Jdi na obsah Jdi na menu

AA Michael - Přicházející vlna světla a Lví brána 2013 –energie Nové Země – srpen 2013

8. 8. 2013

 

 

AA Michael - Přicházející vlna světla a Lví brána 2013 –energie Nové Země – srpen 2013

 

 

Archanděl Michael prostřednictvím Celie Fenn


Milovaná Rodina Světla,
přicházíme k vám v této inspirující a bouřlivé době na Planetě Zemi. Po posunu Brány 2012 se Země dále posouvá do Nových Vzorů a Způsobů Bytí. Pokolení Indigo se pohybuje vpřed, aby uskutečnili své poslání zbourat staré systémy a vytvářet prostor pro Nové! Je tu hluboká touha po Míru, Společenství a Svobodě, která se projevuje nyní na Zemi. Práce, která byla provedena v minulosti na Vysokých Úrovních pro vytvoření Míru a Harmonie se nyní začíná projevovat do fyzické formy jako změna na Zemi.

 

Toto období od Jarní Rovnodennosti v březnu 2013 až po Severní Léto bylo obdobím zmatku a převratu. Energie Indigo se vynořila v zemích jako Turecko a Brazílie, a ti, kteří vládnou stále zcela nechápou povahu protestů a výzev. Stále myslí a reagují trojdimenzionálním způsobem na výzvu, která přichází z jiné úrovně, od Mladých Dospělých, kterou jsou "napojení" na Pátou Dimenzi a Vzájemné Spojení. Jejich cíl je Společenství, Vláda lidu, Sdílení a Změna nenásilnými prostředky. Jak se pohybujete směrem ke Lví bráně 2013, příchozí Galaktické Energie zesilují proces změny a příliv nových světelných kódů pro nový planetární rok. Bude to jakoby se otevřely dveře příležitosti a změna ve vašem světě bude rychlá a dalekosáhlá.


Lví brána 2013
Mnozí se nás ptají, co je  Lví brána a proč je pojmenována po Lvovi? Nuže, odkazuje z části na fakt, že Slunce v tomto čase vstupuje do znamení Lva a tyto energie jsou začleněny do Země pod energií Lva, Kočičích energií Síria, které jsou urputné a hrdé a velmi "královské". "Brána" nebo "Hvězdná Brána" je období přibližně dvou týdnů, ve kterých se otevírá vír a na Zemi je přijata vlna prudkého světla z Galaktického Středu. Tato "vlna" obsahuje nové Světelné kódy pro vývoj Země pro následující rok / cyklus, a tak je to známé jako planetární nový rok.

Hvězdná soustava Síria vždy blízko spolupracovala s vývojem Země, pomáhala kde to bylo možné. Síriané pomáhali ve zřízení starověké egyptské civilizace, potom, co Atlantská trauma zničila všechny předešlé civilizace. Egyptská civilizace nesla "Hvězdnou Moudrost" a "Dějiny Stvoření" Elohim, které byly přeneseny na Zemi Sírianskými Strážci Moudrosti. Ve starověkém Egyptě byly Síriané prostředníky mezi Galaktickou Radou a Centrálním Sluncem a lidmi Země. Každý rok mezi 26. červencem a 12. srpnem je na Zemi směřována nová vlna Galaktického Světla z Centrálního Slunce a zvětšená Sluncem ve spojení s heliakálním východem Síria na Severu. Síriané by přijali tuto energii do pyramidového komplexu v Gize a pak vyslali Kódy do Pozemských mřížek, což umožňuje klidný a plynulý přenos Energií. Poté, co byla Hvězdná brána v Gize zavřená, vysílání na Zemi byla stále zprostředkována přes Sírius, ale nebyla přijata soudržně Zemí a tak byl vývoj Země zpomalený a na chvíli dokonce překroucený. Avšak v posledních deseti letech Země vzestupně do Páté Dimenze a "postupuje" do stavu plného člena Galaktické Rady, a nyní jsou přenosy Lví brány  přijímány přímo Zemí a Radou Starších, Radou strážců Země a šířeny prostřednictvím krystalickým mřížek Země. Tímto způsobem bude vývoj Nové Země následovat "pokyny" Světelných kódů, které jsou přijímány z Galaktické Rady a Velkého Centrálního Slunce.

Tento proces je pro vaši Zemi zcela nový a dokud Sírianští vyslanci světla stojí připraveni, aby pomohli, přenechávají řízení příchozí vlny Radám Země a Rodině Světla. Takže, Milovaná Rodina, to co cítíte teď je tato přicházející Vlna Světla jak se blíží ke Zemi a je začleněna do Vědomí Země.

Vlna Světla 26.července až 12. srpna
Milovaná Rodina Světla, tato přicházející vlna Světla účinně "přeuspořádá" planetární frekvence pro vyšší úrovně vědomí. Toto samozřejmě znamená,  že se stará trojdimenzionální "iluze" bude dále rozpadat a hroutit. Těm, kteří se stále drží třídimenzionálního vědomí se bude zdát jakoby zmatek propukal všude a začnou být ustrašení, naštvaní a zoufalí. Těm, kteří dokáží vidět a cítit vyšším vědomím se to bude jevit jakoby propuknul nový úsvit a že povstává nový způsob života, a jak je to samozřejmé.

Co můžeme očekávat v této době?

Myslíme si, že klíčové slovo bude "intenzita". Vše se bude zdát velmi intentívní až neskutečné. Vše, co ve vašich osobních životech ještě stále zůstává jako pozůstatek z vašeho starého trojdimenzionálního vědomí, bude muset být odstraněno a nahrazeno něčím ve vyšší vibraci. To může být náročné, jestliže jste emocionálně připoutaní ke starým energiím.Nicméně, pokud se prostě uvolníte a umožníte změny, je možné jich dosáhnout s nejmenším rozvratem a strádáním. Myšlenka je prostě důvěřovat procesu a umožnit cokoliv, co se musí stát.

Pro ty z vás, kteří jste aktivovali vaše světelná těla, bude jednoduchou záležitostí začlenit přicházející vlny světla do vašich světelných těl. Současně bude vaše fyzické tělo znovu procházet aktualizací DNA, aby se fyzická forma sladila s novými světelnými kódy pro další vývoj na Nové Zemi.

Tento příliv energie může znamenat, že mnozí z vás se budete cítit intenzívně tvůrčí a budete zaplaveni novými nápady. Pamatujte, nemusíte okamžitě jednat podle všech  a hned, prostě přijímejte proud hojnosti a světla v této nové vlně. Vyberte si, co se vám zdá nejlepší. Můžete se také cítit fyzicky energetizovaní - nabití a cítit touhu změnit vaši stravu a vzorce cvičení, abyste přenesli tělo do vyšší frekvence. Můžete také narazit na potíže se spánkem a pocit napětí  úzkosti. Nedělejte si starosti,to přejde,  jakmile se spojíte s příchozí světelnou vlnou.

Důležité dny v červenci / srpnu
Toto budou klíčové okamžiky v tomto procesu:

25.7. a 26.7. ... "Den mimo Čas" a "Nový Rok"
8. 8. ... 8/8 ... Vrcholný okamžik přenosů Hvězdné Brány / Víru
8.8.-12.8.  ... Vyvrcholení "brány" ....
19.8.-23.8. ... Úplněk * Lev (Slunce) / Vodnář (Měsíc) a sjednocení nových Slunečních / Lunárních kódů

Nový Člověk / Lidský Anděl, Předloha Světelného Těla Lidského Anděla a Aktivace pro přijetí přicházejících energií


Milovaní, jak vstoupíte do Zlaté Vlny Světla, je důležité, abyste si prostě pamatovali, že máte setrvat ve vašem středu - kterým je vaše srdce, a udržet světelné tělo zářivé a jasné. Pamatujte, že ve vašem multidimenzionálním stavu, je vaším "gravitačním středem" vaše srdce. Dýchejte ze srdce, dýchejte Světlo a Lásku z toho středu, kterým je vaše Posvátné Srdce.


Pak se nezapomeňte vždy uzemnit spojením do čakry Hvězdy Země pod vašima chodidly a potom do srdce Země ve středu Země, aby se vaše srdce synchronizovalo s tepem Země,  a pulzovat – tepat v harmonii s Kosmickým tepem Života.

Pak se také nezapomeňte spojit s vaší čakrou Hvězdy Duše, která je nad korunní čarou,  kde sídlí vaše Duše. Stáhněte tu energii přes korunní čakru a do srdce, tak aby zapálila Božskou Jiskru v Srdci. Vnímejte, jak vaše Duše a Duch splývají s Božskou jiskrou, aby vytvořily Božský Plamen Vaší Andělské Bytosti ve vašem Srdci.

Pak také prociťte, jak se otevírá vaše Sluneční čakra  - solar plexus a vstřebává a sjednocuje energie ze Slunce a rozvádí je ve vašem světelném těle. Také, Galaktická čakra umožní sjednocení vln světla z Galaktického středu do světelného těla a naplní světelné tělo zářivým světlem Božství.

Božská Energie a Vyzařování jsou začleněné a sdílené na světelných mřížkách Nové Země - ze srdce do srdce!

Vnímejte, jak zářivé Světlo prošlo kolem planety na mřížky Srdce od pracovníků Světla k bojovníkům Světla, k celé Rodině Světla, jak se Nová Země projevuje!

A víte, že nezáleží kde jste a co děláte - VY jste Maják Světla a Zářivý Svítící kanál pro příchozí Vlnu Světla.

© Celia Fenn
http://www.starchildglobal.com

Překlad: Sir @ http://ee.dunres.sk/

* Úplněk = úplněk. Úplněk v srpnu nastává 21.8. v 03:45 hod. SELČ a Srpnový NOV se odehraje 6.8. ve 23:51 SELČ - pozn. LM

 

 

Do češtiny pro www.cestakduze.webnode.cz přeložila Světluška. 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář