
Věnujte se svému životu. Dokud nepochopíte sami sebe, nedokážete pochopit a využit nic z toho, co přichází zvenku. Utíkáním od reality je zbytečné a především je to jen plýtvání energie. Ono vás to stejně vrátí zpátky k tomu, k čemu je potřeba, abyste to v sobě a ve svém životě řešili. Jen si prodlužujete cestu. A v tomto týdnu je velmi silný sklon zase sejít z cesty.
Je lákávé se zabývat něčím tajemným: energiemi, elfy, 3D, 4D, 5D, různými energetickými portály atd….k čemu vám to slouží, když neznáte sebe?

Nejrychlejší cestou (ale i nejtěžší) je, když poznáte (prožijete) sebe, své mentální předsvědčení, čím a jak si tvoříte život a to ostatní vám bude přidáno. Je smutné vidět, jak si zbytečně lidé komplikují život jen tím, že se odmítají podívat do svého nitra, prožít a následně proměnit svůj základní program, který je nevědomě ovládá v každé životní situaci již od narození. Ať se pak snaží sebe více, nemohou svůj život proměnit. Drží je neviditelné nitky nevědomí, které jim neumožní žít jinak.

Tím, že rozpustíte mentální, emoční vzorce, přesvědčení a falešné postoje, vytvoříte v sobě volné místo, aby mohla vstoupit svoboda, lehkost, blaženost a prozřetelnost. Stanete se nástrojem prozřetelnosti. Vstoupíte do jiné reality zákonitostí.

Krásné dny.

Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář