Horoskop na období 12. 10. - 19. 10. 2015


Tvoření



Tvoření



Slunce v opozici s Uranem ukazuje na nečekané změny, poruchy technických zařízení, aut, mobilních a internetových sítí. Rychlé změny, které vedou k chaosu. Stále jsme v procesu změny. V tomto týdnu nelze s ničím počítat. Děje se to z důvodu rozbití starého systému, starých vzorců a zajetých kolejí.

Pokračující konjunkce Marse s Jupiterem v Panně (do 30. 10.) je příliv energie, nadšení a motivování k tvořivosti v radosti a s humorem. Tato energie se dá přirovnat k rychle se kmitajícím jiskřičkám, které svým pohybem podporují další aktivitu. Snadné je seznamování a vytváření nových vztahů. Tento aspekt je ideální k výletům a sportování. Je to všeobecně velmi plodné, hojné a tvořivé období. Pokud máte nějaké plány, pak je tedy ideální čas tvořit. V říjnu bude zplozeno hodně dětí, které budou radostí života.

Vzhledem k tomu, že Jupiter je vládcem roku, tak mu Mars dodává potřebnou dávku energie k projevení a ke vzestupu. Jupiter dodává Marsu smysl a moudrost. Mars je čin, který je projevením ega a toho, co máme v srdci. Podle činů poznáme člověka. A nyní Jupiter obohacuje Marse, tedy čin je prostupován smyslem, pravdou, vírou, moudrostí a hlubším zájmem o život. Budeme si klást filozofické otázky typu: Jaký má můj život smysl? Kam můj život směřuje? Co má pro mě smysl? V této době se dokážete podívat na svůj dosavadní život s humorem a udělat si legraci sám ze sebe. Pokud se i na bolestivé věci dokážete podívat třeba jako na tragikomedii a odlehčíte to, pak v sobě rozpustíte bolest, která je s tím spojená. Tímto způsobem svá zranění vyléčíte. Jsme vedeni ke konání, tvoření a zhmotňování. Tím, že je tato konjunkce v Panně, je tvoření praktické a prospěšné v každodennosti, s touhou po dokonalosti. Rozhodnost a jasnost vede k vítězství. Energie Panny zaměřuje pozornost na zdravou stravu a péči o tělo. Fyzická energie se zvyšuje a tím i odolnost těla.

Stále působí (do 22. 10.) vliv Černé Luny v konjunkci s Merkurem - síla slova, informací. Buďte bdělí k informacím v médiích. Černá Luna v konjunkci s Merkurem je síla slova, myšlenky a manipuluje se zde s vědomím, jak ovlivnit masově úsudek lidí. Tím jsou k tomu předkládány potřebné informace. Zároveň vyjdou na povrch lži a objeví se skandály. Vědomě používejte svá slova: jak ovlivňujete druhé skrze své informace a zároveň si uvědomte, jak se necháte ovlivnit slovem. Opatrně na lži, překrucování informací a povrchní informace typu „jedna paní povídala." Snadno se můžeme ztratit v tom, co si druzí o nás myslí, jak nás vnímají, kdo-co řekl atd. Mysl má tendenci padat do negativních myšlenek, smutků a pesimismu. Skrze mysl zpracováme svět a vytváříme si k němu postoje a názory. Tak uchopujeme svět.

Novoluní nastává 13. 10. ve 2 hodiny v noci, proto působení novoluní již bude ovlivňovat 12. 10. Slunce v konjunkci s Lunou ve Vahách na sabiánském symbolu: "Rabín vykonávající své povinnosti."
Klíčová myšlenka: Schopnost čerpat sílu z tradice předků, pro inspiraci a službu svým bližním. Dotýkáme se ve svém nitru zděděné moudrosti našich předků a předešlých reinkarnací. Díky nim můžeme pochopit solidaritu jedince ke společenství a k propojenosti s vesmírem, s celistvým stvořením. Lidské vědomí má schopnost propojit se s kosmickým vědomím, nebo spíše ho v sobě objevit, protože je to součást každé bytosti. Každá bytost má v sobě vesmír. Když v se v noci díváte na nebe, tak vidíte hvězdy, stejně tak je pohled z vesmíru na Zem. Tam září lidé, kteří v sobě objevili své světlo a jsou světlem na Zemi. Z pohledu vesmíru takový člověk září stejně jako hvězda. Jeho světlo je tak zřetelné a viditelné až pro vesmír.

Tvořivý týden Petra Nel

 


 

Horoskop na období 5. – 11. 10. 2015 - minulý týden


5.10.2015


Jsem ve své síle a pevnosti


Síla


Moji milí,
chci vám všem poděkovat. Na jemnohmotné úrovni změny proběhly a byla zvědoměna a probuzena vnitřní síla čistého vědomí, která prošla skrze lidské vědomí. Mohu vás oslovit: „Synové a dcery Kristovi“, děkuji. 27. a 28. 9. jste mohli vnímat, že se hýbe energie sv. Václava, sv. Ludmily a našich kořenů, které vedou k navrácení se k podstatě slovanství.

Slunce ve Vahách, v kvadratuře na Pluta a v opozici na Urana symbolizuje proces uvědomování si své moci a bezmoci, která vede k nové cestě, k použití své síly. Dostaneme se do pozice, kdy se můžeme litovat. Muži mohou být v selhání a ženy v „chudince“. Je načase z této hry – starého vzorce – vystoupit! A chopit se své síly. Propojit se s vyšším záměrem. Pokud se dostanete v osobním životě do situace, kde byste si naběhli na pocit selhání nebo chudinky, podívejte se na situaci z vyššího záměru a ne ze svého osobního posuzování. Ptejte se, k čemu mě to vede, jaký je tady vyšší záměr? Když si uvědomíte, že ta celá situace má vyšší záměr, který k něčemu slouží a to celku, podaří se vám vystoupit z osobní roviny a tím vystoupíte z křivdy, chudinky a beznaděje. Je potřeba se odosobnit a vidět záměr celku – partnerství, rodiny, společenství v práci – zájem firmy, zájmy národa. Tím celou situaci povýšíte a spojíte se s vyšším záměrem, který vám dodá velkou podporu a sílu. Překročíte svou malost svých starých her a zvyklostí. Pamatujte: vyšší záměr – společenství je nad osobním zájmem. Když naplníte vyšší záměr, o vše osobní bude postaráno. Opozice Slunce s Uranem ukazuje, že vše se bude proměňovat velkou rychlostí a každý den vše bude jinak. Je to proces.

Buďte bdělí k informacím v médiích. Černá Luna v konjunkci s Merkurem je síla slova, myšlenky a manipuluje se zde s vědomím, jak ovlivnit masově úsudek lidí. Tím jsou k tomu předkládány potřebné informace. Zároveň vyjdou na povrch lži a objeví se skandály. Vědomě používejte svá slova: jak ovlivňujete druhé skrze své informace a zároveň si uvědomte, jak se necháte ovlivnit slovem. Opatrně na lži, překrucování informací a povrchní informace typu „jedna paní povídala.“ Snadno se můžeme ztratit v tom, co si druzí o nás myslí, jak nás vnímají, kdo co řekl atd. Mysl má tendenci padat do negativních myšlenek, smutků a pesimismu. Skrze mysl zpracováme svět a vytváříme si k němu postoje a názory. Tak uchopujeme svět.

Mars v konjunkci s Jupiterem a opozicí s Neptunem ukazuje na početí nového. Můžete mít pocit, že se něco nového ve vás zrodilo. V opozici je Neptun, což způsobuje větší únavu a pocit, že vše, co se dělá, je energeticky náročnější. Můžeme to přirovnat k pohybování se na moři. To nové, co se ve vás zrodilo, potřebuje hodně energie, aby to sílilo, než se plně projeví. V druhé polovině týdne již únava bude ustupovat a naopak bude přicházet příliv energie. Konjunkce Jupitera s Marsem se dostává do harmonického aspektu s Plutem: tedy se silou, mocí, odhodláním, nezlomností a poznáním. Objevuje se síla víry a poznání, čemu věřím a jak silná je tato víra. Aktivuje se vnitřní síla a pevnost, která je propojena s vyšší vůlí.

Čeká nás říjen – měsíc, který je velmi plodný, tvořivý, a který přeje novým začátkům, jenž přinesou odlehčení.
Když vás ještě budou zatěžovat staré postoje, negativní myšlenky či emoce, pak se postavte a pravou nohou vykročte doprava vpřed a v mysli či nahlas si řekněte: „Stoupám si do své síly, která je spojena s vyšším záměrem mého života (Ducha svatého).“ Pak přikročte levou nohou: „Jsem ve své síle a pevnosti.“

Radostný týden. Petra Nel


Upozornění:
Text na této stránce (tzn. horoskop včetně toto upozornění a zdroje) je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem.

autor článku: Petra Nel Smolová
zdroj: www.astrologiepetranel.cz
 


 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ...

 

 

... průvodce Vaší transformací  

 

 

Nejbližší akce Personální biodynamiky:

 

M. Ronge: Meditace na živly s bambusovými zvonečky Koshi - Brno, Jakubské náměstí 1, čt 15. 10. 2015 13 - 14

 

Vnitřní síly Porty Coeli a vrchu Květnice - pá 16. 10. 2015 9 - 14h Tišnov

 

M. Ronge: Staré energie Madeiry - Jantar Břeclav 22. 10. 2015 18 - 20

 

REIKI BRNO - CENTRUM sobota 31. 10. 2015 9 - 14h, JAKUBSKÉ NÁMĚSTÍ 1