Jdi na obsah Jdi na menu

REIKI BRNO - CENTRUM sobota 12. 12. 2015 9 - 14 h - JAKUBSKÉ NÁMĚSTÍ 1

12. 12. 2015

 

Zveme všechny zájemce na 

USUI REIKI PŘÍRODNÍ HARMONIZACE TĚLA - 

ZASVĚCENÍ A PRAKTICKÉ UVEDENÍ DO SYSTÉMU

 

- SO 12. 12. 2015   9 - 14h  Brno  Jakubské náměstí 1

 

 

 

voda-vystavena-pusobeni-vibrace-slova-reiki.jpg

Na úvodní fotografii je krystal vody vystavené vibraci slova REIKI. Je nádherný.  

 

 


Chcete se začít starat se o zdraví sami? I tam, kde je příčina nejasná a nemůžete ji uchopit? Kde selhávají běžné prostředky? Absolvujte vstup do systému Reiki přírodní harmonizace a rozviňte své schopnosti. Při vhodném přístupu (protože ve všem záleží, co se svým potenciálem uděláte, jak jej použijete) Vám otevře cestu k sobě na bezpečné úrovni, řízeně, s kontrolou. Reiki je zaměřena na zdraví, uzdravení živých organismů - člověka, zvířete, rostliny, krystalu. 

Reiki je název pro přírodní systém energetické harmonizace organismu z vnitřních úrovní, který je dlouhodobě součastí Země. V moderní době je znovuobjeven japonským duchovním Mikao Usuim a je pro své přednosti v současnosti rozšířen v každé zemi na světě.



 

V Brně probíhá v sobotu 12. 12. 2015 od 9 do 14 h 

ZASVĚCENÍ DO KLASICKÉ LINIE USUI REIKI

v zastoupení mistrem reiki Martinem Ronge.

Přihlášení se jménem prosíme s předstihem

na telefonu 728 216 735,

martin.ronge@seznam.cz
 

 

 

 

reiki-bricho.jpg

 

 


 

 


 

 

 

Podle počtu a zaměření zájemců je možné zasvěcení až ve čtyřech stupních, vždy s příslušným časovým odstupem nutným pro zažití a stabilizaci dosažené úrovně ovládnutí. Již první stupeň zvládnutí Usuiho Reiki systému může pozitivně změnit Váš život, je to dobrý nástroj pro obnovení průtoku jemné energie v těle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Životní energii lze předávat lidem, ale samozřejmě i zvířatům a rostlinám, lze harmonizovat stravu a nápoje, použití je velmi široké.

 

 

 

 

 

 packa-v-dlani-reiki.jpg

 

 

V prvním stupni se naučíte a jste cíleně otevřeni fyzickému předávání jemné síly především přikládáním rukou. Je možno harmonizovat sebe sama nebo s jeho souhlasem i druhého člověka a může prospět v naprosté většině životních situací, je nejrozšířenější. Průběh je příjemný a klidný.

 

 

 

 


 

Ve druhém stupni se průtok životní síly dále zvyšuje a je možno s příslušným zasvěcením působit na dálku a v čase. Třetí stupeň je odrazem mistrovského zvládnutí obou předchozích úrovní, dále zvyšuje sílu, jemnost a rozsah působení. Čtvrtý stupeň je vyhrazen pro velmi zkušené a dlouhodobě praktikující a zahrnuje rovněž předávání systému dalším lidem, je vázán na vnitřní dosaženou úroveň.

 

 

 

 

 

Stejně jako ve všech oborech lidské činnosti není jedno, kdo vás zasvěcuje. Semináře -  čas a zprostředkované soustředění jsou placeny - více zde: 

 

 

 

 

 

 Zasvěcení probíhají na Jakubské náměstí 1, Brno, 1. patro,

přihlášení na 728 216 735, martin.ronge@seznam.cz

 

Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát k příslušnému stupni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

 

 

 

Více o Reiki

 

 

 

reiki-def.jpg

 

 

 

  

  Jste vítáni s každou potíží, jež vás trápí

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?