Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 4. – 10. 9. 2017

3. 9. 2017

 

 

Horoskop na období 4. – 10. 9. 2017

 3.9.2017

Zvyšování vibrací

 

 

img_2471.jpg

 

Slunce v opozici na Neptuna z minulého týdne vrcholí počátkem týdne a 6. 9. začne aspekt slábnout. Více se projeví vliv aspektu Slunce v trigonu s retrográdním Plutem, který působí od 4. 9. do 12. 9.

Slunce v opozici s Neptunem jsem popisovala v minulém týdnu. Můžete si povšimnout, že se od 1. 9. něco změnilo. Během tohoto aspektu dochází ke stržení závoje, prohloubení a hlubšího pochopení věcí. Možná nevíme, co vše konkrétně je jinak, ale vnímáme to. Při tomto aspektu jsou důležité prožitky v meditacích, snech. Dochází k uvolňování emočních zápisů z nevědomí, které již máte sílu správně zpracovat, přijmout a uvědoměním – porozuměním, je zneutralizovat. Toto porozumění nemusí přijít okamžitě, je možné, že přijde postupně. Propojuje se vaše Já s vyšším Já – s vaším Duchem, který je spojen s Božským vědomím. Vyšší Já „pracuje“ ve vás, abyste se „sjednotili“.

Pokud je něco nepochopitelné, znamená to, že je to v této chvíli v procesu přípravy. Avšak jednoho dne bude příprava dokončena. Máte mnoho rozporů v této době? Tyto stavy jsou částí přípravy.

Musíte se učit a bez zkoušek to nejde. Občas při zkoušce neprojdeme, nic se neděje, ještě potřebujeme strávit čas v přípravě. Když se člověk učí, nepochopitelné se stává pochopitelným.

Slunce v harmonickém aspektu na Pluta symbolizuje sílu, odvahu a schopnost proměny. Využít svůj potenciál a jít cestou vpřed v souladu se svým osudem. Využijte svou vnitřní sílu, můžete se dotknout síly svého tvořivého (mocného) vědomí. Já jsem, který Jsem.

Mars vstupuje do znamení Panny dopoledne 5. 9. a Merkur po poledni přestává být retrográdní.

Můžete ucítit úlevu skrze své myšlenky. Již vás tolik neovládají a nedrží. Merkur je stále v konjunkci s Marsem, i když v jiném znamení. Mysl a vůle jdou proto jinou cestou. Mars v Panně potřebuje jasnost, konkrétnost, praktičnost a dokonalost. Objevuje se přísnost a kritičnost. Zatímco mysl vytváří barvité a trochu dramatické představy, které mají daleko do zrealizování. Ve spojení s Uranem do 11. 9. dochází k otevření mysli, pochopení, k novému poznání. A právě energie Marse v Panně, který realizuje nápady mysli, udělá velkou a přísnou korekci myšlenek Merkura ve Lvu, a ukáže, co je zrealizovatelné a co je ulítlé. Přesto, až nastane správný čas, se mohou naplnit i nové a nyní nerealizovatelné nápady a vize.

Mysl je rychlá a schopna vidět souvislosti a propojenosti, které dosud nebyly možné pochopit.

Úplněk nastává 6. 9. v ranních hodinách. Působení úplňku je již možné vnímat o den dříve. Slunce v Panně a Luna v Rybách v konjunkci s Neptunem. Mystický, tajuplný, intenzivní úplněk, který se děje nad ránem. Můžete si vstát na ranní meditaci a při východu Slunce můžete prožívat sjednocení s blažeností – Jednotou nebo ve spánku se projeví ve snech hluboké spojení s bezpodmínečností, soucítěním a odpuštěním. Tento úplněk je vyvrcholením novoluní z 21. 8.:

„Mořská Panna se vynořuje z vln, připravena zrodit se v lidské podobě.“ Klíčová myšlenka: Stupeň, na němž intenzivní intuitivní pocit stoupající z nevědomí dostává formu vědomé myšlenky.

Mořská panna symbolizuje stav bdělosti, stále ještě částečně v kolektivním Nevědomí. Archetyp nevědomé energie dosahuje vědomé úrovně skrze tvůrce, kosmická Láska hledá hmatatelné projevení skrze lidské milence (mužský a ženský archetyp uvnitř nás). Je to nadšené hrnutí se do stupně vývoje čistého a pevného vědomí. Je to evoluční nutkání – Touha po vědomé formě a pevnosti.

Nevědomé se stává vědomím.

Celý tento týden je velmi silný a je zde velmi mnoho pozitivních aspektů, přesto 8. 9. a 9. 9. jsou dny ještě silnější. Budete mít pocit, že vše graduje a zesiluje. Aspekty ukazují na vzestup energie, která je pro tělo, elektrotechnické přístroje, mobilní sítě zátěžová, protože má jinou frekvenci. Člověk proto může vnímat podráždění a neklid, může se objevit nespavost nebo i onemocnění. Elektrické přístroje a mobilní sítě mohou mít technické potíže.

8. 9. se naplňuje, zhmotňuje a dostáváme se k pochopení a do celistvosti. Karmická sklizeň.

9. 9. přecházíme do jiné frekvenční úrovně.

10. 9. aktivujeme program ve hmotě.

Píši to záměrně jednoduše protože se uděje tak, jak má a každý člověk to bude vnímat po svém.

Harmonické aspekty symbolizují, že celý proces bude procházet ve velkém požehnání a s laskavostí. To, jestli naše mysl se bude bránit a vytvářet různé strategie a obrané mechanizmy, je dle úrovně vědomí člověka.

Jeden to může prožívat jako extázi a druhý to může zažívat jako tíhu, protože se mu rozpadnou staré zvyklosti.

V přírodě existují dva procesy. Popíši symbolicky, obrazy.

První proces – projdeš sítem, které má velké díry, pak se prodereš sítem s menšími dírkami a nakonec se dostaneš k sítu s těmi nejmenšími otvory, kde již neprojdeš. Tam se musíš naučit zákonu zmenšování. To je proces Pokory.

Druhý proces začne tím nejdrobnějším sítem – projdeš. Pak se otvory postupně zvětšují a tobě se prochází lehčeji. To je proces přijímání síly a dávání.

Záleží, v jakém procesu je vaše vědomí.

„Když má člověk vyřešit nějaký důležitý problém osudového významu a sám jej nedokáže vyřešit, ať upne zrak ke hvězdám a naváže s nimi vnitřní spojení. Rozhodně bude otázka vyřešena Božským způsobem. Působí vliv planet a člověk je nemůže změnit. Je to totéž, jako když padá kámen. Nebudeme čekat, až kámen přestane padat, ale když už padá, dáme pozor, aby nás minul těsně před nebo těsně za námi. Tak se může zachovat pouze ten, kdo to ví. Může to tak třeba učinit anděl – vůdce. Ten člověka zadrží. Když například vůdce vidí, že člověk, který někam jde, něco ohrožuje, zadrží jej, aby jej padající kámen minul. Vůdce člověka má vždy přání odvrátit neštěstí. Dobro, které máte, se může rozrůst pouze díky Bohu a Světelným Bytostem, které nad vámi pracují.“ Petr Danov

Nedělejte si proto starosti, mějte otevřenou mysl, naslouchejte své intuici, buďte bdělí a pozorností na TADY a TEĎ. Ať vaše strachy či obavy neblokují přirozený a požehnaný proces růstu.

Jupiter v opozici na Urana symbolizuje rovinu růstu. Když přicházíme do nové roviny vědomí na začátku prožíváme chaos. Slunce se začne dostávat do kvadratury se Saturnem 9. – 19. 9., což ukazuje, že by se mohly objevit strachy a pochybnosti. Přijměte, že je potřeba trochu zpomalit a pokorně přijmout vše tak, jak se děje. Zodpovědnost a zralost bude v nás testována. Pokud jste něco zanedbali, vrátí se to, abyste to mohli dokončit. Tento aspekt se projeví především v dalším týdnu. Využijte proto tento týden ke konání, které je pod vládou trigonů – harmonie a darů. Často totiž v období harmonie odpočíváme a konáme v disharmonii.

Byla jsem v tyto dny zavolána do hor a ve skupince 9 lidí vstoupím do prostoru nedotčené Šumavy, kam bez průvodce nevstoupíte. V horách jsou nejčistší energie, kde Světelné bytosti nejčastěji přebývají. Tam budu „pracovat“ a kdo chce, může se se mnou 8. 9. při svítání myšlenkou spojit. Meditace při svítání má velkou sílu, protože hodinu od svítání má Slunce „magickou“ moc.

Když meditujete a spojujete se se Sluncem, probouzíte své Božství v sobě a prožíváte své Světelné Já. Vyzářete ho do světa, ať je ku prospěchu všem. A naše Světelná Já – Láska se propojí.

Následné dny ve svém jednání mějte vždy Světlo a Lásku. Když někomu podáváte na pozdrav ruku, v dlani si uvědomte proud Světla, předejte mu je. Když vstupujete do místnosti, nechte nejdříve vstoupit Světlo. Tak vždy budete znova vítaní. Jednejte s Láskou. Dokud ve svém jednání nepoužijete své vědomí, poznání, svou lásku, nic se vám v realitě nezmění. Stačí změnit jednu vaši zátěžovou reakci. Velké věci se skládají z těch malých.

Přeji krásný a požehnaný týden.

S láskou Petra Nel

 

img_2483.jpg

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: č. účtu: 8274212621/5500, IBAN: CZ 1755 0000 0000 8274212621, Raiffeisen bank, a. s., SWIFT: RZBCCZPP, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

 

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem. autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

img_2508.jpg

 

 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Blaník - Velký Blaník