Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 29.7.2013 do 4.8.2013

29. 7. 2013

 

Bulharsko

 

Na začátku týdne ještě působí konstelace z minulého týdne. Od 1.8. se již začne uvolňovat.


Zůstává pouze Jupiter v konjunkci s Černou Lunou v opozici s Plutem, který může značit sklon k fanatismu. Uran v kvadratuře s Marsem symbolizuje výbušnost a nehody. Pokud se potlačí vztek či agresivita, nebo dokazování si, pak někde energie nekontrolovatelně vybuchne. Tento týden buďte opatrní na cestách.

Slunce, které se dostalo do harmonického aspektu s Uranem, přináší rozšířené vědomí, zesílenou intuici, novou inspirací a tím následně nalezení řešení.

Slunce se dostává do kvadratury mezi Dračí hlavou a ocasem a to symbolizuje právě, že Slunce- cesta, projevení se, má dostat do harmonie minulost a naplnit postup vpřed. Opustit lpění na minulosti a zkušenostech a s důvěrou vstoupit do nové zkušenosti. Máme tendenci jednat na základě staré zkušenosti a tím často uděláme pravý opak. Ale ne proto, že to tak cítíme, že to tak máme udělat, ale proto, abychom se vyhnuli špatné zkušenosti z minulosti. A ono se pak stane, že je to zase „blbě“.

Proč? Mezitím, co proběhl ten čas mezi minulostí a přítomností, se změnilo „nastavení“, pod kterým probíhá realizace hmoty. Proto rozhodovat se jen podle minulosti znamená, vyhodnocovat přítomnost na základě nastavení z minulosti (která už neexistuje) a vykonaný čin nemůže být tudíž správný, protože vám utekla přítomnost. Nejste v „tady a teď“. Ve vás už zkušenost z minulosti pozměnila vaše „nastavení“. Proto není potřeba se vracet k minulosti. Máte vycházet z přítomnosti, nastavení z daného okamžiku a daného procítění sebe sama. Pak je jednání pravdivé.
Pokud jednáme dle zkušeností z minulosti, ve skutečnosti jsme ve strachu a nejsme v kontaktu se Životem, se sebou samým.

V tomto týdnu je důležité si uvědomit, kým jste teď, jaké máte teď v sobě přesvědčení, poznání, pravdu, a toho vycházet pouze z JSEM. Jen tak můžete udělat krok vpřed, který vede k přerodu.

Srpen je měsíc vyrovnání.

Krásný týden.

Nel

www.astrologiepetranel.cz

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ivančice - Poutní kaple sv. Jakuba

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář