Jdi na obsah Jdi na menu

Mgr.Martin Ronge: Léčivé energie na Zlínsku, v ČR i ve světě - prožitková přednáška s promítáním

25. 11. 2014

 

 

Zveme Vás v úterý 25.11.2014 od 17 hodin do centra ARKÁNA na prožitkovou přednášku

mgr. Martina Rongeho          LÉČIVÉ ENERGIE NA ZLÍNSKU 

 

Seznámíme se blíže s potenciálem některých významných silových míst v okolí Zlína i jinde, jako je např. Provodov, Štípa, Chladná studna u Vizovic, Velehrad, Chřiby a další, povíme si o možnostech, jak s místy pracovat, jakým způsobem do hloubky využít vnitřní bohatství, které ve svém kraji máme a další zajímavosti, které se nedočtete. Proč jsou tu kostely? Co jsou energetické sítě? Ley lines Zlínska? Jak se sebou pracovat, abyste ještě více rozvinuli vnímání? Proč je přednáška prožitková?

Součástí je energetické přeladění na vyšší hladinu, má ozdravný efekt, nemusíte dělat nic, jen přijít a sledovat přednášku a pocity. Budeme promítat fotografie míst a podávat informace k nim a vy se budete současně energeticky dobíjet. K jednotlivým tématům můžete na konci položit otázky, zodpovíme. Sdělíme svůj názor na cokoli, co vás bude zajímat.

Přednáší: 

Mgr.Martin Ronge, nar. 1964, profesí farmaceut, od dospívání joga, prošel dlouhodobým sportovním obdobím (bojové sporty, horolezectví, kanoistika, paragliding, potápění, jachting), přes východní filozofie našel cestu ke křesťanství a ostatním směrům, prošel zkušeností klinické smrti, podruhé ženatý. Kromě práce ve farmacii (studie trhu, prognostika vývoje, lékárenství, semináře - manažerské techniky) se věnuje rovněž individuálním i skupinovým terapeutickým technikám, práci s vnitřní energií (vztahové terapie, harmonizace těl a odstraňováním blokád, také kleteb, práce s energiemi rodu), přednáškám a seminářům s tematikou osobního rozvoje. V průběhu práce na sobě vyvinul metodu diagnostiky a harmonizace organismu a nazval Personální biodynamikou, je používána v terapeutických vstupech.

Praktické informace:

Rozsah přednášky je 2- 2,5 h, Centrum Arkána se nachází ve Zlíně na nám. T.G.Masaryka čp. 1281 (budova MSI - 4. budova nad kongresovým centrem):

Mapa

 

Vstupné je 300,-Kč, přihlášky na telefonu 728 216 735 nebo martin.ronge@seznam.cz.

Rezervace je možná  přihlášením a zaplacením částky předem

na účet 670100-2209554097/6210 mBank.cz,

při přihlášení a platbě do 10.11. sleva na 250,-Kč.  

Do kolonky poznámka vyplňte prosím mail a slovo ARKÁNA, děkujeme.

Rezervace je nevratná. 

 

img_2219.jpg

 

 provodov--1-.jpg

kazatelna-chriby.jpg

velehrad.jpg

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Provodov - poutní kostel