Jdi na obsah Jdi na menu

ZASVĚCENÍ DO USUI REIKI I.STUPNĚ V SOBOTU 9.2.2013 JAKUBSKÉ 1 BRNO 13-18 h

9. 2. 2013

PRO VŠECHNY ZÁJEMCE O INTENZIVNÍ PRÁCI SE SVOU VNITŘNÍ ENERGIÍ,O VYLÉČENÍ A SAMOVYLÉČENÍ POŘÁDÁME V SOBOTU 9.2.2013 OD 13 DO 18H SEMINÁŘ SE ZASVĚCENÍM DO USUI REIKI.

 

 Usui Reiki systém přírodní harmonizace je křesťanským knězem znovuobjevený systém práce s proudy vnitřního světla,životodárné energie lásky.Zasvěcením získáte chráněný přístup k energiím svého srdce,aktivují se energetické výstupy na dlaních obou rukou a múžete jednoduše ovládat,při dodržení pravidel,v prvním stupni své hlevní energie,spouštět a zastavovat sdílené proudění energie z Vašeho srdce a předávat je vyzařováním rukou sobě i druhým.Tento stupeň dostačuje na naprostou většinu situací,s nimiž se v životě setkáte a cena za čas a zasvěcení je 1500,-Kč.

Umožňujeme u nás absolventům minimálně I.stupně zúčastnit se opakovaně zasvěcení příslušného stupně zdarma.Tedy pokud máte I.stupeň,můžete zopakovat zasvěcení do I.stupně,máte-li II.,můžete na I.nebo II. zdarma, atd. Nerozlišujeme přitom,u koho jste zasvěcení dostali.Důvodem není to,že by zasvěcení bylo zintenzivněno,ale je to příležitost vejít znovu do vysokých energií zasvěcení a to je dobrý a povznášející pocit.Zasvěcení je trvalé,na celý život,nezáleží na tom,jestli Reiki používáte či nikoli.Až ji budete potřebovat a vzpomenete si,systém bude, při dodržení pravidel, fungovat.Zasvěcení se dá rovněž odejmout.Dá se rovněž ztratit, pokud hrubě porušujete  spojení se svým srdcem a nechováte se v souladu se sebou samým-v tom případě si přístup ale uzavřete sami.Reiki zůstává,je tu stále,jen my se odpojujeme.

Po absolvování I.stupně a jeho praktickém používání a intenzivním zažití může po určité době následovat,pokud budete chtít a budete zralí pro přijetí,stupeň Usui Reiki II. Cena za čas a zasvěcení je 3000,-Kč.Tímto zasvěcením se zjednodušeně zvýší průtok láskyplné Reiki dlaněmi i celým systémem těla,aktivují se na vyšším stupni další energetické body a je umožněna práce na dálku a v čase.Je pro jedince.kteří se rozhodli používat systémy denně a trvale a tyto schopnosti chtějí rozvinout dále.I.stupeň se dá samozřejmě používat nadále a pro určité případy je vhodnější,pro některé je výhodnější stupeň II.

Reiki systém neumožňuje manipulaci s energiemi ve prospěch vysílajícího k jeho obohacení nebo ovládání druhých!  

Reiki je božská láska,která je nesobecká,nezávislá na všem a neproteče,pokud by motiv k použití nebyl čistý a neshodoval se s charakterem Reiki energie.Vibrace Reiki  spadá do působnosti světla Rafaelova,který odpovídá za léčení,paprsek je smaragdový až modrý.

Samu podstatu této lásky nelze zneužít,člověk se v tom případě od ní odpojí.


Pro úspěšné adepty II.stupně,kteří se rozhodli otevřít se tímto systémem dále a vstoupit hlouběji do světa řízení vnitřních sil , používají jej trvale a intenzivně v každém dni, chtějí zůročit své rostoucí zkušenosti a mistrovsky zvládnout své energie,slouží stupeň Usui Reiki III.,Reiki mistr.

Stupeň mistrovský umožní další zintenzivnění a zjemnění toku energií na všech úrovních,vyšší pochopení přírodních zákonů naší i sousedních úrovní,vyšší citlivost a rovněž vyšší odpovědnost za své tvoření,za své myšlenky a představy.Hmotné ocenění je 6000,-Kč za čas a zasvěcení.Pro člověka se stává Reiki životní cestou.

reiki_.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Stupeň IV.je udělen zralým jedincům pro vedení druhých po víceleté úspěšné praxi mistrovského zvládnutí vnitřních sil,jeho vnější ocenění je 12000,-Kč a stejně jako ostatní podléhá výběru zasvěcujícího mistra. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář