Jdi na obsah Jdi na menu

MIGRÉNA A VNITŘNÍ ŘEŠENÍ JEJÍ PŘÍČINY ÚTERÝ 26.2.2013 15-17H JAKUBSKÉ 1 BRNO 300,-

26. 2. 2013

 Poněkolikáté se dotkneme tematu migrén  a jeho vnitřního motoru-útěku před odpovědností a sexuality...Můžete namítnout,že to není Váš problém,vy přece máte upřímnou snahu řešit takovou obrovskou bolest!Pravda je,že migréna je ve většině případů stabilizovaná ve formě nevedomého psychického programu,který se spouští různými podněty.

Jak narušit tento průběh?Odpovíme.

Chcete se jí vůbec zbavit?Odpovězte sami a bude-li odpověď kladná,přijďte,poslechněte si a můžete se rozhodnout,zda jít individuálně po příčinách a zrušit je,nebo si ponechat současný stav.Rozhodnutí je ,jako vždy,na člověku samém.

Jsou  manažeři,jejichž lékařka jim soukromě sdělí,že jí samotné na migrénu nejlépe zabírá analgetikum zapité alkoholem,a co už s tím dělat,když ani specialistka...Nemylte se,nechci snižovat lékařství,má své nezastupitelné místo,ale tento případ je z praxe.

Někdy je bolest taková,že ani odborník nenajde východisko a trpně se jí odevzdá,začne s ní koexistovat a postupně si zvykne.Trpěl jsem migrénou v dospívání,mám osobní zkušenost.Ovlivnit jde,někdy obtížněji,ale jde.

Informace o naplněnosti semináře otestujte předem na 728216735 Martin Ronge-lektor,lékárník.

Jakubské náměstí 1,Brno-centrum  26.2.2013 15-17 cena za os 300,-

Těším se na Vás!

bangladesh_h1.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář