Jdi na obsah Jdi na menu

CHILL-OUT + M.RONGE V PÁTEK 5.7.2013 V 18HODIN=TÉMA K SETKÁNÍ:SYNERGIE KRAJINY A ČLOVĚKA

5. 7. 2013

GLOBAL CHILL-OUT FESTIVAL 5.

EKOLOGIKUM

 

NARYCHLO JE TO, ALE PŘECE - V PŘEDPROGRAMU BUDEME SPOLU SDÍLET V PÁTEK 5.7.2013 V 18 HODIN BLÍZKO U VCHODU V JURTĚ, TÉMA JE SYNERGIE KRAJINY A ČLOVĚKA, TRVÁNÍ 1 HODINA- A MLUVÍ MARTIN RONGE

http://www.chill-out.cz/ 

5. – 7. 7. 2013

BRNO / MALÁ AUSTRÁLIE

GPS: 49°11’0.885″N, 16°34’38.897″E

ČR – Jihomoravský kraj / Brno

http://www.chill-out.cz/

 

Ekologikum?

Na vlně hudby, svobody a vzájemné tvořivosti se společně potkáme v průběhu prvního prázdninového víkendu. Festival Ekologikum je určen pro všechny milovníky chill-out hudby a pohodové atmosféry. Pro lidi, kteří nejsou k volání svého srdce lhostejní vznikne unikátní prostor, jehož cílem je inspirovat, relaxovat, sdílet své nápady, svěží energii a podporovat společné tvoření. Propojíme různorodé kruhy nad tématem života a životního prostředí. Hudebníci, umělci, představitelé udržitelného byznysu, neziskového sektoru, svobodně tvořící jednotlivci i všichni vědomí lidé se zde mohou bavit, sdílet sebe, své originální příběhy, produkty či možnosti spolupráce.

Vedle nabitého hudebního programu vás čekají doprovodné akce vizuální a taneční performace, alikvotní zpěvy, fireshow, jóga meditace, výroba keramiky, čajové rituály, chůze po žhavém uhlí a další možnosti her a soutěží. Pokud se chcete nechat bavit – bude tu pro vás kino s vybranými specialitkami. A když už jsme u těch specialitek – můžete i ochutnat něco z bio a vege/vega pokrmů, konopných produktů či ostrých ochutnávek. Součástí Festivalu bude i malý jarmark lokálních výrobců.

 

Mapa

49.182808,16.5778

Využijte možnost předprodeje a získejte vstupenku za nižší cenu

PŘEDPRODEJE V CENTRU BRNA

T.I.C. Brno    |   Dům pánů z Lipé   |   Chajovna   |   Indies

4. 7. 2013 končí předprodej, poté bude možné zakupit vstupenky pouze na místě.

 

image003.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář