Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 15.7.2013 do 21.7.2013

15. 7. 2013

Horoskop

Horoskop na období od 15.7.2013 do 21.7.2013

 

Spojením se se svým zraněným nitrem a jeho následným

průchodem objevíš dar – gejzír tvořivosti – extáze.

 

 

Karneval

Jak jsem již v horoskopu z minulého týdne naznačila, tak po dobu 14 dní bude „vládnout“ nejsilnější konjunkce planet Černé Luny, Jupitera a Marse v Raku.

Černá Luna v konjunkci s Jupiterem, jak jsem měla možnost sledovat, se objevovala ztrátou víry, pocity marnosti a pochybností. Mohu vůbec něčemu věřit? To, co nás k těmto pochybnostem vede, je lpění na minulosti. Stará bolestivá zranění z minulosti nám nedovolují být svobodnými a tím pádem ani spontánní v konání přítomnosti. Bohužel příznivé aspekty od Saturna i Neptuna nevyrovnali pocit marnosti.

Když ke konjunkci Jupitera a Černé Luny ještě o víkendu přistoupil Mars, který přináší odvahu a energii, je potřeba konat a rozhodnout se. Objevuje se tvořivost, ale na druhé straně můžete promarnit příležitost, pokud se necháte zahltit pocitem křivdy zraněného vnitřního dítěte. Černá Luna sice symbolizuje ten nejcitlivější-bolestivý bod duše – karmu, ale právě to je „puzení“, které vede k pocitu chtít se vyvíjet, něco změnit a přetvořit. Záleží na nás, jestli upadneme do pozice oběti nebo se rozhodneme být tvořitelem svého života a postavíme se k výzvám života, vědomě přetvoříme to, co žijeme. Pokud mi minulost „předhazuje“, že se něco může opakovat a já tuto výzvu ze strachu z bolesti nepříjmu, pak mohu ztratit něco velmi důležitého.

Trojkonjunkce Černé Luny, Jupitera a Marse je osudové tvoření, početí, které ovlivní zásadně vaši budoucnost. Záleží na tom, jak tato energie bude využita: z pozice strachu nebo z pozice lásky. Lidé jednají pouze ze dvou pozic: ze strachu nebo z lásky – světla.

Především muži budou konfrontováni svou agresivitou, pudem, činem a rozhodnutím se. Bude se aktivovat takový tlak, který bude náročné ustát. Opatrně na konflikty a spory.
Ve společnosti se objeví více agresivity, znásilnění, násilných činů a potřeby bránit se dříve, než je nutné. Proto zůstaňte bdělí, abyste „nezabili“ posla dříve, než vám předá zprávu. Důležitá je trpělivost a rozvaha.
Silně aktivní se objeví „vztekající se vnitřní dítě, které si bude vynucovat naplnění svých potřeb.“ A to buď citovým vydíráním nebo výčitkami.

Harmonické aspekty od Saturna by měly podpořit zralost, houževnatost a pevnost rozhodnutí. Neptun podpoří intuici. Zároveň pokud propadnete negativní polaritě trojkonjunkce, může Neptun spíše symbolizovat touhu po zapomění na svá zranění a tím prostředkem je vyhledávání alkoholu a drog. Tato doba prověřit, jak moc v sobě máte své vnitřní dítě zraněné a jak moc dokážete být tvůrci svého života.

Ať si prožijete jakoukoliv polaritu, je to v pořádku, protože jak Mistr Omraam říká:
,,Často vám říkám, že pro poznání nestačí jen číst, studovat, analyzovat a přemýšlet. Pravá znalost není výhradně znalostí teoretickou a intelektuální. Abychom nějaký předmět poznali, spojili se s ním, je třeba se ho dotknout, ochutnat jej. Věci nebo lidi poznáme, jen když se s nimi spojíme. Ostatně, co v Bibli znamená slovo „poznání“? Je psáno: „Adam poznal Evu…Abraham poznal Sáru.“ Ano, a pokaždé bylo zrozeno dítě. Tedy, pravé poznání spočívá v přímém kontaktu a proniknutí toho, co chcete poznat.“

Omraam Mikhaël Aivanhov – Nový pohled na Evangelia

 

Proto abyste poznali své zraněné vnitřní dítě, je potřeba se sním spojit, prožít si svá zranění, tím se dostanete k poznání, které přinese – plod(dítě), přijetím svého zranění se vyléčíte. Proto není ani jedna situace lepší než druhá, kterou v této době prožijete. Podstatné je, na kolik dokážete prožít spojení se svým nitrem. Pak může vytrysknout gejzír tvořivosti.

Přeji vám plný týden zázraků a inspirace. Petra Nel

Petra Nel

www.astrologiepetranel.cz


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

 

32.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář