Jdi na obsah Jdi na menu

M.RONGE: OSTRAVSKO LÉČIVÉ - energie míst u nás i ve světě, a jak ji využít Satori Ostrava 24.1.2015 13-17

24. 1. 2015

 

 

ostrava.jpg

 

 Zveme do budící se Ostravy 24.1.2015 od 13h na sobotní

odpolední prožitkový seminář Martina Rongeho s názvem

 

OSTRAVSKO LÉČIVÉ 

  energie míst u nás i ve světě

 

 Připadá Vám zvláštní spojení LÉČIVÁ OSTRAVA?

Ostravsko je silně ekologicky, fyzicky i astrálně zatíženo, ale jako v každém místě zde jsou rovněž pozitivní energie, které zajišťují stabilitu a vývoj. Je v možnostech člověka si zvolit propojení určitého druhu. Můžete žít v zátěži a přesto zůstat zdraví. Neznamená to současně rezignovat na požadavky co nejrychlejší změny životního prostředí k lepšímu. Odpovíme si rovněž na otázky typu: Proč jsem se narodil(a) a žiji v Ostravě? Jaké potíže, typ problémů, mi umožňuje toto místo přednostně řešit?

 

Promítneme si ve fotografiích silová a léčivá místa Ostravy, Beskyd a okolí i některá místa v zahraničí, na příkladech vejdeme do utváření energetických sítí, podíváme se na geometrii spojení silových míst a propojíme se s některými vzdálenými body, aby bylo zřejmé, co je možné, pokud na svém vnímání člověk pracuje. 

 

Součástí semináře, jehož cílem je i vnitřní rozvoj, je energetické přeladění na vyšší hladiny a bezpečné ukotvení v našem běžném světě. Seminář má ozdravný efekt, zharmonizujete své tělo a budeme pracovat na odstranění vnitřních blokád. Dozvíte se nepublikované věci v souvislostech. Je to praktický seminář, uleví se Vám, najdete odpovědi.

 

nekonecny-uzel-stesti-a-pravdy.gif

Lektor: 

Mgr.Martin Ronge, nar. 1964, profesí farmaceut, od dospívání joga, prošel dlouhodobým sportovním obdobím (bojové sporty, horolezectví, kanoistika, paragliding, potápění, jachting), přes východní filozofie ke křesťanství a ostatním směrům, zkušenost klinické smrti, podruhé ženatý. Kromě práce ve farmacii (studie trhu, prognostika vývoje, lékárenství, semináře - manažerské techniky) se věnuje rovněž individuálním i skupinovým terapeutickým technikám, práci s vnitřní energií (vztahové terapie, harmonizace těl a odstraňováním blokád, také kleteb, práce s energiemi rodu), přednáškám a seminářům s tematikou osobního rozvoje. V průběhu práce na sobě vyvinul metodu diagnostiky a harmonizace organismu a nazval Personální biodynamikou, je používána v terapeutických vstupech.

 

nekonecny-uzel-stesti-a-pravdy.gif

Praktické informace:

Kde:   Satori yoga studio - Slévárenská 17, Ostrava - Mariánské Hory 

Seminář stojí 450,-Kč, přihlášky předem na 728 216 735 nebo martin.ronge@seznam.cz.

Rezervujte včas, je omezený počet míst. 

 

 

 

Těšíme se na Vás

 

img_4647-a.jpg 

poutni-chram-pm-ve-frydku-4386.jpg

Poutní chrám Panny Marie ve Frýdku

skalka.jpg

Beskydy ze vzduchu - Ondřejník  Skalka, v pozadí  část Velké Stolové, Smrk, Lysá hora

senov-4293.jpg

Kostel Prozřetelnosti Boží Šenov

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY