Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 20.1.2014 do 26.1.2014 Petra Nel

21. 1. 2014

 Opatruji plameny a střežím žár v ohništích
ve jménu spřízněných duší oheň rozněcujících.
Až plamen dohasne, nechť světlo ozáří srdce mé.

 

Horoskop na období od 20.1.2014 do 26.1.2014

 

Slunce vstoupilo do znamení Vodnáře. Přichází odlehčení, schopnost nadhledu, pocítění více svobody, volnosti a naděje. V době Vodnáře se dotknete, nakolik dokážete být svobodní, sami sebou, jak dokážete projevovat svou jedinečnost a originalitu. 23.1. (do 2. 2.) se Slunce dostane do harmonického aspektu s Uranem, tento aspekt symbolizuje osvobození skrze prohlédnutí, nalezení nové cesty a rozšířené vědomí. Otevírá se v nás ,,trychtýř“ k novému poznání, jsme otevření, aby mohlo přijít osvobození. Proto berte vážně inspirace, vize a sny, které v této době přicházejí.

Jupiter opozice Pluto, Venuše a v kvadratuře s Uranem vytváří T-kvadraturu, která symbolizuje napětí, které vede k poznání. Velké napětí, které vynáší niterně bolestivé prožitky, aby byly osvobozeny ze svého vězení nevědomí. Uvolňuje se velká niterná síla. Ano, můžete být otřeseni poznáním, pravdou, osudovostí. Z nitra se uvolňuje to, co je již zralé a právě doba Vodnáře přináší pravdu. Poděkujte za prožité zkušenosti, trápení a bolesti a vydejte se novou cestou. Následujte svůj sen.

tunel_mistico

Pokračování horoskopu během začátku týdne.


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj:http://www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky Beskydy - Ondřejník Skalka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář