Jdi na obsah Jdi na menu

Cena

Akutní bolest hlavy hodina 600,- Kč

Práce se vztahy hodina 800,- Kč.

Vyčištění bytu od negativních energií v Brně a okolí do 30km  5000,- Kč, na vyžádání další dvě opakování následujících čištění ve stejné lokalitě po 2500,- Kč. Ve vzdálenějších lokalitách plus 1000,- Kč za hodinu cesty tam i zpět. V případě více blízkých lokalit se cestovné rozdělí - např. pokud se dohodnete s více zájemci. Trvání různé podle náročnosti, obvykle do 2hodin času.

Vyčištění obytného domu a přilehlého pozemku od negativních energií v Brně a okolí do 30 km 15 000,-Kč,součástí je práce s krystalickými minerály, na vyžádání další dvě opakování následujících čištění ve stejné lokalitě po 5000,-Kč.Ve vzdálenějších lokalitách plus 1000,-Kč za hodinu cesty nebo po dohodě v případě souběžné cesty stejným směrem. Trvání podle náročnosti, obvykle 2-3 hodiny.

Vyladění firmy, budov a pozemků podle rozlohy, počtu a velikosti použitých stabilizačních krystalů - na vyžádání individuálně, práce i v delším časovém úseku.

Nabíjení a programování krystalů jako depozit pozitivních vlastností, jako jsou radost, štěstí, milosrdenství, laskavost, čistota myšlení - závisí na velikosti krystalu, polovina z ceny krystalu v případě zakoupení od nás, minimálně 500,- Kč, cena za druhý a každý další kilogram hmotnosti krystalu 50,-Kč. Cena není za vloženou energii, ale za strávený čas, intenzitu soustředění a práci.

Reiki zasvěcení I. stupeň        1500,- Kč/os

Reiki zasvěcení II. stupeň       3000,- Kč/os

Reiki zasvěcení III. stupeň      6000,- Kč/os

Reiki zasvěcení IV. stupeň   12000,- Kč/os

 

 

Náhledy fotografií ze složky Křtiny - poutní kostel Jména Panny Marie

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář