Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 28. 8. – 3. 9. 2017

28. 8. 2017

 

img_2310.jpg

 

Horoskop na období 28. 8. – 3. 9. 2017

 

Projevení síly vůle 

V tomto týdnu se vše zrychlí, dostane novou energii k pohybu vpřed. Saturn přestal být retrográdní, tím zastavování, zbrzďování ukončil a je potřeba jednat a konat. Harmonický aspekt Marse je stále ještě v harmonickém aspektu na Saturna a Černou lunu, kdy vytrvalost a houževnatost v nás vede k rozhodnutí ke konání. Mars se dostává do harmonického aspektu s Uranem (do 8. 9.) – rychlost, rozhodnost, přímost a dynamika, proto se vše zrychlí, zaktivuje, konečně se pohne vpřed. Je potřeba jednat s moudrostí a zodpovědností. Stále působí konjunkce Saturn – Černá luna, projevit svou zralost a stabilitu, kterou vkládáte do základu toho, co tvoříte. Jde to až do úrovně hmoty, což někdy vám mohlo připadat jako pořádná dřina a právě aspekt Marse a Urana do toho vnese větší lehkost a dynamiku. Vzhledem k tomu, že Mars je ve Lvu a Uran v Beranu, tak energie tohoto aspektu se má využít k projevení sebe sama, své rozhodnosti, schopnosti zastat se sám sebe, prosadit se a projevit svou pravdu srdce. To, co se dělá z pravdivosti, ze srdce, z nadšení, s radostí, má velkou šanci na úspěch a přínos. Přichází nové podmínky, informace a příležitosti, které otevřou novou cestu k řešení toho, co bylo zdánlivě neřešitelné. V tomto týdnu se projeví, jaká je vaše schopnost přizpůsobivosti a schopnosti být pružní a svobodní. Nic si neplánujte, protože vše bude jinak. Buďte otevření a ochotni k novým řešením a novým pohledům. Pokud se budeme držet starých zastaralých modelů, nic se kupředu nepohne. Nyní procházíme inovací. Máte ve svém chování objevit a hned projevit svou novou vlastnost, schopnost, protože po vnitřním uvědomění musí přijít projevení a konání, abyste tuto změnu v sobě zapsali. Vědět nestačí, je potřeba tak jednat, konat, mluvit a myslet. Pak se mohou změny projevit v realitě.

Okolnosti, které budou přicházet vás nenechají v klidu a budou vás vést k akci, reakci. Karmické body – Dračí hlava a ocas jsou v harmonických aspektech na Černou lunu (27. 8. – 20. 9.). Což ukazuje na projevení, jak umíte propojit mysl se srdcem, využít zkušeností minulosti, abyste vědomě tvořili svou budoucnost, a to jen v jediném možném okamžiku, TEĎ a TADY. POUZE V PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU. Nechtějte vědět, co bude a jak bude za měsíc, za dva, za rok. Je to zbytečné, jedinou sílu máte TEĎ, tak neplýtvejte svou energií. Soustřeďte se na přítomný okamžik a každou vteřinu buďte bdělí k tomu, co k vám přichází. Ať nepropásnete příležitost, která k vám přijde, jenom proto, že jste svou myslí u přemýšlení o budoucnosti nebo o minulosti. Když dokážete být v přítomném okamžiku, budete cítit velký příliv energie. Ucítíte ve svém těla proudění energie Kundalini. Od první čakry po páteři nad temeno hlavy – 7. čakru a když si nad hlavou položíte ruku, ucítíte jemný vánek.

Působení bude trvat několik týdnů, nejsilněji ho můžete využít v době aspektu Urana a Marse, kdy jste podporováni k jednání. Máte sílu se rozhodnout a jednat!

V době působení těchto aspektů se vše může zásadně obrátit. Projeví se tady vyšší vůle, která vede k vývoji a expanzi každého člověka.

Totéž ukazuje harmonický aspekt Jupitera (planety štěstěny, expanze, hojnosti, růstu) na Saturna, Černou lunu, Dračí hlava a ocas, Merkura a Marse. Štěstěna stojí při nás a bude pracovat pro naše dobro, pro náš vývoj. Objevují se nové obchodní smlouvy, plodné dohody, příliv energie a nadšení. Oživuje se tvůrčí energie, která přináší početí na všech úrovních.

Retrográdní Merkur se vrátí do znamení Lva 31. 8. 2017 v odpoledních hodinách a vytváří harmonický aspekt na Urana, což vede přehodnocování a ke změně názorů. Nové informace a poznání vedou k možnému otočení situace. Merkur se zároveň dostává do konjunkce s Marsem (do 24. 9.), což vede k živé komunikaci, diskuzi a také k nebezpečí hádek. Pozor na potřebu mít za každou cenu poslední slovo, přesvědčit druhé o své pravdě. Respektujte názor druhých – pravda je relativní, záleží, z jaké úrovně se na danou věc díváte.

Slunce se dostává 31. 8. – 10. 9. do opozice na retrográdního Neptuna. Bude zviditelněno téma:

Účelným uplatněním své vůle se může odhodlaný člověk stát příkladem odvahy všem, kdo jdou v jeho stopách.

Síla vůle je rozhodující duchovní „zbraní“. Nyní máme použít svou neochvějnou sílu vůle k projevení se. Jinak si prožijeme být obětí.

Pokud člověk již operuje na spirituální úrovni, tato síla nepochází z něj samotného. Skrze jeho mysl a vůli působí vůle vyššího vědomí (Boží vůle), soustředěna na projevení se. Okultně řečeno je to síla Bratrstva – energie Celku, působící skrze odhodlaného – probuzeného člověka. Svým konáním vnáší nové požehnané – vědomé jednání do reality.

Tím, že Slunce stojí v opozici, osvětluje toto téma. Jak jsme schopni se otevřít Božskému vědomí a skrze sebe ho nechat projevit v realitě?

Stáváme se citlivější, vnímavější, což vede k dojetí, soucítění a také k přecitlivělosti.

Opatrně na alkohol, drogy a léky. Mají silnější působení právě díky naší větší citlivosti. Opatrně na lži a plané sliby. Důvěřuj a zároveň prověřuj. Je potřeba bdělost. Nebude vše jasné a proto žádejte od druhých konkrétní a srozumitelné vysvětlení.

Může se objevit nějaký veřejný skandál, protože to, co není v pravdě, se projeví. Závoj bude stržen.

Nesnažte se všemu rozumět, protože se budou dít okolnosti, které budou myslí neuchopitelné.

Přeji Vám požehnaný týden. S láskou Petra Nel

 

img_2276.jpg

 

Velice si vážím a děkuji podporovatelům článků. Děkuji.
Pokud se vám horoskopy Petry Nel líbí a chcete podpořit jejich tvorbu a tvorbu dalších článků, můžete zaslat dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 8274212621/5500, variabilní symbol: 123456789.

Pro zahraniční podporovatele: č. účtu: 8274212621/5500, IBAN: CZ 1755 0000 0000 8274212621, Raiffeisen bank, a. s., SWIFT: RZBCCZPP, příjemce: Petra Nel Smolová.

Děkuji. Petra Nel a realizační tým.

Upozornění: Text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

 

autor článku: Petra Nel Smolová – www.astrologiepetranel.cz

 

img_2291.jpg

 

 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Brno - Basilika Minor Mendlovo náměstí