Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období 1. 4. – 6. 4. 2014

4. 4. 2014

Horoskop na období 1. 4. – 6. 4. 2014 

 

Chaos

 

Slunce v konjunkci s Uranem symbolizuje (působí do 9. 4.) rychlost, změnu, osvobození, nové vidění, zmatek a chaos. Vše je jinak. Nic nestíháte? Jste v souladu s hvězdami. Neharmonický aspekt k Jupiteru zveličuje rychlost změn a hlavně nespokojenost, že se na nic nedá spolehnout.

 

bangladesh_h1.jpg

Něco si naplánujete a ono se to během chvilky změní, protože přijdou okolnosti, které vše přeskládají. Objevuje se nervozita z toho, že člověk nemá nic ve své moci. Můžete si připadat jako lehounký závoj, se kterým si zahrává neuchopitelný a nekontrolovatelný vítr. Nikdy nevíte, kam vás to vlastně zanese, a jak to vůbec dopadne. Změny jsou tak rychlé, že si můžete přidat, že jste v nějakém vakuu, a než si vůbec uvědomíte, co se děje, situace je zase pryč. A vy překvapeně stojíte a díváte se, co kolem vás jen prosvištělo: To byl váš život!

 

Cítíte, že čas plyne tak rychle a vy jste jak zpomalený film, což vytváří určitý rozpor a napětí. V tomto týdnu jednoduše vybuchnete jako papiňák, protože nervozita, napětí a nesoustředěnost se dá až nahmatat.

 

Proč takový zmatek a chaos? Vše se rozbořilo, padlo. To, co fungovala dříve, už není a ten zbytek, o který jste se mohli opřít, to v tomto týdnu padne. Vše je jinak. Co s tím, jak dál? Nezbyde vám nic jiného, než hledat nové způsoby. Čím otevřenější, spontánnější, tím se projeví vaše přirozenost.

 

Je potřeba být pružný, rychlý, jasný a pravdivý. Tento čas vás vede k jasnému jednání, žádné komplikace ale přímost. Nějaké hry a předpojatosti? Vůbec ne, na to nezbývá čas. Jen tady a teď a reakce má být spontánní. V tento čas se dostáváte k podstatě věci. Dotýkáte se toho, kým jste. Každý je zodpovědný sám za sebe a svůj život. Tento čas nás vede k samostatnosti a spoléhání pouze na své kvality. Někdo mi může poradit, ale nikdo za mě nic neudělá. Chcete něco změnit? Tak je potřeba začít u sebe! A k tomu jsme celoplošně vedeni.

 

Pokud již máte toto objevené, radujte se! Zůstane vám dostatek energie k projevení své přirozenosti.

A můžete trénovat udržování vnitřního klidu v okolnostech chaosu.

 

Objevuje se nespavost a nepozornost. Opatrně na silnicích.

 

Příznivý aspekt mezi Saturnem a Merkurem symbolizuje schopnost držet se jen podstaty věci.

 

Opatrujte se.

 

S láskou Nel

 

www.astrologiepetranel.cz


UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.


 

CHCETE VNÉST ŘÁD A KLID DO SVÉHO ŽIVOTA?

POJEĎTE S NÁMI NA HEILIGERSTEIN 12.4.2014 V 9H Z BRNA:

https://personalnibiodynamika.estranky.cz/clanky/akce/heiliger-stein-12.4.2014---jednodenni-cesta-za-lecivymi-energiemi---9-00-18h-odjezd-brno--janackovo-divadlo-1500--.html

 

Náhledy fotografií ze složky Heiliger Stein u Retzu