Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 22. 4. – 27. 4. 2014

25. 4. 2014

 Horoskop na období 22. 4. – 27. 4. 2014

syrie--oaza-palmyra.jpg


Slunce vstoupilo do znamení Býka, což přináší pracovitost, více odolnosti a zvýšení trpělivosti. Slunce v Býku symbolizuje, že je potřeba začít konat, vše prochází přes hmotu, tělo. Během tohoto týdne se Slunce dostává do konjunkce s Merkurem a více se projeví potřeba komunikovat a potřeba sdílení. Člověk se snaží vše pochopit, analyzovat a vyhrává zdravý selský rozum.

 

Slunce v kvadratuře s Černou Lunou symbolizuje osudové události, které jsou nečekané. Slunce ozáří bolesti ega, pýchy a malého uznání, to povede k dokazování. Nebezpečí tohoto týdne je sobectví, bezohlednost a zavřené srdce. Přestanete prožívat, cítit, zavřete srdce. Bolesti srdce a zavřené srdeční čakry povedou k tomu, že se ze života ztratí radost.

Jednoduše vběhnete do her ega, které povedou k dokazování, soupeření a myšlení pouze na své sebestředné zájmy. Někdy můžeme být tak vztahovační, že si budete vše brát osobně, jako bychom byli pupek světa. Opatrně na svá slova, mohla by mít osudové následky.

V tomto týdnu může dojít k fyzickému vyčerpání, pokud ve svém životě jedete na výkon a dokazování. Cestou ven je vidět širší souvislosti a brát ohled na druhé.

Kosmický kříž, ve kterém je velký potenciál energie, se má nyní projevit v činech. Nic se nezmění, pokud nic neuděláte a budete čekat, že to někdo udělá za vás.

Když se uděje nějaká vnitřní změna, tak aby byla ukotvena, „musí“ se proměnit v čin, reakci, jiný způsob chování, tvoření. Tak se vytváří nová matrice. Kosmický kříž 23. 4. vrcholí, a buď to bude výtrysk osvobození vědomí nebo pád.

Venuše v konjunkci s Chironem, v trigonu se Saturnem právě přináší emocionální léčení vnitřních zraněných hodnot, lásky a tvoření. Saturn podporuje zralé a moudré dospění ve svých hodnotách a hloubce lásky. Jak si tyto dvě postavení Slunce a Venuše protiřečí…

Pokud půjdeme cestou své bolesti, půjdeme cestou dokazování.

Pokud půjdeme cestou lásky, půjdeme cestou moudrosti.

 

Omraam:

„Čtyři roční období jsou každé pod vlivem jednoho ze čtyř archandělů. Rafael vládne jaru, Uriel létu, Michael podzimu a Gabriel zimě. Když se blíží doba jarní rovnodennosti, pracují všichni duchové a síly přírody pod vedením Rafaela na vzkříšení života vesmíru. Toto obnovení v přírodě je pro člověka symbolem regenerace, tudíž také ozdravení. Na Stromu života je Rafael archandělem sefirotu Hod, oblasti, do níž umístili kabalisté planetu Merkur. Merkur (v řecké mytologii nazývaný Hermes) má tudíž jako atribut hůl, která je až do dnešních dob symbolem lékařství. A význam jména Rafael je „Bůh uzdravuje“. Pro křesťany jsou Velikonoce velkým svátkem jara, oslavujícím v celé přírodě Kristovo vzkříšení, které je vzkříšením také všech tvorů. S příchodem jara by se tedy měl každý dát pořádně do práce a začít se zbavovat všeho, co je v něm staré a k nepoužití. Myslete na archanděla Rafaela, poproste ho, ať vás otevře k přijetí skrytých ctností stromů, květin, bylin, abyste se mohli konečně spojit s tím velkým proudem, přicházejícím ze srdce vesmíru a přinášejícím nový život.“

http://www.omraam.cz

Přeji požehnaný týden.

Petra Nel Smolová

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKA :

V Ostravě v sobotu 26.4.2014 v průběhu dne terapie hlubokého čištění aury a kleteb - Martin Ronge 728216735

Zveme 10.5.2014 na Květnici u Brna:

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/akce/m.ronge--lecive-energie-kvetnice-u-tisnova-so-10.5.2014-10---17h.html

 

Náhledy fotografií ze složky Dolní Kounice - Rosa Coeli

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář