Jdi na obsah Jdi na menu

M. RONGE: USUI REIKI systém přírodní harmonizace 22. 8. 2015 11-16 BRNO

22. 8. 2015

 

 

BRNO - USUI REIKI - SO 22. 8. 2015 11 - 16h Jakubské náměstí 1

 

 

reiki-hlava-osetreni.jpg

Reiki je název pro přírodní systém energetické harmonizace organismu z vnitřních úrovní, který je dlouhodobě součastí Země. V moderní době je znovuobjeven japonským duchovním Mikao Usuim a je pro své přednosti v současnosti rozšířen v každé zemi na světě.


 

reiki-polohy-samoleceni.jpg

 

Polohy přikládání rukou sama sobě 

 

V Brně probíhá v sobotu 22. 8. 2015 od 11 do 16 h

zasvěcení do klasické linie USUI REIKI

v zastoupení mistrem reiki Martinem Ronge.

 

Podle počtu a zaměření zájemců je možné zasvěcení až ve čtyřech stupních, vždy s příslušným časovým odstupem nutným pro zažití a stabilizaci dosažené úrovně ovládnutí. Již první stupeň zvládnutí Usuiho Reiki systému může pozitivně změnit Váš život, je to dobrý nástroj pro obnovení průtoku jemné energie v těle.

V prvním stupni se naučíte a jste cíleně otevřeni fyzickému předávání jemné síly především přikládáním rukou. Je možno harmonizovat sebe sama nebo s jeho souhlasem i druhého člověka a může prospět v naprosté většině životních situací, je nejrozšířenější. Průběh je příjemný a klidný.

Ve druhém stupni se průtok životní síly dále zvyšuje a je možno s příslušným zasvěcením působit na dálku a v čase. Třetí stupeň je odrazem mistrovského zvládnutí obou předchozích úrovní, dále zvyšuje sílu, jemnost a rozsah působení. Čtvrtý stupeň je vyhrazen pro velmi zkušené a dlouhodobě praktikující a zahrnuje rovněž předávání systému dalším lidem, je vázán na vnitřní dosaženou úroveň.

Stejně jako ve všech oborech lidské činnosti není jedno, kdo vás zasvěcuje. Semináře -  čas a zprostředkované soustředění jsou placeny - více zde: 

.

 

 

Zasvěcení probíhají povětšinou naJakubské náměstí 1, Brno, 1. patro, přihlášení na 728 216 735, martin.ronge@seznam.cz.

Po úspěšném absolvování obdržíte certifikát k příslušnému stupni. 

 

reiki-mezi-dlanemi.jpg

 

AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

 

Více o Reiki

 

 

reiki-def.jpg

 

 

 

  Jste vítáni s každou potíží, jež vás trápí

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Mandaly