Jdi na obsah Jdi na menu

M.RONGE: PARTNERSKÉ KRIZE - DIAGNOSTIKA A ŘEŠENÍ - BRNO, SOBOTA 22.11.2014 9 - 16

22. 11. 2014

  vztah-bez-lasky---dvojice-s-nozem.jpg

Vztahovými  terapiemi nejen v partnerském soužití se zabýváme dlouhodobě, hledáme a nacházíme kořeny potíží, příčiny, pro jejich korekci používáme vlastní úpravy energetických technik, vyzkoušených na sobě. Dokážeme zobrazit momentální vnitřní stav energií člověka, přeje-li si to a svolí k tomu a rovněž je se svolením korigovat. Nevstupujeme do myšlenek, ctíme svobodnou vůli člověka.

Jsou období v životě, v nichž se sebou ani s druhými nedokážeme vyjít uspokojivě. Vedou nás do nitra, když všechno vnější zklamává. Poté je třeba se vrátit a pokračovat v běžném životě.

Pořádáme semináře pro ženy i speciálně pro muže, i partnerské semináře. Do hloubky jsme zpracovali mužskou i ženskou polaritu, i jejich smíření. Používáme vysoké energie na úrovni polarit, lze ovlivnit většinu procesů, ať jsou to vztahy partnerské nebo firemní nebo jiné.

Naučte se řízeně používat své tělo a mysl, odstraňujte postupně ze vztahů manipulaci, aby s vámi nebylo manipulováno, vycházejte lépe se sebou i s druhými. Učme se vnímat hlouběji. V životě se nám má dařit lépe, máme žít šťastněji a lehčeji.

V myšlenkách, sklonech, pocitech si uvědomujeme příčiny potíží, pro každého osobitě - pomůžeme vám se soustředit tam, kde vaše schopnosti opakovaně selhávají. Na některé věci v životě se nedokážeme jasně podívat a vyhýbáme se jim. Nabízíme nezaujaté zrcadlo vztahů s pomocí při soustředění se na váš problém - pomůžeme s řešením.

Tento seminář je aplikací stejných energií, které používáme v individuálních terapiích, má proti nim výhodu delšího časového průběhu, tedy i stabilizace dosažené úrovně.

Individuální terapie naopak cílí přesně na problémová místa, jsou osobnější, mají výhodu pro ty, kteří nechtějí své problémy ventilovat zpočátku navenek nebo je pro ně důležitý intenzivní posun v krátkém časovém intervalu jedno nebo dvouhodinové terapie. Pro lidi, kteří potřebují krátkodobě dobít organismus energií, nabízíme ve vybrané dny většinou v době od 10h do 15h dvacetiminutové dobíjení přes ruce za 100,-Kč/os, lze dobíjet i jednotlivce i skupiny lidí, nepotřebujete mít zkušenosti s meditací, můžete mlčet, stačí domluvit se na termín a přijít. V těchto 20 minutách můžete rovněž ucítit, zda s námi chcete pracovat dále. 

Kdo k nám chodí?  Všechny věkové skupiny, manželé, podnikatelé, zaměstnanci státních služeb, manažeři, reprezentanti prodejních firem, důchodci, mladí lidé, občas rodiče s dětmi. Můžeme pracovat s dětmi s ADHD a různými poruchami. Přístup se velmi liší, dá se říci, že ani jedna akce není stejná. Plasticky pracujeme s různými úrovněmi lidí, kteří přijdou - a je to zajímavé pro obě strany. Dovíte se věci, které nebývají publikované a pocházejí z vlastní zkušenosti.

 

Technické podrobnosti:

Přihlášky předem na telefonu 728 216 735 nebo martin.ronge@seznam.cz. Cena semináře 1000,-Kč na účet 670100-2209554097/6210, do 15.11. sleva 200,-Kč. Složením částky a přihláškou s vámi začínám pracovat ještě před seminářem, v němž proběhne finální přeladění. Čím dříve, tím lépe. Celý proces doznívá jeden až dva týdny po ukončení, změna je hluboká a trvalá. Další seminář proběhne v úterý 2.12.2014 od 9 do 16h, nemusíte být účastníky předchozích, můžete pokračovat. Pro účastníky alespoň tří placených akcí Personální biodynamiky nebo předchozího semináře platí další sleva 100,-Kč.

Lektor: mgr.Martin Ronge, 50 let, profesí lékárník, s přesahem do řízení procesů, mimo jiné také vnitřních energií. Prostor na Jakubském náměstí 1 v bezprostřední blízkosti sv. Jakuba většího používáme již několik let, je dobře a čistě uzpůsoben k práci tohoto druhu.

 

Náhledy fotografií ze složky Provodov - poutní kostel