Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 12. – 20. 4. 2015

16. 4. 2015



 

img_7134-univerzum-clear.jpg

 

Horoskop na období 12. – 20. 4. 2015



Sladění s kosmickým řádem



Slunce se odpoutalo od konjunkce s Uranem, od kvadratury s Plutem a od trigonu s Jupiterem. Proto přichází po hektických a až nevypočitatelných dnech zklidnění.

Slunce zůstává do 14. 4. v konjunkci s Merkurem, kdy je aktivní mentální energie, potřeba komunikovat, učit se a sdílet. Příznivé pro učení se a skládání zkoušek nebo veřejných vystoupení. Pokud potřebujete něco vykomunikovat, využijte tento čas. Slunce prochází poslední dekádou Berana, budeme se dostávat do situací, kde se budeme muset postavit sami za sebe, prosadit se, být sám sebou.

Merkur vstupuje 15. 4.do znamení Býka. Mysl a komunikace se zpomalí, ale dostane se více praktičnosti a trpělivosti.

Jupiter ve Lvu v kvadratuře na Marse v Býku symbolizuje plýtvání, sobectví, sklon k přehánění, zvětšování ega, pudovosti. Harmonický aspekt od Pluta dává sílu, moc, vůli, kterou je potřeba mít v bdělosti. Mohlo by snadno dojít ke zneužití, k zahlcení svou vlastní mocí a jít si bezohledně za svým. Pluto v Kozorohu v harmonii s Marsem je v období 14. – 27. 4., kdy se bude projevovat mimořádný úspěch, dynamika, silná neohrožená vůle a vitalita. Projevení Boží vůle ve hmotě. Od 17. – 26. 4. se přidává harmonický aspekt Černé Luny na Pluta a Marse a vytváří Velký zemský trigon. Aktivování nevědomých sil, příliv energie z jádra (Země, Galaktického jádra), pra-základní energie. Proto se mohou silně zaktivovat instinkty… Zde velmi záleží, na jaké úrovni se člověk nachází, a jak má zvládnuté své pudy, sexualitu, agresivitu, touhy a moc. Lidé na živočišné úrovni mohou tyto aspekty prožívat v zahlcení svých negativních vlastností. Dotkneme se své nepoznané síly v sobě a božské síly, když je člověk nástrojem. Je to velmi silná pozice.

Boží vůle se projeví ve hmotě – prostoupení hmoty. Co se stane a jak, je naprosto nesmyslné popisovat, protože nelze z pozice „mravenečka na Zemi“ chtít obsáhnout božské plány a jejich projevení. Myslíme si, že něco víme, máme poznané, vědomé… je to tak „směšný“ kousek… naše mysl není schopna unést božské vědomí. Proto nemůžeme obsáhnout, pochopit, co se děje a proč… Proto člověku nezbývá nic jiného než být ve víře, důvěře a v odevzdání se životu.

Venuše v Blížencích v opozici se Saturnem ve Střelci se projeví ve starostech s láskou. Objeví se ochlazení ve vztazích, nespokojenost, nedostatek lásky a čas nepřeje k nakupování oblečení, nábytku a zkrášlování domova. Venuše v Blížencích je lehkomyslná, koketná a povrchní, na druhé straně Saturn ve Střelci požaduje pravdu, zralost a moudrost, a to je zde v rozporu. Saturn chce závazek, Venuše se chce bavit. Kvadratura Neptuna a Venuše symbolizuje zklamání, rozčarování a sklon ke zkaženosti. Udržte si v sobě laskavost, soucítění, milost a bezpodmínečnost. Na světě – v lidské přirozenosti (hmotě) v této době bude málo Lásky a ohleduplnosti.

Novoluní nastává v Beranu 18. 4. ve 21 hodin. Na sabiánském symbolu: Hudba sfér

Klíčová myšlenka: Sladění s kosmickým řádem – naslouchat vnitřnímu hlasu. Naslouchat Hlasu a nesnažit se ho pouťově personifikovat. Je to Hlas Celku, který pomůže uvědomit si, že člověk je jen malou, přesto významnou částečkou, protože každá nota ve vesmírném Akordu má své místo a význam.

S láskou Petra Nel

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 


 

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

LÉČIVÉ SÍLY KVĚTNICE A PORTY COELI - TIŠNOV - sobota 9. 5. 2015 10 - 15

Pojďte s námi na Květnici za živlovými bytostmi, jarem a ametysty