Jdi na obsah Jdi na menu

Brno - Jak Ječmen a Chlorella vyvažují nežádoucí účinky léků

6. 12. 2016

 

jecmen-ve-skle-a-sypky-na-stole.jpg

 

Mgr. Martin Ronge jako aktivní lékárník pohovoří o Zelených potravinách ve vztahu k užívaným lékům v přednášce s názvem

 

Jak Ječmen a Chlorella vyvažují nežádoucí účinky léků


Vstupné je dobrovolné. V průběhu promítneme obrazové materiály a výsledky lékařských studií.


Přednáška proběhne den po obcházení Mikulášů a čertů po brněnských ulicích - v úterý 6. 12. 2016 od 17 hodin v prostoru Knihovny Jiřího Mahena v Brně - Maloměřicích, Selská ulice 16, u zastávky tram Maloměřický most. Jste srdečně zváni!

Předběžné přihlášení a dotazy jsou možné na tel. čísle 728 216 735, stejně jako možnost se individuálně domluvit na podrobnostech.

Pokud se rozhodnete na poslední chvíli, prostě přijďte, máte možnost se zeptat na různé zdravotní potíže lékárníka s více než 20 letou praxí ve vedení lékáren. Tak jako se u lékařů sbíhají nitky osudů v závislosti se zdravotními problémy, i lékárník je v přímém kontaktu s nemocnými lidmi a jeho zkušenosti jsou z jiného úhlu, nicméně podobné. 

Zelené potraviny ideálně v pravidelném užívání detoxikují, čistí a vyživují organismus. Lékařské studie uvádějí snížení hladiny dioxinů při pravidelném příjmu Chlorelly v několika měsících až o 30% u těhotných matek i u plodu, Ječmen a Chlorella snižují hladinu krevního cukru, jsou tedy maximálně vhodné jako potraviny pro diabetiky, lze je užívat sočasně s Warfarinem, léky na tlak a výrazně omezují při vhodném dávkování nežádoucí účinky léčiv. 

Přednáška je vhodná pro všechny, kteří berou pravidelněě jakékoli léky nebo přicházejí do styku s nemocnými lidmi, stejně jako pro zdravé nebo rodiče dětí, kteří ocení preventivní působení Zelených potravin.

Zveme Vás k setkání, bude přínosné a zajímavé!

 

 

zelene-potraviny.jpg


 

Mapa je zde:

Mapa


 AKCE PERSONÁLNÍ BIODYNAMIKY

ZAJÍMAVÉ TEXTY

ZELENÉ ZDRAVÍ

FOTOGALERIE

 

Personální biodynamika ...

                  ... průvodce Vaší transformací

 

 

Náhledy fotografií ze složky S kým se setkáte?