Jdi na obsah Jdi na menu

SNÍŽENÁ FUNKCE ŠTÍTNÉ ŽLÁZY A VNITŘNÍ ŘEŠENÍ PO 11.2. 16-17,30 JAKUBKÉ 1

11. 2. 2013

 Zveme všechny,kdo pojídají Letrox,Euthyrox a další hormony štítné žlázy jako substituční léčbu jejich nízké produkce v organismu.

Problém je mezi lidmi velmi rozšířený,často mezi ženami  a týká se našeho vnitřního i vnějšího zrání zrání,naší ochoty se měnit.

Štítná žláza syntetizuje na fyziologicko-biochemické rovině růstové hormony.Bojujeme proti větrným mlýnům,tříštíme se v tisíci činnostech,ale pod vlivem různých strachů ze zranění neprožíváme do hloubky náš život,kloužeme po imaginárních rovinách nad ním a necítíme ani jeho sílu,ani nás nedrtí tíže,ale necítíme ani jeho sladkost,vzdáváme se svého růstu.Jak ven z tohoto stavu,na nějž tělo upozorňuje únavností,nedostatkem energie a unylostí?Jaké je dlouhodobé řešení,které vede k opuštění vnějších léčiv a k nápravě přirozeného stavu?


Přednáška v prostoru na Jakubském 1 v centru Brna v pondělí 11.2.2013 od 16 do 17,30 Vám napoví řešení,které lze samozřejmě specifikovat v individuálně dohodnuté terapii,která Vám pomůže změnit Vaše nastavení.

Těšíme se na Vás i v dalších přednáškách  na jiná témata,týkající se systémových nemocí a obtížně řešitelných stavů těla i mysli.Lektor je farmaceut.

220px-illu08_thyroid.jpg

V případě,že se rozhodnete přijít,prosím o kontakt předem sms nebo tel. na 728216735,prostorové důvody,děkuji.M,Ronge

Obrázek je ilustrativní-stažen z Wikipedie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář