Jdi na obsah Jdi na menu

Horoskop na období od 5.8.2013 do 11.8.2013

7. 8. 2013

 
Horoskop


Horoskop na období od 5.8.2013 do 11.8.2013


Člověk roste jen tím, že dojde na konec něčeho a začne něco jiného.

Dveře

 

Dveře

Slunce, které se dostalo do harmonického aspektu s Uranem, přináší rozšířené vědomí, zesílenou intuici, novou inspirací a tím následně nalezení řešení. Tento aspekt trvá do konce týdne (11.8.). Objevují se nečekané nabídky, možnosti, otevírají se nové cesty, které vám otevřou nové obzory a poznání. Pokud stále budete trvat na tom stejném, jste v ustrnutí. Život je plynutí, vývoj, tok. Když zastavíte nebo uvíznete u „uzavřených dveří“, promarníte příležitost nastoupit na novou úroveň své cesty, zastavíte přirozený vývoj svého života. Uran „požaduje“ vývoj, postup vpřed.

Andělský posel Uriel přináší možnost s ním roztáhnout křídla a prožít si Vodnářskou energii nadhledu, prožitek svobody díky pochopení širších souvislostí. A to se vám podaří tehdy, když opustíte své malé já. Projít otevřenými možnosti, kterou vás vedou k vývoji.

Konfigurace Velkého draka má na vrcholu Pluta, planetu transformace a přerodu. Nech zemřít staré, aby se mohlo zrodit nové. Opusťte vše, co někde uvízlo.

Uran v kvadratuře s Jupiterem symbolizuje neochotu se vzdát něčeho ze své osobní svobody v zájmu růstu s druhými. Vzdor je nejčastějším projevem této kvadratury, kdy se zastaví tok energie. Tím, když zastavíte vývoj, bude vám způsobeno, že nastanou nečekané události, které vás „uvrhnou“ do situací, které vás dostanou k potřebnému rozhýbání růstu, byť ne podle vašich představ. Vývoj bude dosažen ať chcete nebo nechcete: buď pozitivními příležitostmi, když jste otevření a nebo bolestivými, když odmítáte či jste ve vzdoru pohnout z místa.

Ideální doba k tvorbě nových projektů, a když budete otevření a v důvěře, přijdou k vám lidé, které budete potřebovat ke své spolupráci. Ten, kdo je ve vzdoru, ve skutečnosti nevěří Životu a především je v pýše.

Jupiter v harmonickém aspektu na Dračí hlavu ve Štíru symbolizuje, že je cesta otevírána, podporována, a pokud máte odvahu vstoupit do proměny, nebe se spojí, aby vám bylo pomoženo.
Vyšlete světelné signály, zapalte v sobě své lampy, aby poslové světla mohli k vám přijít vás podpořit. Neviditelný svět si nevšímá temnoty nebo mdlých tvorů. Chcete-li upoutat jejich pozornost, musíte rozsvítit své lampy.

6.8. nastává novoluní ve Lvu na sabiánském symbolu: „Průvod s okázalými alegorickými vozy se sune ulicí plnou jásajících lidí.“ Svobodné projevení své tvořivé síly, kdy mohou svou spontánností strhnout i ostatní.

Novoluní je v neutrálním aspektu na Chirona, tím pádem záleží na vás, jestli aspekt využijete pozitivně nebo negativně. Chiron je vnitřní léčitel, duchovní průvodce, který léčí skrze pochopení příčiny bolesti, zranění, nemoci. Uvede člověka do stavu uvědomění, kde leží kořen jeho bolesti, nemoci, aby sám člověk mohl proměnit svůj postoj a vyléčil sám sebe. Procitnutím – odhalením prochází člověk pomocí Chirona zasvěcením (v meditaci, ve snu), které vede k uzdravení. Ve spojení s tímto novoluním můžete projít uzdravením díky přiznání si svých pocitů a skrze lví spontánnost, radost a tvořivost, která pramení ze srdce, dojde k uzdravení. Otevřením srdce může Chiron vstoupit.

V negativní polaritě uvíznete v bolesti tím, že odmítáte otevřít své srdce.

Téma novoluní působí do úplňku 21. 8. a zde se naplní pravda, jak je propojeno srdce s myslí.

Harmonický aspekt mezi Venuší a Marsem přeje v tomto a příštím týdnu lásce.

Láskyplný týden.

Nel

 

www.astrologiepetranel.cz

UPOZORNĚNÍ:
Tento text je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně zdroje a aktivního odkazu. Zdroj: www.astrologiepetranel.cz. Autor článku: Petra Nel Smolová.

 

Náhledy fotografií ze složky Kde nás najdete?

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář