Jdi na obsah Jdi na menu

REIKI I. STUPEŇ ÚSTÍ NAD LABEM 8.11.2023 17H

1. 11. 2023

REIKI I. STUPEŇ ÚSTÍ NAD LABEM 8.11.2023 17-20 MISTR USUI REIKI SYSTÉMU PŘÍRODNÍ HARMONIZACE M.RONGE

 

reiki--1-.png

USUI REIKI je základní původní sestava zasvěcení do energií přes symboly, která vychází přímo od iniciátora systému USUI Mikao Usuiho. Její původ je v Japonsku, ale je to jen poslední projevení prastarého systému řízení vnitřních energií, který se traduje od pradávna a byl na Zemi umístěn jako součást návratu k božské přirozenosti. Umožňuje otevřít více duchovní srdce, aktivovat ruce a ve vyšších stupních i celé tělo a vnímání energií řízeně a postupně, bezpečným způsobem.

 

Zasvěcení zde provádí osobně mistr Usui Reiki mgr. Martin Ronge, který s Reiki pracuje desítky let a zasvěcuje do všech stupňů, včetně zasvěcení 4. stupně - zasvěcení dalších mistrů. 

Tento termín zasvěcení do USUI REIKI I proběhne ve středu 8. 11. 2023 od 17h do 20h v Ústí nad Labem, přihlášení na telefonu 728 216 735 mgr. Martin Ronge, do SMS jméno příjmení email a telefon + současná platba 1990 Kč na účet 641115/5500 Raiffeisen Bank, Variabilní symbol 81123, do poznámky k platbě telefon bez předčíslí.

K platbě můžete použít QR kód v příloze. Stačí ve vašem internetovém bankovnictví zvolit platbu QR kódem, načíst, doplnit poznámku a odeslat.

Obdržíte tištěný manuál k I. stupni, s sebou vezměte tužku, barevné pastelky a bílý papír 10 listů nebo blok A4, karimatku nebo polštář na sezení. Certifikát o absolvování obdržíte do týdne.

Počítejte s klidem po celou následující noc, nedívejte se ten den a nejlépe i dalších několik dní na televizi, nehrajte počítačové hry, nekuřte nebo omezte kouření, přijímejte vyšší množství vody, nepijte alkohol v následujících dnech, všímejte si, co se ve vás změnilo, zapište si to. A používejte iniciovaný systém reiki v praxi, abyste využili co nejvíce potenciál zasvěcení pro sebe. Pracujte se zasvěcovacími symboly ( a současně nezaplavujte své okolí reiki bez vyžádání) a po působení ukončete své relace.

 Je to významný krok ve vašem životě.

 

reiki.png

image0--1-.jpeg

reiki-symboly1.jpg

martin-martinek-emma--2-.jpg

 

 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY 

FOTOGALERIE

ZELENÉ ZDRAVÍ

 

Personální biodynamika ...

 

... průvodce Vaší transformací 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Grand Canaria 2010 - 2011