Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 9. – 15. 12. 2013

9. 12. 2013

 

Klid před bouří

 

Slunce opustilo aspekt s Uranem a zůstává bez dlouhodobějšího aspektu. Přichází doba chaosu, roztříštěnosti.

Postrádá se energie k potřebnému propojení. V horoskopu se objevují planety, které jsou tzv. jen samy za sebe. Tento týden i vy můžete pociťovat „roztříštěnost“, která povede k nechuti konat. Těžké propojení čehokoliv. Každý si bude dělat jen sám za sebe. Tím se právě objeví energetická neaktivita. Když se spojují dvě energie, vytváří se nějaký náboj a v tomto týdnu právě náboj bude chybět.

 

Tím, že Mars vstoupil do znamení Vah a v tomto znamení je v pádu a ještě bez aspektu, nebudeme se umět rozhodnout, a tím se dostaneme do stagnace.

Již o víkendu se Mars bude dostávat do opozice s Uranem (do 5. 1. 2014) a objeví se velké napětí, nervozita, vzteklost, výbušnost a nespavost. Tento aspekt symbolizuje hodně nehod, unáhlená a zbrklá rozhodnutí, plýtvání energie, riskování, drzost, provokace, vzdor a nepokoje. Vnitřně budeme hodně rozvibrovaní, nervozní a podráždění. Je dobré realizovat jen to, co jste měli rozmyšlené před 13.12. Rychlá změna názoru přinese hodně nepříjemností.

Víkend bude jen v lehkém náznaku vnitřního tlaku. Zesilovat to bude další týden.

Tato opozice lze zvládnout fyzickou aktivitou, sportem. Pozor: pouze bezpečné sporty, vyhněte se adrenalinovým sportům.

Stále se objevuje Černá Luna v konjunkci s Jupiterem a procházíme zkouškou víry, důvěry a pravdy.

Jak obstojí vaše víra, když se dostanete do chaosu?

15.12. – třetí adventní neděle – má význam přátelství, radosti. Udělejte si čas na milá setkání s přáteli. Luna v Blížencích přímo podporuje setkání a sdílení s přáteli. Přátelé si vybíráme sami a zažíváme s nimi nejvíce radosti a lehkosti.

Přeji krásný a požehnaný týden.

Petra Nel Smolová

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky Brno Komárov - Kostel sv. Jiljí

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář