Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 5. – 11. 1. 2015

7. 1. 2015

 

 

Horoskop na období 5. – 11. 1. 2015

 

 

p8160015-medugorje-2010.jpg

 

 

Přetváření


5. 1. nastává úplněk po 5. hodině ranní. Luna v Raku vytváří kříž. Začátek týdne bude velmi dynamický, aktivní až hektický. Tento den proběhne to, co musí nastat, nelze se tomu vyhnout, obejít, odmítnout. To, co vás během pondělí potká, je potřeba s důvěrou přijmout a také tím projít. Přinese to hodně obohacení.

Slunce do 8. 1. vytváří konjunkci s Plutem a kvadraturu s Uranem, Vzestupným a sestupným uzlem viz. horoskop minulý týden.

Venuše a Merkur vstoupili do Vodnáře, a proto je snadné komunikovat, sdílet, skládat zkoušky, nalézat nové cesty a poznatky. Všechno nové má zelenou do 9. 1. Sice se vše děje v určitém chaosu a zmatku, ale co se týká přeorganizování, do-uzavření, dokončování a odpoutání – na to je ideální čas. Touha po nových cestách je důležitým impulsem. Využijte tento týden k aktivitě, v dalším týdnu se vše zpomalí a objeví se zastavení. Proběhne pouze to, co již bylo dříve domluveno. Právě do 9. 1. je přáno činorodosti, změnám, rychlosti, rozhodnosti a síle. Od 10. 1. do 20. 1. bude Saturn v kvadratuře s Marsem, což symbolizuje zastavení, komplikace, těžkosti, únavu a nemoci. Fyzická síla, aktivita, vůle, tělo, ego bude oslabeno. Je potřeba využívat více duševních schopností než ega – chtění. Vše, co bude plynout z nižší přirozenosti, nepůjde, bude přinášet těžkosti, trápení. Někdo bude přímo zastaven, někdo zpomalí, někdo si odpočine. Vše plyne ve vlnách. Jak sem proudil silný proud energie a podporoval činorodost, změny, rozhodnost, tak to vše by mělo být ve fyzické úrovni dokonáno do 9. 1.

Od 10. 1. si plánujte spíše aktivitu duševní, intelektuální, někde v tichu a nebo alespoň zpomalte. Můžeme to přirovnat k Mistru karate, který využívá tok energie rychlosti – aktivity a zastavení. Pohyb zastaví, dostane se do klidu, soustředění a do přípravy na další krok rychlého pohybu. A tím si projdeme.

Je potřeba pamatovat, že Slunce je stále v Kozorohu a jeho téma: „Slunce v Kozorohu přijalo velký úkol, pod kterým se mu „podlomila“ kolena, moc dobře zná tíhu a utrpení lidského bytí. Aby tento úkol unesl, zakázal si prožívat a odpojil se od své duše. Nastoupila velká zodpovědnost, tvrdost, uzavřenost, aby úkol naplnil, a nebo sebelítost, a tím svůj úkol odmítl. Během té cesty k naplnění Kozoroh ztratil cit, schopnost prožívat, radovat se a milovat, protože se velmi bojí prožívat bolesti a utrpení. Úkolem Kozoroha je navrátit se ke svému citu, prožívání, lásce, navrátit se ke svému lidství a otevřít se lidem. Teprve pak se Kozoroh stane moudrým vládcem – Mistrem, který své dary zodpovědnosti, pracovitosti, ctižádosti, houževnatosti, stability, pevnosti, autority naplní laskavým pochopením sebe sama, druhých a také světa. „

Jsme zkoušeni z vytrvalosti a houževnatosti. Dostane se Kozoroh na vrchol své hory života? V tomto týdnu se vám bude stoupat s odhodláním a důvěrou. Od soboty můžete mít pocit, že vám došly síly a to vás povede využívat sílu duše, ducha. Poslední dekáda Kozoroha, která začíná v sobotu, prověří, jak moudří a zralí jste a podle toho se vám bude žít, lehce či těžce. Když těžce, tak nevyužíváte sílu, moudrost a zkušenosti své duše, a tím se nemůžete propojit ani s duchem.

Saturn ve Střelci v kvadratuře na Neptuna v Rybách působí do 17. 4. a tento aspekt bude působit pro mnoho lidí „neviditelně“. Saturn učitel zralosti a zodpovědnosti se dostává do kvadratury s Neptunem – nejjemnější úrovně, mimosmyslové vnímání, duchovní oblast, bezpodmínečnost, milost, Kristovo vědomí. Na jemnohmotné úrovni budeme zrát, je potřeba dát vše do reality, zažít, žít. Proto se objeví rozčarování, zklamání, bolestné stavy duše, které povedou do hloubky. Dozrání na nejhlubší úrovni osobnosti.

Spousta tzv. mistrů, terapeutů skončí z vyšší vůle, již jim nebude procházet povrchnost, iluze a nevědomost. Praví mistři, terapeuti, duchovní průvodci budou zviditelnění. Oddělí se zrno od plev. Lidé snáze rozpoznají pravdivost, čistotu v duchovní cestě. Již jsou natolik zralí, že již umí rozpoznat „falešného proroka“ od těch pravých. Není to o tom, že by oni chtěli dělat něco špatného. Oni věří, že jsou dobří a mají nějaké schopnosti, ale pokud to nevyvěrá ze srdce, z hloubky duše, z poslání, z vyšší vůle, ale pouze z mysli a touhy ega, přestane jim vše fungovat. Naplnili úkol, který tady měli, aby lidi naučili rozlišovat to čisté a pravdivé od „hry na duchovno“.

Tento aspekt je v podstatě druhý (první je Pluto kvadratura Uran) nejdelší aspekt v roce 2015 a tím, že se jiné aspekty ani jiné zásadní konfigurace do září 2015 neobjevují, můžeme říci, že ve srovnání s rokem 2014 je tento rok snadnější. Součet roku je 8 – rovnováha – nekonečno – sklizeň ve spojení s astrologickým vládcem roku Jupitera je téma roku: smysl života, svoboda, pravda, víra, vývoj, duchovní cesta, rovnováha. To, co není v rovnováze, bude do rovnováhy dáno, ať se vám to líbí nebo ne. To je to skryté neviditelné působení, které se z ničeho nic projeví ve hmotě, v realitě. Lidé, kteří jsou v nespokojenosti a stále mají málo, jsou nevděční, pak svoji expanzi si prožijí tím, že přijdou i o to, co mají. Vesmír neplýtvá energií, dává tam, kde je dále rozmnožováno, dáváno dál. S tím i mohou být odebrány dary, schopnosti lidí, kteří je dále nerozvíjejí a nevyužívají pro blaho všech. A získá je ten, kdo je schopen je rozvíjet.

Tam, kde ve svém horoskopu máte postaveného Jupitera, tam se zviditelní téma, tam se budete rozvíjet a sbírat plody nebo budete donuceni dostat se více do hloubky, pravdy a poznání. V tomto roce v sobě nalezneme, poznáme, upevníme, prohloubíme, rozšíříme, projevíme svou pravdu a víru.

A já se budu muset naučit psát méně obsáhlé horoskopy. :-)

Krásný týden

s Láskou Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

DNES BŘECLAV!

 

M. Ronge - Brno: PYRAMIDY U NÁS I VE SVĚTĚ - PROMÍTÁNÍ S VYLADĚNÍM ORGANISMU sobota 10. 1. 2015 17 - 19,30

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Brno Komárov - Kostel sv. Jiljí