Jdi na obsah Jdi na menu

SETKÁNÍ S MEDITACÍ NA STRÁNSKÉ SKÁLE V BRNĚ V ÚTERÝ 24.9.2013 OD 17 DO 18H

24. 9. 2013

 Zveme Vás na hodinovou kruhovou meditaci na Stránské skále v Brně, propojíme se v prvé řadě se Zemí a pomůžeme propojení lidského a planetárního srdce ve vyvážení polarit.

 

img_8334-bc.jpg

Akce je určena všem, kteří chtějí pomoci vyčistit a zintenzivnit pro každého z nás důležitého spojení člověka s naší planetou a kteří toto propojení potřebují posílit. Tedy je vhodná rovněž pro lidi s oslabenými vnitřními orgány v břiše a pánvi, vedlejším jevem bude rovněž výrazné posílení a čištění těla.

Po Lví energetické bráně s kulminací 8.8.2013  je to jeden z dalších vhodných dnů, 24.9. je pod vládou zemního znamení.

Místo samo se nacházi vpravo od vrcholového trianglu na zatravněné plošině.

K meditaci nic kromě sebe nepotřebujete, bude už chladnější září, vezměte si něco přiměřeného na sebe a něco na čem budete sedět nebo ležet, deku nebo karimatku, chcete-li si nabít pro sebe- trochu ovoce nebo zeleniny nebo váš oblíbený kamínek a vhodná je lahev vody na pití.

Přístupy jsou možné z několika stran,lze autem přes Bělohorskou ulici, zahnout směrem k ulici Podstránské, ale přejet odbočku a až na další odbočit do svahu vlevo.

Pro pěší: Dobrý přístup je od Hlavního nádraží tramvají číslo 8 směr Líšeň, vystoupit na zastávce Bělohorská, z ní sejdete dolů na ulici Bělohorská a dáte se doleva, přejdete po přechodu světelnou křižovatku(silnice je zde ve čtyřech pruzích) a po asi 500m chůze rovně po chodníku po levé straně silnice plynule přejdete na silničku vedoucí vedle posledních domů a dáte se po ní rovně nahoru-jdete po úzké silničce pod spodními zahradami a pozemky pod Stránskou skálou, posléze se zahne doleva paralelně s dálnicí..Minete odbočku na ulici Podstránská, která se bude odpojovat vlevo a teprve na další odbočce se dáte doleva přímo do svahu k vrcholu Stránské skály, místo pro naši meditaci je 100m podél hrany skály vlevo od trianglu(tyčí na vrcholu).

Na cestu pěšky si vyhraďte půl hodiny až hodinu, podle rychlosti své chůze, tak abychom se sešli 10-15min před 17h již na místě na Stránské skále.

Můžete napsat předem na kontakt: Martin Ronge , sms/tel. 728216735, mail martin.ronge@seznam.cz

Mapa

Jste srdečně vítáni!

Ten, kdo se nebude moci dostavit a chce se přesto zúčastnit, ať si sedne v uvedenou dobu v klidu se vzpřímenou páteří a soustředí se do srdce s představou účasti na této meditaci a s láskou k Zemi-její parametry budou nastaveny tak, aby byl propojen-bude s námi,včetně léčebných efektů.

 

img_7344.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Brno Slatina - Stránská skála

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martin Ronge - Ať to bylo čím to bylo

24. 9. 2013 23:19

přestože počasí celý den vypadalo na déšť, v průběhu meditace vysvitlo slunko a vytrvalo i po skončení, krásný západ.