Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 12.8.2013 do 18.8.2013

12. 8. 2013

Horoskop na období od 12.8.2013 do 18.8.2013

RADOSTNÉ TVOŘENÍ

 

Světelný zámek

Slunce v týdnu 12.- 17. 8. je bez dlouhodobějších a výraznějších aspektů. To může předznamenávat čistý vliv Lví energie, která má vést k pocitu: jsem si vědom své tvořivé síly. „Já si život tvořím.“ Zároveň to ale může znamenat, že se nebude vědět, jak využít tento potenciál, jak ho zapojit do života. Tím se velmi lehce můžete vzdát své síly a odvahy. Přichází pochybnosti. Sice si tvoříte život, ale přitom si váš osud dělá, co chce, ať se vám to líbí nebo ne. A to příliš nepotvrzuje, že jste tvořiteli. Ano, někdy naše životy vypadají jako tragikomedie. Dívejte se na život jako na hru a začnete si volit, do jaké role vstoupíte, a na jakou hru přistoupíte s druhými. A jestli vás ta hra přitahuje a nebo ne.

Tím se stáváte tvořiteli – volba. To je jediné, co můžete ovlivnit. A když dostanete odvahu a podíváte se do svého nitra a do svého neprojeveného světa, pochopíte, že svůj „osud“ jste si opravdu vytvořili. Dostanete do světla své nevědomé programy a odmítané prožitky. Jen tak se můžete stát vědomými tvořiteli. Váš život odráží pravdu vašeho srdce. To, co žijete, je vaše vnitřní přesvědčení.

13.- 18.8. se Merkur ve Lvu dostává do harmonického aspektu s Uranem, mysl je otevřená a připravena k rozšířenému vědomí, nové inspiraci a novým projektům. Snadněji opustíte staré formy postojů a přesvědčení. Snadněji uděláte změny a hodně věcí vám dojde do spojitostí. Přichází pochopení, díky otevřené mysli a komunikaci.

Stále působí Uran v kvadratuře s Jupiterem (do 15.9.). To symbolizuje neochotu vzdát se něčeho ze své osobní svobody v zájmu růstu s druhými. Vzdor je nejčastějším projevem této kvadratury, kdy se zastaví tok energie. Když zastavíte vývoj, bude vám způsobeno, že nastanou nečekané události, které vás „uvrhnou“ do situací, které vás dostanou k potřebnému rozhýbání růstu, byť ne podle vašich představ. Vývoj bude dosažen, ať chcete nebo nechcete: buď pozitivními příležitostmi, když jste otevření a nebo bolestivými, když odmítáte či jste ve vzdoru pohnout se z místa.

Je ideální doba k tvorbě nových projektů, a když budete otevření a v důvěře, přijdou k vám lidé, které budete potřebovat ke své spolupráci. Ten, kdo je ve vzdoru, ve skutečnosti nevěří Životu a je především v pýše.

Jupiter v harmonickém aspektu na Dračí hlavu ve Štíru (do 8.9.) symbolizuje, že cesta je otevírána, podporována, a pokud máte odvahu vstoupit do proměny, nebe se spojí, aby vám bylo pomoženo.
Vyšlete světelné signály, zapalte v sobě své lampy, aby poslové světla k vám mohli přijít – vás podpořit. Neviditelný svět si nevšímá temnoty nebo mdlých tvorů. Chcete-li upoutat jejich pozornost, musíte rozsvítit své lampy.

Přeji vám dostatek laskavosti k sobě samým a k druhým.

Nel

 


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář