Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 30.12.2013 do 5.1.2014

30. 12. 2013

 Horoskop na období

od 30.12.2013 do 5.1.2014

Most

„Narození Ježíšovo bylo historickou událostí velké důležitosti. Ale pokud by mělo stačit, že se Ježíš narodil před dvěma tisíci lety, proč Království Boží doposud na zemi nepřišlo? Války, chudoba, nemoci, to vše přece mělo zmizet… Skutečný žák ví, že o Vánocích se Kristus rodí ve světě, ve formě světla, tepla a života a připravuje tedy podmínky, aby se toto Božské dítě narodilo také v něm. Ano, jelikož si můžeme číst příběh narození Ježíše kolikrát chceme, můžeme zpívat „Narodil se Kristus Pán“, ale dokud se ovšem Kristus nezrodí v nás, tak to ničemu neposlouží. Je nyní na každém z nás pěstovat v sobě touhu, aby se Kristus zrodil v naší duši, a abychom se stali jako on, díky čemuž bude celá země jednou zalidněná Kristy! Tohle žádal Ježíš, když říkal: „Kdo věří ve mne, i on bude činit skutky, které já činím, a ještě větší…“ Nuže, kde jsou – ty skutky větší než Ježíšovy? Ukažte mi je… Pro některé je již Kristus zrozen, pro další se brzy zrodí… Vše záleží na vytvoření podmínek.“
Omraam Mikhael Aivanhov www.omraam.cz

Jak se vám podařilo o Vánocích nalézt v sobě Krista?

Slunce se dostalo do konjunkce s Merkurem a Plutem, toto postavení je velmi přerodové. Mysl se dostává do hloubky podstaty, kde se může přerodit. Objevují se hluboké, zasunuté mentální vzorce, přesvědčení, které v této době můžete vidět a tím změnit. Tím, že tato konjunkce je v kvadratuře Urana – změna, osvobození, předchází nečekané, překvapivé události. Dále je konjunkce v kvadratuře s Marsem a to vytváří tlak, konflikty, hádky a rozepře, které vynesou nevědomé postoje a myšlenky na povrch, až se budete divit, co v sobě vlastně máte. T – kvadratura z těchto pozic vytváří velký tlak a výbuchy emocí, zloby. Není jiné cesty než je Pravda. Vše, co se skrývá, tají, praskne jako vřed, aby konečně mohlo přijít vyčištění a následně zahojení.

Jupiter, který pomalu nastupuje v tomto týdnu do opozice s velkou konjunkcí v Kozorohu Slunce, Merkur a Pluto vytváří Velkou kvadraturu. To, co se musí stát, se stane. Nevyhnutelnost.

Zároveň Jupiter připomíná vytvoření natažení tětivy luku, hrot konjunkce je Slunce, Merkur a Pluto Jak bude využit, záleží na tom, jaký je váš záměr, víra, pravda, moudrost, štěstí. Jupiter je symbol štěstí, hojnosti, moudrosti, pravdy a víry. Tomu, čemu vnitřně věřím, to mi řidí život. A podle toho bude vystřelen šíp, a jaký cíl nalezne, záleží dle vašeho nastavení nitra.

Kdy k tomuto vystřelení dojde? Při novoluní 1. 1. 2014, v tento den Luna přichází do konjunkce se Sluncem, Merkurem, Plutem a celé Velké kvadratury. Novoluní je nový impuls, počátek.

Při všech aspektech, které v ten den jsou, by se to dalo nazvat: Výtrysk energie. Jestli bude pozitivní nebo destruktivní, záleží na vaší vnitřní pravdě. Ale ať bude jakýkoliv, bude to správně, protože z hlubin vašeho nitra se uvolní to, co je v dané chvíli potřeba. Tato energie následně rozhýbe události v novém roce. Je dobré tento den a den před tím prožít aktivně, s nějakým záměrem.

Jinak se na přelomu roku budou objevovat časté nehody, rozepře, hádky, rvačky, výbuchy, demonstrace a je možné, že se ve světě objeví nějaké přírodní katastrofy. Tato energie se děje uvnitř nás, ale i kolem nás.

Jaký bude rok 2014? Je to změna, pohyb vpřed a čeká nás hodně výzev, které budou iniciovat právě probuzené kroky k vývoji.

Pokud chcete vědět více, pak 15.1.2014 v Hradci Králové budu mluvit o celém roce 2014. (kompletní info v sekci přednášky www.astrologiepetranel.cz)

S láskou Petra Nel Smolová

www.astrologiepetranel.cz

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

PROHLÁŠENÍ ASTROLOŽKY PETRY NEL SMOLOVÉ
Oznamuji, že řetězový e-mail, kde je zneužito moje jméno, jsem nevytvořila a nesouvisí s moji právní osobou. Poprvé mi ten to e-mail dorazil před rokem a půl, od té doby mi přicházejí různé podoby a verze (změny textu, fotografií atd.). Proto prohlašuji, že s tím to e-mailem nemám žádnou spojitost. Od e-mailu se distancuji. Žádám o zastavení přeposílání.

Děkuji
Petra Nel Smolová

 

 

 


Horoskop na období 23. 12. – 29. 12. 2013

 

…aby pohár přetekl…

 

Přejeme si klidné svátky, ale podle horoskopu vůbec klidné nebudou. V minulém týdnu jsem psala o velké kvadratuře Marse, Urana a Pluta. K této kvadratuře se přidá Slunce s Merkurem. Budou stále chodit nové podněty a vzruchy zvenku, které budou rezonovat na naše vnitřní napětí a okolí budeme zvládat podle toho, jak hluboký vnitřní klid v sobě máme. Buď se necháte strhnout nečekanými změnami zvenku nebo budete pozorovat, co se děje. Je jednoduché být v klidu, když jste v poustevně, daleko od lidí, od technických vymožeností, být stále v rozpoložení „blaženosti“.

Když stojíte uprostřed hektického života, okolnosti života na vás tlačí, požadují, vyžadují pozornost – tam je skutečný „trénink“, jak udržet vnitřní klid, nadhled a laskavost k druhým i přesto, co vše na vás útočí. Připravte se na to, že rok 2014 bude velmi hektický, plný nových podnětů, výzev a nevyhnutelných změn. A do konce roku ještě ve vás „musí“ padnout starý řád! To, že v sobě objevíte hodně rebelství či vzdoru (tohle já už žít nebudu!), je naprosto v pořádku. Chcete-li něco udělat jinak, udělejte to.

 

Objeví se bolesti hlavy, tak jak jsem popisovala tok energie v minulém týdnu. Tento týden k tomu budeme ještě citlivější.

Přetlak energie je dobré dát do fyzické práce nebo do sportu, tak se přirozeně uvolní vnitřní napětí a tím zůstaneme více v klidu. Je potřeba dbát velké pozornosti na silnicích a vyhnout se riskování.

 

19.12. Mars vytváří kvadraturu s Plutem a zvýrazní se síla vůle, ega a bezohlednosti. Prorazit si cestu ostrými lokty bez ohledu na druhé. Mocenský princip a touha mít nade vším kontrolu vás může stáhnout do nizkých energií lidské přirozenosti. O to více je potřeba rozvíjet vyšší (božskou) přirozenost. Vytvoří se Velká kvadratura mezi Marsem, Uranem a Plutem, která bude působit až do 5. 1. 2014 a vygraduje 1. 1. 2014.

Naše vnitřní napětí bude gradovat a může vést k zásadním rozhodnutím, která přinesou velkou změnu a osvobození v životě. Nebo napětí bude vedeno destruktivně a člověk bude vláčen sobectvím, bezohledností a nečekanými výbuchy vzteku.

Je dobré tento velký příliv energie někam zacílit, bez usměrnění toku energie vás „rozmetá“. On sice kolem nás bude panovat chaos a nečekané změny a vždy bude vše jinak, ale tím, že svou energii zaměříte jedním cílem, udržíte směr. Pokud se rozhodnete jet směr Londýn či do jiného cíle, možná se tam dostanete jinak, než jste si mysleli, občas zabloudíte, ale tím, že znáte cíl své cesty, udržíte směr, vždy se vrátíte na správnou cestu.

Tok energie není ucelený, stejný a jednotný. Tento tok energie k nám jde ve velkých výkyvech. Chvilku je to obrovská rychlost, pak je najednou zastavení, energie zhoustne. Pak zase velmi pozvolný rozběh toku energie, pak se začne točit ve vírech, v „kudrlinkách“ a najednou zase zrychlí, až to sviští. Takže se nedivme ani sobě, ani druhým. Tohle vydržet v klidu a s úsměvem může už opravdu jen svatý. Proto buďte laskaví k sobě i k druhým.

 

Tradice, které nejsou na základě vnitřní pravdy, padnou. Přebíráme vzorce, tradice z minulosti, které jsou odtržené od podstaty a ve skutečnosti ani nevíme, proč to tak děláme. Ztratil se duch podstaty Vánoc a je to prázdné tam, kde se naplňuje jen forma. Tam, kde se vnitřně prožije podstata Vánoc, je radost, plnost a především svoboda. Radujte se, o Vánocích se rodí (v nás) naděje, světlo a dary (dárky) jsou jen symbolikou, že nám byl dán Dar života – světla – věčné lásky. Máme být přející a v hojnosti k druhým. Máme dar – dávat ze sebe – nejen z peněženky.

 

Přeji vám radostné Vánoce naplněné láskou a vděčností za Dar života.

S láskou Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář